Servis Pemasangan Karpet Surau Dan karpet Masjid D Strike Solution

June 22, 2015

Awal-awal bulan Ramadhan ni mesti korang rajin pergi masjid semayang terawih kan? Bagus tu, tapi dah akhir-akhir nanti jangan malas-malas pulak tau. Hehehhe. Tapi, korang perasan kalau dekat masjid-masjid atau surau-surau lama tu, ada bahagian karpet diaorang yang dah rosak lah, basah dan kotor lah, busuk lah. Spoil mood nak semayang terawih kan? Kalau korang nak rasa tenteram dan kusyuk semayang terawih tu, cuba korang bagitau orang masjid atau surau tu pasal karpet diaorang. Kalau diaorang tanya mana nak cari karpet murah untuk masjid atau surau, cuba korang rekemen D Strike Solution ni.

pasang karpet untuk surau atau masjid

D Strike Solution ni adalah salah satu syarikat bumiputera yang menyediakan servis membekal dan memasang karpet. Antara kerja-kerja pemasangan karpet yang pernah D’Strike Solution ni buat:
  • Karpet Yayasan Pelajaran MARA
  • Karpet Jabatan Perdana Menteri
  • Karpet Surau Universiti Putra Malaysia
  • Karpet Surau Media Prima (TV3)
  • Karpet Surau Ikea
  • Karpet Surau Politeknik Shah Alam
  • Karpet Surau Taman Harmoni
  • Karpet Surau Pandamaran Klang
  • Karpet Surau SMK USJ 9

Kalau korang duduk di luar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, jangan risau sangat. Selain daripada Selangor dan KL, D Strike Solution pun ada buat servis pasang karpet surau dan masjid dekat Melaka, Johor, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Negeri Sembilan dan Kedah.

D Strike Solution ni ada lebih kurang 1001 corak yang boleh dipilih mengikut bajet kita sendiri. Warna, jenis corak dan tebal karpet tu semua korang boleh pilih sendiri. Dekat D Strike Solution ni korang boleh dapat harga karpet murah semurah RM1.50 sekaki persegi saja. Macam-macam tempat korang boleh pasang karpet ni contohnya:
  • Karpet ruang solat masjid
  • Karpet ruang solat surau
  • Karpet pejabat
  • Karpet butik
  • Kerpet rumah
  • Karpet kedai
  • Karpet Event/Majlis
  • Karpet Exhibition/Pameran

 

Pemasangan Karpet Surau Di PKNS Bangi Dan PKNS Shah Alam


Gambar sebelum pemasangan karpet di surau 

Gambar selepas pemasangan karpet di surau 

Semua pekerja untuk pemasangan karpet D Strike Solution ni semua orang Islam. Jadi, tak payah nak risau kalau nak pasang karpet untuk surau atau masjid. Kalau company pasang karpet yang lain, kita tak tau krew install karpet dieorang Islam ke tak kan. Lepas tu buat kerja masuk pulak ke masjid atau surau. Rasa macam tak kena pulak. Kalau dengan D Strike Solution ni semua tu tak perlu risau sebab syarikat ni syarikat bumiputera dengan pekerja-pekerja semua beragama Islam.

Kalau korang rasa karpet surau atau masjid yang korang pergi solat terawih tu macam dah buruk nak hancur, apa kata korang tolong rekemen sikit dekat pak imam-pak imam tu pasal khidmat membeli dan memasang karpet di D Strike Solution ni:

D Strike Solution
Putrawalk (berhadapan Jusco Taman Equine)
Jalan PP25, Taman Pinggiran Putra,
43300 Seri Kembangan, Selangor
Website: D’Strike Solution
Facebook: D Strike Solution
No Phone: +6019-3800890 atau +60196359772
Email : dstrikesolution@gmail.com




You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook