Menang World Breastfeeding Week By Tollyjoy

Minggu lepas satu demi satu rezeki aku dalam kontest. Syukur alhamdullilah. Tak dapat rezeki duit gaji bulan-bulan tapi dapat rezeki menang kontest macam ni pun jadi lah. Dapatlah aku jimat sikit duit beli barang Aneeq.

World Breastfeeding Week

Kontest ni dianjurkan oleh Tollyjoy dengan kerjasama kak Ruby sempena dengan World Breastfeeding Week yang berlangsung pada 1 Ogos hingga 7 Ogos 2015. Tema World Breastfeeding Week untuk tahun ni adalah "BREASTFEEDING AND WORK, LET'S MAKE IT WORK!"

Dalam Giveaway yang dianjurkan tu, senang sangat. Cuma perlu muat naik gambar dengan anak dekat Instagram dan Facebook, jawab soalan dan ceritakan pengalaman breastfeeding. Kalau korang nak tengok gambar yang aku post kan untuk kontest ni, korang boleh tengok dekat sini:


Gambar dekat bawah ni pulak cerita aku pasal breastfeeding kan Aneeq waktu Aneeq awal-awal lahir dulu. Bila kenang-kenang balik, alahai rindunye lah dekat Aneeq yang kecik molek dulu hahahha. 


World Breastfeeding Week

Alhamdulllilah aku terpilih sebagai salah seorang pemenang nya. Aku dah pun bagi details untuk redeem hadiah tu pada kak Ruby. Sekarang cuma tunggu hadiah hamper yang bernilai RM100 tu sampai ke rumah je.

Oh, sebelum ni aku pernah jugak dapat hadiah hamper RM100 daripada Tollyjoy sebab Aneeq menang hadiah Baby Day Best Of Baby Photo Contest by Tollyjoy dulu. Korang boleh baca dekat sini -> Aneeq Asyraf Menang Baby Contest Tollyjoy

Rezeki Aneeq. Alhamdulliah :D


{ 10 comments.. read them below or add one }

Ms. Kejupenyet Ms. Kejupenyet 30 August, 2015
terharu baca pengalaman akak..
pengorbanan seorang ibu tidak ternilai harganya..
Semoga Aneeq membesar dengan sihat dan cergas
mrhanafi mrhanafi 31 August, 2015
tahniah kerana mendapat limpahan rezeki begini..
Fadzi Razak Fadzi Razak 31 August, 2015
First time jadi mak mak ni, macam-macam lagi tak tahu. huhuhu terima kasih kejupenyet :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 31 August, 2015
Alhamdullilah terima kasih hanafi :D
sayaiday mohd nor sayaiday mohd nor 02 September, 2015
wahh, bila baca story ni macam takut pulak, yelar, kita banyak baca semua, secara teori. bila nak buat pratikal kan benda tu, mesti tak seperti yang kita baca. mesti awal2 rasa kekok kan. hehehe. tapi Alhamdulillah, aneeq pon dah sihat. cayokkk atie! haha
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 September, 2015
Hahhaha aku doakan kau pandai susukan anak nanti :p
Amanda Suria Amanda Suria 02 September, 2015
tahniah buat semua pemenang
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 September, 2015
Terima kasih kak suria :D