Hangatkan Hubungan Suami Isteri Dengan CiUM – The First Kissing Lipbalm

Amaran: Bacaan khas untuk pasangan yang sudah berkahwin atau mereka yang forever alone. Bahahahhaha.
CiUM – The First Kissing Lipbalm

CiUM ni sebenarnya adalah lipbalm yang tercipta untuk merapatkan dan memperbaiki hubungan dengan rasa yang menarik dan unik. Dengan menggunakan lipbalm ni, korang akan alami pengalaman bercium yang unik. Hahahhaa. Okay, kite stop cakap pasal bercium sampai sini. Aku akan cakap lebih pasal lipbalm ni sendiri.

Lipbalm CiUM ni ada 2 kombinasi perisa iaitu:
  • Ais & Sambal
  • Meeko & Strawberry
CiUM – The First Kissing Lipbalm

Yang aku dah rasa cuma ais dan sambal.
Perisa ais:
Bila pakai, mula-mula tak rasa apa-apa. Bila lama sikit, bibir mula rasa manis-manis. Lepas tu lama sikit, bibir mula rasa sejuk macam ais. So, bila manis dan sejuk combine, rasa memang sedap berangin.
Perisa sambal:
Sama jugak macam perisa ais tadi. Mula-mula pakai tak rasa apa. Dalam 30 saat lepas tu rasa manis-manis. Tak ada pun rasa pedas ke apa. Cuma manis.
Bila bercampur kedua-dua perisa ni, rasa dia manis-manis unik. Kalau termasuk dalam mulut sekali pun, memang rasa sedap sebab dia manis. Hehehhe.  

Cara Pakai CiUM:
Untuk pasangan yang telah berkahwin:
  1. Pakai satu perisa di bibir korang
  2. Pakai perisa yang lain di bibir suami/isteri korang
  3. Cium pasangan korang
  4. Nikmati perisa yang dengan rasa yang rare dan meletup
Atau bagi yang forever alone, jangan risau. Lipbalm ni pun sesuai untuk korang jugak. Tapi cara pakai dia lain sikit. Cara dia:

CiUM Lipbalm
  1. Pakai satu perisa di bibir atas
  2. Pakai satu perisa lagi di bibir bawah
  3. Gomol-gomolkan bibir atas dengan bibir bawah
  4. Nikmati perisa yang dengan rasa yang rare dan meletup
Since lipbalm ni tak ada warna, memang tak ada hal la kalau lelaki nak pakai lipbalm ni. lipbalm CiUM ni selain ada perisa yang rare, ia jugak melembapkan bibir. So, tak de lah bibir korang pecah-pecah atau kering je kan. 

Kalau korang berminat nak rasa lipbalm perisa sambal dan ais yang rare ni, korang boleh dapatkan dekat NoMonkey.
 
Oh, kalau nak beli dekat dalam AirAsia pun boleh tapi aku cadangkan korang pergi beli dekat website die je sebab lagi murah. :D

{ 38 comments.. read them below or add one }

Izni Hafiz Abdul Rashid Izni Hafiz Abdul Rashid 22 October, 2015
hahahahaha.... lain macam entry nie...
sayaiday mohd nor sayaiday mohd nor 22 October, 2015
Hahaha, aku ingat nama produk je cium. rupanya pakai memang nak kena cium. budak2 boleh ke pakai?
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 October, 2015
Hahahaha jangan macam macam :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 October, 2015
Hahhaha produk cium untuk cium la. budak2 kecik boleh tapi aku tak rekmen sebab lipbalm ni rasa manis. takut dieorang asyik nak jilat je nanti
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 26 October, 2015
Hahahaaha ni kalau aku nak pakaikan kat laki aku... awal2 dia bilang "abang bukan gayyyy".... kah !
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 October, 2015
Hahahha laki aku pun same. die tak suka jugak pakai lipbalm ni haih
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 05 November, 2015
Menarik... saya pun pakai lip balm ini... memang manis... heheheh... cium anak pun manis... cium suami lagi manis... ehemmm.....
FiSh. ohFISHiee FiSh. ohFISHiee 05 November, 2015
Ehh tapi...kenapa perisa sambal tu manis eh? Fish rasa nak try jugak!! :D
Kylie wenn Kylie wenn 05 November, 2015
This concept is so nice, kan? haha~ Great lip balm!
Sherry Sherry 05 November, 2015
this lip balm is cute. wow 2 flavour for each loved one. So special indeed.
Kelly Chin Kelly Chin 06 November, 2015
Wow this is my first time saw this type of lip balm or lipstick. I have not try yet.
alizasara alizasara 06 November, 2015
BEST KAN! i love it too! <3
Bella Enveeus Bella Enveeus 06 November, 2015
Sedihnya takde orang untuk saya cium.. Lonely, I'm so lonely.. :P
Arisa Chow Arisa Chow 06 November, 2015
lol ingat sambal itu kasi pedih sikit so lips boleh jadi macam angelina jolie XD
Mike yip Mike yip 07 November, 2015
No isteri to Cium to.. :(
Rawlins GLAM Rawlins GLAM 07 November, 2015
Hahaha. Forever alone - sesuai sangat untuk saya.
Hehehe
Ivy Kam Ivy Kam 07 November, 2015
Been hearing so much about this product recently, would like to try it out too :)
Jessica Yong Jessica Yong 07 November, 2015
Hahaha. so cute post. this lipbalm reminds me of ice lipbalm :D
Janice Yeap Janice Yeap 07 November, 2015
this seems interesting. i have yet have the opportunity to try this out.. i think it's going to be awesome =)
Isaac Tan Isaac Tan 08 November, 2015
hangat sangat. lepas letak gincu ni, boleh lah cium cium :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
Hahahha cium suami lagi manis aummm
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
Go go and tryyy! memang eare sangat rasa die :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
Yep, great concept and great flavour too
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
Yep, 2 flavour and the taste is rare too:D
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
You can get it either through website or in Airasia flight, but i would suggest you go to the website because it's cheaper there
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
Yep. 2 flavour in 1. memang rare rasa die. :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
Hahhahah bella! Naynyi lagu ke tu?
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
Kan? I thought the same thing too before. tapi rasa die manis je :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
No problem. you can apply one on top lip and another on bottom lip. it would taste the same too :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
Hahhaha tak pe. One day, insyaAllah there;s someone for you ;)
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
You can get it from either in airasia flight or from the website. but i would suggest go for their website. it;s cheaper
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
means using ice as lipbalm?
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
This is adventurous too! since i dont know what is the taste before i try it. i keep on wondering how does it taste like.
Pen My Blog Pen My Blog 10 November, 2015
What a great lip balm to try ;) Haven't given it a go but it looks promising ;)
Fadzi Razak Fadzi Razak 11 November, 2015
Go try it. You can get it from nomonkey.com.org or in AirAsia flight. but i would recommend you to get it from the website. it's cheaper :D