Keputusan Malaysia Vs Liverpool 24 Julai 2015

Hari ni aku tengok ramai kawan-kawan post gambar pergi stadium untuk menonton dan merasai kemeriahan perlawanan persahabatan antara Malaysia dengan Liverpool. Korang pergi tengok dekat stadium tak?

Keputusan Malaysia Vs Liverpool 24 Julai 2015

Info Ringkas Perlawanan Persahabatan Malaysia vs Liverpool 24 Julai 2015

Tarikh: 24 Julai 2015
Hari: Jumaat
Masa: 8.45 malam
Tempat: Stadium Nasional Bukit Jalil


Keputusan Malaysia vs Liverpool 24 Julai 2015

Malaysia
VSLiverpool FC
1
1
13′ Patrick Ronaldinho Wleh
Keputusan 28′ Jordon Ibe

 Selamat Malaysia dapat mata jugak :D

 

4 comments.. read them below or add one

SalbiahM SalbiahM 25 July, 2015
kte pergi tengok...meriah, walaupun orang tak ramai..expect lebih banyak gol sebenarnya so, dah standby nak kena bahan...haha
Hanis Amanina Hanis Amanina 25 July, 2015
tgk score je :D apa maksud team Malaysia XI tu ea? nombor 11?
Fadzi Razak Fadzi Razak 18 August, 2015
Hahahhaa siap standby nak kena bahan tu yang tak tahan nye :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 18 August, 2015
Haah, maksudnye bukan team kebangsaan malaysia pun yang main ni