Hangatkan Hubungan Suami Isteri Dengan CiUM – The First Kissing Lipbalm

October 22, 2015

Amaran: Bacaan khas untuk pasangan yang sudah berkahwin atau mereka yang forever alone. Bahahahhaha.
CiUM – The First Kissing Lipbalm

CiUM ni sebenarnya adalah lipbalm yang tercipta untuk merapatkan dan memperbaiki hubungan dengan rasa yang menarik dan unik. Dengan menggunakan lipbalm ni, korang akan alami pengalaman bercium yang unik. Hahahhaa. Okay, kite stop cakap pasal bercium sampai sini. Aku akan cakap lebih pasal lipbalm ni sendiri.

Lipbalm CiUM ni ada 2 kombinasi perisa iaitu:
  • Ais & Sambal
  • Meeko & Strawberry
CiUM – The First Kissing Lipbalm

Yang aku dah rasa cuma ais dan sambal.
Perisa ais:
Bila pakai, mula-mula tak rasa apa-apa. Bila lama sikit, bibir mula rasa manis-manis. Lepas tu lama sikit, bibir mula rasa sejuk macam ais. So, bila manis dan sejuk combine, rasa memang sedap berangin.
Perisa sambal:
Sama jugak macam perisa ais tadi. Mula-mula pakai tak rasa apa. Dalam 30 saat lepas tu rasa manis-manis. Tak ada pun rasa pedas ke apa. Cuma manis.
Bila bercampur kedua-dua perisa ni, rasa dia manis-manis unik. Kalau termasuk dalam mulut sekali pun, memang rasa sedap sebab dia manis. Hehehhe.  

Cara Pakai CiUM:
Untuk pasangan yang telah berkahwin:
  1. Pakai satu perisa di bibir korang
  2. Pakai perisa yang lain di bibir suami/isteri korang
  3. Cium pasangan korang
  4. Nikmati perisa yang dengan rasa yang rare dan meletup
Atau bagi yang forever alone, jangan risau. Lipbalm ni pun sesuai untuk korang jugak. Tapi cara pakai dia lain sikit. Cara dia:

CiUM Lipbalm
  1. Pakai satu perisa di bibir atas
  2. Pakai satu perisa lagi di bibir bawah
  3. Gomol-gomolkan bibir atas dengan bibir bawah
  4. Nikmati perisa yang dengan rasa yang rare dan meletup
Since lipbalm ni tak ada warna, memang tak ada hal la kalau lelaki nak pakai lipbalm ni. lipbalm CiUM ni selain ada perisa yang rare, ia jugak melembapkan bibir. So, tak de lah bibir korang pecah-pecah atau kering je kan. 

Kalau korang berminat nak rasa lipbalm perisa sambal dan ais yang rare ni, korang boleh dapatkan dekat NoMonkey.
 
Oh, kalau nak beli dekat dalam AirAsia pun boleh tapi aku cadangkan korang pergi beli dekat website die je sebab lagi murah. :D

You Might Also Like

38 comments

  1. hahahahaha.... lain macam entry nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha jangan macam macam :D

      Delete
  2. Hahaha, aku ingat nama produk je cium. rupanya pakai memang nak kena cium. budak2 boleh ke pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha produk cium untuk cium la. budak2 kecik boleh tapi aku tak rekmen sebab lipbalm ni rasa manis. takut dieorang asyik nak jilat je nanti

      Delete
  3. Hahahaaha ni kalau aku nak pakaikan kat laki aku... awal2 dia bilang "abang bukan gayyyy".... kah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha laki aku pun same. die tak suka jugak pakai lipbalm ni haih

      Delete
  4. Menarik... saya pun pakai lip balm ini... memang manis... heheheh... cium anak pun manis... cium suami lagi manis... ehemmm.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha cium suami lagi manis aummm

      Delete
  5. Ehh tapi...kenapa perisa sambal tu manis eh? Fish rasa nak try jugak!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go go and tryyy! memang eare sangat rasa die :D

      Delete
  6. This concept is so nice, kan? haha~ Great lip balm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, great concept and great flavour too

      Delete
  7. this lip balm is cute. wow 2 flavour for each loved one. So special indeed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, 2 flavour and the taste is rare too:D

      Delete
  8. Wow this is my first time saw this type of lip balm or lipstick. I have not try yet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You can get it either through website or in Airasia flight, but i would suggest you go to the website because it's cheaper there

      Delete
  9. BEST KAN! i love it too! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep. 2 flavour in 1. memang rare rasa die. :D

      Delete
  10. Sedihnya takde orang untuk saya cium.. Lonely, I'm so lonely.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahah bella! Naynyi lagu ke tu?

      Delete
  11. lol ingat sambal itu kasi pedih sikit so lips boleh jadi macam angelina jolie XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? I thought the same thing too before. tapi rasa die manis je :D

      Delete
  12. No isteri to Cium to.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem. you can apply one on top lip and another on bottom lip. it would taste the same too :D

      Delete
  13. Hahaha. Forever alone - sesuai sangat untuk saya.
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha tak pe. One day, insyaAllah there;s someone for you ;)

      Delete
  14. Been hearing so much about this product recently, would like to try it out too :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You can get it from either in airasia flight or from the website. but i would suggest go for their website. it;s cheaper

      Delete
  15. Hahaha. so cute post. this lipbalm reminds me of ice lipbalm :D

    ReplyDelete
  16. this seems interesting. i have yet have the opportunity to try this out.. i think it's going to be awesome =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This is adventurous too! since i dont know what is the taste before i try it. i keep on wondering how does it taste like.

      Delete
  17. hangat sangat. lepas letak gincu ni, boleh lah cium cium :D

    ReplyDelete
  18. What a great lip balm to try ;) Haven't given it a go but it looks promising ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go try it. You can get it from nomonkey.com.org or in AirAsia flight. but i would recommend you to get it from the website. it's cheaper :D

      Delete

Like us on Facebook