Cantik Dan Sihat Dengan Gloxina17”

September 16, 2015

Bau hanyir ketika datang haid?
Haid datang tak menentu?
Senggugut melampau sampai melepek atas katil tak boleh nak bangun? 

Siapa yang pernah alami benda-benda dekat atas ni, angkat tangan! Aku biasanya senggugut melampau sampai terguling-guling atas katil tu memang nombor satu. Tapi tu dulu lah. Sekarang ni aku dah ada solution untuk problem tu. Solution dia, minum jus supplement Gloxina17”.
Gloxina17”

Gloxina17” ni merupakan satu jus supplement yang dihasilkan melalui campuran kolagen, aloe vera dan yang penting dia ada makanan sunnah seperti kurma, madu dan delima. Bahan-bahan dia semua semulajadi dan tak ada kesan sampingan. Jus ni boleh diamalkan oleh remaja wanita seawal 15 tahun dan kesannya boleh dilihat seawal 3 HARI.

Apa yang bagus sangat pasal Gloxina17” ni? Sebenarnya banyak kelebihan yang korang boleh dapat kalau amalkan Gloxina17”. Jus supplement ni memang bagus untuk kesihatan dalaman (anti kanser, tingkatkan sistem imunisasi dalam badan dan memberi tenaga serta merta). Jus supplement ni jugak boleh membantu meningkatkan kecantikan korang (anti penuaan, mencerahkan seluruh muka dan badan dan meningkatkan kandungan kolagen dalam badan).



Testimoni Gloxina17”

Tapi antara banyak-banyak kelebihan Gloxina17” ni, aku paling suka supplement ni sebab dia:

  • Membantu memiliki bentuk badan yang ideal
  • Mengawal berat badan
  • Membuang toksin dalam badan
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Memberikan rasa kenyang
  • Mengawal nafsu makan

So, sesiapa yang nak jaga badan tapi dalam masa yang sama tak nak ikat perut dan tahan rasa lapar, korang boleh ambil Gloxina17” ni.



Gloxina17"

Cara nak ambil Gloxina17” ni pun senang sangat. Disebabkan dia dalam bentuk sachet, korang cuma perlu ambil satu sachet, koyakkan dan terus minum direct dari sachet tu. Tak payah nak bancuh atau tak payah nak telan pil besar-besar. Senang kan?

Untuk dapatkan kesan yang terbaik, aku rekemen korang ambil 2 sachet sehari. Macam biasa lah, kalau makan supplemen, better ambil waktu perut kosong. So, korang minum 1 sachet malam sebelum tidur dan 1 sachet waktu pagi sebelum breakfast (perut kosong).

Bila dah ambil Gloxina17” ni, pastikan korang minum banyak air masak dan elakkan daripada minum kafein atau alkohol lah untuk dapat kesan yang optimum.
   
Kandungan dalam Gloxina17” macam yang aku cakap tadi, emuanya bahan semulajadi:

  • Serbuk Jus Strawberi
  • Madu
  • Jus Kurma
  • Jus Delima
  • Ekstrak Kacip Fatimah
  • Ekstrak Manjakani
  • Marine Collagen
  • Ekstrak Pueraria Mirifica
  • Ekstrak Acai Beri
  • Ekstrak Pueraria Lobata
  • Ekstrak Habbatussauda
  • Ekstrak Aloe Vera
  • Ekstrak Guarana
  • Stemsel Epal
Gloxina17" Shah Alam

Ni gambar dekat outlet RY Saloon dekat Giant Seksyen 7. Heeee dekat gila dengan rumah aku. Siapa yang duduk Seksyen 7 Shah Alam mesti tau kedai ni. Korang boleh dapatkan Gloxina17” dekat sini jugak.


Selain daripada beli Gloxina17” ni melalui online, korang jugak boleh dapatkan minuman kesihatan ni di seluruh outlet RY saloon di Mydin, Tesco dan Giant


 
Sheila Ramlee Trading (SA0327712-A)
Suite 199, No 25,
Jalan Anggerik Vanilla N31/N,
Kota Kemuning, 40460, Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Hotline: 019-576-2793 / 013-206-2793
Email: support@gojess17.com
 


You Might Also Like

2 comments

Facebook

INSTAGRAM

Twitter