Cara Memikat Suami Dengan Mudah

Korang seorang wanita? 
Dah berkahwin?
Atau sedang berpantang macam aku?
Atau dah ada anak berduyun-duyun?

Kalau korang tergolong dalam golongan yang aku sebut dekat atas tadi, aku nak rekemen satu produk vava de vas untuk korang semua untuk projek memikat suami korang. Haip haip, pastikan korang pikat suami sendiri saja. Jangan pikat suami orang lain pulak.

Beucure Sakura Candy


Beucure Sakura Candy

Nama ala-ala Jepun gitu kan. Pernah tengok perempuan-perempuan Jepun tak? Cute cute cantik cantik je kan semua. Kulit pun cantik-cantik, pinkish pinkish gitu. Korang nak kulit macam perempuan Jepun tak? Kalau korang nak, korang boleh cuba satu produk keluaran Bumiputera Islam ni - Beucure Sakura Candy.

Beucure Sakura Candy


Kelebihan Beucure Sakura Candy

  • Kulit cerah pinkish dalam masa 4 hari sahaja
  • Merapatkan Miss V (orang perempuan mesti faham apa tu)
  • Kulit lembut macam bayi
  • Tinggu anti oksida (Menggunakan ekstrak sakura Jepun yang berkualiti)
  • Membentuk tubuh badan yang cantik
  • Memberi tenaga kepada tubuh badan
  • Menghapuskan parut di tubuh dan wajah
  • Mencegah dan merawat jerawat serta jeragat

Beucure Sakura Candy


Cara Makan Beucure Sakura Candy

  1. Koyak sachet
  2. Kemam bawah lidah

Kandungan Beucure Sakura Candy

  • Ekstrak sakura
  • Snow lotus
  • Buah delima
  • Kolagen
  • Vitamin C
  • Maltodextrin
  • Sucralose

Beucure Sakura Candy


Beucure Sakura Candy ni dah mendapat status HALAL daripada Jakim dan telah pun diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Untuk rujukan korang, nombor rujukan KKM Beucure Sakura Candy ni adalah 220115/01/020.

Harga Sekotak Beucure Sakura Candy

Harga sekotak RM150 (Semenanjung Malaysia), RM160 (Sabah & Sarawak), RM200 (Brunei). Satu kotak ada 30 sachet. Setiap sachet mengandungi 2 gram sakura flakes.

Cara Pengambilan Beucure Sakura Candy

Ambil 1 sachet Beucure Sakura Candy sejam sebelum sarapan dan 1 sachet lagi sebelum tidur. Sebaik-baiknya semasa perut kosong. Disarankan untuk minum 2 liter air sehari untuk membuang toksin dan memudahkan nutrien diserap dalam badan.

Waktu Terbaik Untuk Mengamalkan Beucure Sakura Candy

  • Datang period - Boleh diambil ketika period untuk membantu mengurangkan senggugut, melaraskan kitaran hormon serta melambatkan monopouse.
  • Mengandung - Boleh ambil tapi tidak digalakkan.
  • Berpantang selepas bersalin - Boleh tapi disarankan ambil selepas 60 hari berpantang.

Lelaki boleh ke nak guna Beucure Sakura Candy. Lelaki pun nak kulit cantik macam gadis Jepun kan. Eh? Krik krik krik. Hahaha. Sebenarnya orang lelaki pun boleh ambil produk ni. Tak ada masalah. Sakura Candy ni boleh menstabilkan hormon lelaki, menjauhkan kanser prostat dan menguatkan sistem perkumuhan.

Sakura Candy ni pun boleh diambil bersama ubat lain tapi pastikan jarak waktu makan antara Sakura Candy dengan ubat-ubatan lain macam ubat klinik/hospital atau supplimen lain lebih kurang dalam 1 hingga 2 jam.

Beucure Sakura CandyBeucure Sakura Candy


Berapa lama baru nak nampak kesan daripada pengambilan Sakura Candy ni sama lah macam produk lain. Bergantung kepada individu sebab sistem badan kita tak sama dengan sistem badan orang lain. Mungkin boleh nampak kesan dalam seminggu atau pun 3 bulan baru dapat nampak kesan.

Aku macam berkenan je nak ambil produk ni. Tunggu aku habis pantang nanti, baru aku nak contact dieorang untuk dapatkan Beucure Sakura Candy. Kalau korang nak jugak cuba produk ni, korang boleh Whatsapp nombor:

011 2941 0140 
011 2941 0140
011 2941 0140 
011 2941 0140  

Hai, cepatlah habis pantang. Banyak benda aku nak buat ni. :D


 

0 comment... add one now