Menang World Breastfeeding Week By Tollyjoy

August 30, 2015

Minggu lepas satu demi satu rezeki aku dalam kontest. Syukur alhamdullilah. Tak dapat rezeki duit gaji bulan-bulan tapi dapat rezeki menang kontest macam ni pun jadi lah. Dapatlah aku jimat sikit duit beli barang Aneeq.

World Breastfeeding Week

Kontest ni dianjurkan oleh Tollyjoy dengan kerjasama kak Ruby sempena dengan World Breastfeeding Week yang berlangsung pada 1 Ogos hingga 7 Ogos 2015. Tema World Breastfeeding Week untuk tahun ni adalah "BREASTFEEDING AND WORK, LET'S MAKE IT WORK!"

Dalam Giveaway yang dianjurkan tu, senang sangat. Cuma perlu muat naik gambar dengan anak dekat Instagram dan Facebook, jawab soalan dan ceritakan pengalaman breastfeeding. Kalau korang nak tengok gambar yang aku post kan untuk kontest ni, korang boleh tengok dekat sini:


Gambar dekat bawah ni pulak cerita aku pasal breastfeeding kan Aneeq waktu Aneeq awal-awal lahir dulu. Bila kenang-kenang balik, alahai rindunye lah dekat Aneeq yang kecik molek dulu hahahha. 


World Breastfeeding Week

Alhamdulllilah aku terpilih sebagai salah seorang pemenang nya. Aku dah pun bagi details untuk redeem hadiah tu pada kak Ruby. Sekarang cuma tunggu hadiah hamper yang bernilai RM100 tu sampai ke rumah je.

Oh, sebelum ni aku pernah jugak dapat hadiah hamper RM100 daripada Tollyjoy sebab Aneeq menang hadiah Baby Day Best Of Baby Photo Contest by Tollyjoy dulu. Korang boleh baca dekat sini -> Aneeq Asyraf Menang Baby Contest Tollyjoy

Rezeki Aneeq. Alhamdulliah :D


You Might Also Like

10 comments

  1. terharu baca pengalaman akak..
    pengorbanan seorang ibu tidak ternilai harganya..
    Semoga Aneeq membesar dengan sihat dan cergas

    ReplyDelete
    Replies
    1. First time jadi mak mak ni, macam-macam lagi tak tahu. huhuhu terima kasih kejupenyet :D

      Delete
  2. tahniah kerana mendapat limpahan rezeki begini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah terima kasih hanafi :D

      Delete
  3. wahh, bila baca story ni macam takut pulak, yelar, kita banyak baca semua, secara teori. bila nak buat pratikal kan benda tu, mesti tak seperti yang kita baca. mesti awal2 rasa kekok kan. hehehe. tapi Alhamdulillah, aneeq pon dah sihat. cayokkk atie! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha aku doakan kau pandai susukan anak nanti :p

      Delete

Like us on Facebook