Tips-Tips Hartanah Daripada Abang Ensem

Hari semalam yakni 27 Jun 2015, merupakan hari lahir Abang Ensem. Eh, korang ni kenal ke tak Abang Ensem ni? Ala, mamat bermisai Dato K yang suke pakai baju pink bajet-bajet kiut tuh. 

Semalam Abang Ensem ada update status dalam Facebook dia kata dia nak bagi diskaun untuk semua e-book keluaran dia. Korang tahu kan e-book apa yang Abang Ensem ni tulis? E-book Abang Ensem ni semuanya pasal hartanah, pasal beli rumah, pasal tips hartanah dan seangkatannya. Aku rasa sedikit rugi waktu Zul nak beli rumah dulu, aku tak tahu pasal e-book Abang Ensem.

Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem

Jadi, aku nak kongsilah sikit dengan korang sedikit tips tentang hartanah. Ceyh, macam expert je aku ni kan. Bukan apa, lepas je aku tahu ada e-book pasal himpunan tips hartanah Abang Ensem ni, aku rasa aku banyak buat silap masa buat keputusan nak beli rumah dengan Zul dulu. Jadi, aku tak nak korang buat kesilapan yang sama macam kiteorang buat. 


Macam mana tak nak buat kesilapan yang sama macam kitaorang?

Aku rekemen korang baca e-book Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem.

Korang tak payah beli e-book Abang Ensem yang lain, just dapatkan saja ebook Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem ni. Semua dah complete.


Apa yang korang akan dapat dalam e-book Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem ni?


- Tip Maintenace Fee
- Tip Return Of Investment
- Tip Cantikkan CashFlow
- Tip Waktu Sesuai Membeli Hartanah
- Tip Mendapatkan Hartanah Below Market
- Tip Kelebihan Rumah Sewa
- Tip Strategi Rumah Banglo
- Tip Cara Percepat Langsai Hutang
- Tip Lokasi Hot
- Tip Kalau Loan Tak Lepas



Ada lebih 100 tips yang berkaitan dengan hartanah yang korang perlu tahu sebelum beli rumah atau aset-aset hartanah yang lain. 

Bagi aku, e-book Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem ni bukan saja untuk kita yang baru pertama kali nak beli rumah. Tapi, e-book ni jugak berguna kalau korang ada planning nak tambah hartanah ataupun nak buat rumah sewa.


Kenapa korang kena dapatkan e-book Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem ni?

1. Tips-tips dan nota yang ada dalam e-book semua pendek-pendek tapi meresap dalam jiwa sanubari. Okay, maksudnya padat dengan maklumat lah. Ayat tak ada panjang berjela-jela sampai korang muntah nak baca.

2. Aku nampak Abang Ensem tiap-tiap bulan buat seminar pasal hartanah dekat serata Malaysia. Tak nampak lagi ke ke'power'an Abang Ensem dalam bidang hartanah ni? Kalau korang baca blog dia, korang akan tau macam mana dia mula dengan kerja bank lepas tu berhenti untuk buat kerja dalam bidang hartanah ni.

3. Kebiasaannya kalau buku pasal hartanah ni, mesti ada term-term yang korang tak faham macam contoh VC, listing agreement, kaveat dan sebagainya. Jangan risau, aku pun tak faham apa term-term tu. Tapi, dalam e-book Abang Ensem Himpunan Tips Hartanah ni, semua bahasa senang je nak faham.

4. Nanti Abang Ensem sayang korang lebih. Lebih-lebih lagi kalau korang ni awek mari. Hahahahha.

Abang Ensem

Okay serius. Aku rasa ilmu bidang hartanah ni sangat berguna untuk kita semua. Sekarang ni nak beli rumah pun payah yang amat. Kadang-kadang loan tak lepas, bila loan dah lepas, salah beli rumah - rumah tak laku untuk buat sewa. Yang paling teruk, salah beli rumah mahal sangat dan kita tak mampu nak bayar bulan-bulan sampai kene lelong. Hoi, mintak jauh.

Jadi aku rasa, kalau korang berminat nak belajar pasal bidang hartanah dan nak tahu tips-tips terulung (ada yang tak pernah dibagitahu sewaktu seminar Abang Ensem pun) pasal hartanah, baik korang beli Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem. E-book yang lain tu tak payah beli pun tak apa. Korang beli satu yang ni pun dah cukup.

Kalau korang rasa korang nak beli rumah baru,  tambah beli rumah baru atau nak belajar macam mana nak jana pendapatan sampingan melalui rumah sewa, korang boleh dapatkan ebook ni. 

Download e-book -> Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem

 



0 comment... add one now