Keputusan Malaysia Vs Liverpool 24 Julai 2015

July 24, 2015

Hari ni aku tengok ramai kawan-kawan post gambar pergi stadium untuk menonton dan merasai kemeriahan perlawanan persahabatan antara Malaysia dengan Liverpool. Korang pergi tengok dekat stadium tak?

Keputusan Malaysia Vs Liverpool 24 Julai 2015

Info Ringkas Perlawanan Persahabatan Malaysia vs Liverpool 24 Julai 2015

Tarikh: 24 Julai 2015
Hari: Jumaat
Masa: 8.45 malam
Tempat: Stadium Nasional Bukit Jalil


Keputusan Malaysia vs Liverpool 24 Julai 2015

Malaysia
VSLiverpool FC
1
1
13′ Patrick Ronaldinho Wleh
Keputusan 28′ Jordon Ibe

 Selamat Malaysia dapat mata jugak :D

 

You Might Also Like

4 comments

  1. kte pergi tengok...meriah, walaupun orang tak ramai..expect lebih banyak gol sebenarnya so, dah standby nak kena bahan...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaa siap standby nak kena bahan tu yang tak tahan nye :D

      Delete
  2. tgk score je :D apa maksud team Malaysia XI tu ea? nombor 11?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, maksudnye bukan team kebangsaan malaysia pun yang main ni

      Delete

Like us on Facebook