#Campaign4Change Malaysia Agenda Illuminati?

Pada 1 Ogos 2015 nanti, Rayban Malaysia akan menganjurkan satu Ray-Ban's Party4Change di KL. 3 artis dan band Malaysia akan berada di party tersebut unutk menghiburkan korang. Tapi, bila aku tengok website Ray Ban #Campaign4Change ni, macam ada unsur-unsur Illuminati pulak.

#Campaign4Change

Info Ringkas #Campaign4Change Malaysia


Tarikh: 
1 Ogos 2015
 
Artis yang terlibat dalam parti Campaign4Change:
  • Shawn Lee
  • Arabyrd
  • Kyoto Protocol

Kenapa aku cakap #Campaign4Change ni ada unsur-unsur illuminati? Cuba korang tengok gambar-gambar yang aku screenshot dekat bawah ni. Nak-nak tang yang kena register tu. 
  • The Order
  • Gambar mata dalam tangan tu

#Campaign4Change Malaysia

Apakah The Order of Never Hide?
The Order of Never Hide tidak dapat dimasukkan ke dalam kata-kata. Tetapi jika ia boleh, ini akan menjadi perkataan kita akan gunakan: Ia adalah satu gerakan yang ditubuhkan oleh manusia - untuk manusia - untuk mengekalkan kualiti yang paling manusia. Hal-hal seperti keperibadian, kesipian, dan keupayaan untuk rollerskate di spandeks sambil menyanyikan La Cucaracha. Kami meraikan yang selesa pada kulit anda sendiri - dan kadang-kadang hanya kulit anda sendiri. Secara ringkasnya, misi kami adalah untuk Jangan Sembunyikan.

Bilakah The Order of Never Hide ini bermula?
Walaupun tarikh sebenar asal tidak diketahui, ahli-ahli Perintah telah aktif selama berabad-abad. Dari Iriquois India yang mencipta mowhawk untuk titik Georges Seurat kepada manusia yang pertama memakai
assless chaps, pengikut setia The Order telah memainkan peranan penting dalam memberi inspirasi kepada masyarakat untuk menerima sepenuhnya keadaan manusia. Dan satu sama lain. 

Mengapa Mendedahkan The Society Sekarang?
The Order of Never Hide telah menjadi organisasi sangat berahsia selama berabad-abad. Tetapi tiada siapa yang tahu mengapa. Sekarang kami sedang memecahkan kesunyian kami untuk menggunakan pengaruh kita untuk kebaikan dan kami bermula dengan media sosial. Mari kita meninggalkan tembakan makanan dan selfies dan hantar sesuatu yang menarik. Sesuatu yang kreatif. Sesuatu yang menunjukkan bahawa terdapat lebih kepada anda daripada haiwan kesayangan anda, (tetapi beritahu mereka hello bagi kita). Jangan sekali-kali mengambil Sembunyikan cabaran dan mengetahui bagaimana besar makhluk tidak pernah tersembunyi boleh. 

#Campaign4Change Malaysia

Sebenarnya, aku pun tak faham ape ke benda #campiagn4Change yang akan dianjurkan oleh Ray Ban ni. Cuba korang pergi ke sini -> website #Campaign4Change dan bagitahu aku apa sebenarnya kempen ni. Betul ke kempen ni agenda illuminati? Betul ke kempen ni akan menyesatkan kita? Betul ka?

Nah tengok dekat sini -> #Campaign4Change
 

5 comments.. read them below or add one

Syira Lokman Syira Lokman 05 July, 2015
selamat petang..kalau nak shopping raya jangan lupa singgah blog syira lokman..banyak promosi tauuu ! :D
Whoda Whoda 06 July, 2015
LOL tgk simbol jari kat logo je dah tau illuminati.
Fadzi Razak Fadzi Razak 18 August, 2015
noted syira. nanti saya tengok :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 18 August, 2015
apesal boleh lepas dalam malaysia ek?
Whoda Whoda 18 August, 2015
Entoh ler..its either ignorance, mmg agenda dorang, or they just following trend which lead to also being ignorance hahaha