Keputusan Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 2015

Keputusan Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 2015 | Tadi berlangsungnya perlawanan bola sepak antara Malaysia dan Vietnam dalam Sukan SEA untuk tahun 2015 ni.


Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 2015

Berikut adalah keputusan Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 2015:

Vietnam Malaysia
5 vs 1
'14 MAC Hong Quan
'45+'2 NGUYEN Cong Phuong
'47 Vo Huy Toan
'53 Nguyen Cong Phuong

'79 Nguyen Van Toan
'78 Syahrul Azwari


Tahniah buat Vietnam. Tak pe, aku tetap sayang Malaysia. Heheheh. Korang tengok tak perlawanan Vietnam melawan Malaysia tadi? Tengok dekat TV mane? Ke tengok dekat online. Ke tengok dekat channel baru tu? Tak tahu channel baru tu channel ape? Channel yang orang cakap ada dekat Pahang je tu. Aku ada baca dekat website dekat bawah ni.



Waktu aku dah tak duduk di Pahang lah baru nak buat channel baru dekat sana. Choiii~

 

 

0 comment... add one now