Recap Tahun 2014 Blog Fadzi Razak

Aku sebenarnya masih setahun jagung dalam arena berblogging Malaysia ni. Masih banyak lagi yang aku kena belajar kalau aku nak terus hidup dalam dunia blogging ni. Tapi, melalui blogging ni lah aku dapat belajar banyaakkkkk perkara. Dan aku dapat jumpa banyakkkkk kawan baru. Walaupun tak pernah bertemu muka, tapi serius aku rasa sangat terharu dengan sokongan kawan-kawan blogger yang lain dalam bagi semangat untuk terus berblogging.

Recap Tahun 2014 Blog Fadzi Razak

Sepanjang tahun 2014 ni, bila aku belek-belek semula, aku baru perasan dah banyak jugak event, kontest dan seminar yang berkaitan dengan blog dah aku sertai. Walaupun sebenarnya sikit je, tapi aku tetap nak anggap banyak. Sedap sikit rasa. Wahahahahha.

Jadi, dalam entri kali ni, aku nak kongsikan dengan korang apa yang dah aku buat dalam tahun 2014 ni yang berkaitan dengan dunia blogging aku. 

Mei 


Jun 

  

July


Ogos


September


Oktober

  • Aku dalam status hiatus sebab tak sihat sangat 

November


Disember



Seronok jugak berblogging ni sebenarnya kalau kena pada cara. InsyaAllah aku akan terus berblogging untuk bagi maklumat-maklumat yang berguna pada korang di samping cuba nak mendapatkan pendapatan sampingan untuk diri sendiri.

Aih, tengok blog aku punya performance je. Apa kata korang pun buat jugak recap dunia blogging korang untuk tahun 2014 ni dan kongsikan dengan aku. Boleh?

 

0 comment... add one now