Menang Voucher Membeli-belah RM100 Untuk Hari Raya

Tinggal 2 minggu saja lagi untuk kite semue berpuasa. Lepas ni boleh sambut Hari Raya Aidilfitri.  Tapi, Hari Raya Aidilfitri tanpa duit raya tak lengkap kan? Kita yang tua bangka ni, kalau pergi beraya, jangan harap lah nak dapat duit raya dari saudara-mara. Tapi, kalau korang nak merasa dapat duit raya jugak, cuba korang jawab survey Jom Bazaar ni.

Jom Bazaar
 
Jom Bazaar! adalah portal setempat di mana anda boleh terokai bagi melengkapkan lagi persiapan sambutan bulan Ramadan Al-Mubarak dan Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba. Tontonilah video-video menarik serta nikmatilah tawaran dan promosi eksklusif bagi jenama-jenama yang terpilih. Dapatkan juga pelbagai informasi yang telah kami sediakan, khas untuk tatapan anda semua! 

Hanya dengan menjawab soalan survey yang sangat mudah, korang akan berpeluang untuk dapat voucher membeli-belah bernilai RM100. Hah, dah boleh jimat beli barang dapur untuk masak di pagi raya nanti. 

Jom Bazaar

Untuk menjawab survey, korang cuma kena pergi ke website Jom Bazaar dan klik pada icon survey yang ada dekat belah kanan atas website tu. Dalam gambar dekat atas ni, aku dah highlight kan guna anak panah dan kotak merah.

Lepas siap jawab semua survey, korang akan mendapat peluang untuk menang voucher membeli-belah RM100 untuk shopping Raya ini!


Jom Bazaar

Penghantaran Baucar
Penghantaran baucar akan dihantar seawal 2 minggu dari tarikh penyertaan yang lengkap dari anda sahaja.
Pemberian cenderahati ini tertakluk kepada stok baucar yang sedia ada.

Aku dah jawab survey ni dan on the way dapat voucher membeli-belah RM100. Korang bile lagi? Jom jawab survey dekat sini -> Jom Bazaar! 


{ 8 comments.. read them below or add one }

kisah earty kisah earty 05 July, 2015
dah klik jom bazar, tp tak paham dia nak ape..hehe..
Fadzi Razak Fadzi Razak 05 July, 2015
Ada survey kena jawab tu. Cari ada kotak purple dekat belah kiri atas. Kecik je kotak dia. Itu yang boleh menang voucher tu. :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 05 July, 2015
Iuzira dah jawab ke survey tu?
Fadzi Razak Fadzi Razak 05 July, 2015
Fiza jangan lupe jawab survey. Untung-untung dapat voucher RM100 :D
Syira Lokman Syira Lokman 07 July, 2015
ENTRY YANG BAIK :) ALL THE BEST ^_^