Shopping Baju Kasual Secara Online Di DearFadzi

Aku rasa ramai yang lebih suka beli baju online sekarang kan? Tak payah bersesak-sesak dalam mall, tak payah keluar berpanas-panas, tak payah keluar rumah langsung. Asalkan ada internet dan bank online, semua jadi. Tak kisah lah lelaki ke perempuan ke. Aku yang jarang pergi shopping baju pun suka tengok-tengok baju dekat Facebook, Instagram dan juga dekat lama-laman web yang jual baju-baju secara online ni. 

Dear Fadzi

Kalau korang masih tercari-cari baju-baju kasual wanita atau lelaki, apa kata korang pergi terjah Dear Fadzi kejap. Banyak baju-baju kasual untuk perempuan dan jugak lelaki yang Dear Fadzi tawarkan untuk korang semua. Dan harga baju-baju kasual tu pun memang berpatutan.

Apa kelebihan Dear Fadzi:

  • Pelbagai pilihan untuk perempuan dan lelaki
  • Harga yang berpatutan di pasaran
  • Pilihan baju-baju kasual yang sesuai untuk seharian ataupun untuk event-event
  • Cash On Delivery (COD) di Shah Alam untuk baju-baju tertentu

Dekat Dear Fadzi ni, korang boleh dapat baju-baju gadis-gadis macam:

  • T-shirt labuh
  • Jubah
  • Blouse
  • Dresses

Dekat Dear Fadzi ni jugak, yang jejaka-jejaka boleh dapat baju-baju lelaki macam: 

  • T-shirt candy
  • Kemeja
T-shirt candy

Sekarang ni sempena pembukaan jualan pertama, Dear Fadzi ada buat promosi. Semua baju-baju kasual yang dijual akan dapat free postage (untuk Semenanjung Malaysia) dan cuma kena tambah RM5 saja untuk postage bagi Sabah dan Sarawak.  Promosi akan bermula pada hari pembukaan Dear Fadzi pada 1 Februari 2015 hingga 28 Februari 2015. Instagram dan Facebook Dear Fadzi masih lagi dalam proses nak upload gambar-gambar yang dijual, jadi sabar lah sikit ye. Heheheh.

Opening Sale Dear Fadzi
Kalau korang nak tengok baju-baju kasual yang ada dijual secara online dekat Dear Fadzi ni, korang boleh pergi terjah:

Facebook Dear Fadzi
Instagram Dear Fadzi

Hehehhe, oh kalau korang masih tak perasan, bisnes ni bisnes aku. Jadi, tolong sokong aku eh. InsyaAllah aku akan bagi perkhidmatan terbaik untuk korang yang membeli baju-baju kasual secara online dari bisnes aku ni. Tolong Follow Instagram Dear Fadzi, Like Fanpage Dear Fadzi dan Follow website Dear Fadzi okay. Terima kasih :)

0 comment... add one now