Jubah Wudhuk Dan Breastfeed Friendly by SuriJelita

Lately aku rasa suka gila pakai jubah. Tak tau lah kenapa. Feeling Mak Mak kot. Bahahaha. So, sekarang sambil-sambil menyusukan Aneeq, tangan aku gigih scroll macam-macam website, Facebook dan IG yang ada jual jubah dan aku end up jumpa jubah yang aku suka dekat SuriJelita. Jubah-jubah dia memang sesuai untuk wanita-wanita muslimah yang tengah cari jubah tu.

SuriJelita

6 Sebab Jubah by SuriJelita Sesuai Untuk Wanita Muslimah

  • Wudhuk friendly
  • Breastfeed friendly
  • Span di bahu
  • Tidak melekap
  • Kain sejuk dan lembut
  • Labuh
Jubah Wudhuk Dan Breastfeed Friendly
Ini salah satu jubah yang SuriJelita ada jual. Untuk jubah Irdina ni, dieorang guna material Santana dan ada 5 pilihan warna yang menarik:
  • Emerald green
  • Light brown
  • Purple
  • Pink
  • Red
Jubah Wudhuk Dan Breastfeed Friendly
Selain daripada jubah Irdina, SuriJelita ada jugak jual jubah Adeeva. Yang jubah Adeeva ni pulak dieorang guna material Paloma. Jubah ni pulak ada 3 pilihan warna:
  • Lavender
  • Pink belacan
  • Mustard

Jubah Wudhuk Dan Breastfeed Friendly
Beza antara jubah Adeeva dengan Irdina ni – Jubah Adeeva ada lace dekat dada dan jubah Irdina pulak ada lace dekat tangan. Yang pentingnya kedua-dua jubah ni memang sangat selesa dan sejuk bila pakai. Jubah diorang ni kalau korang pakai, korang boleh feeling ala-ala princess gitu. Kalau korang nak pakai baju sedondon untuk bridesmaid masa kahwin tu lagi lah sesuai nak dapatkan jubah dari SuriJelita ni.

Instant Shawl Emma Maembong
Selain daripada jubah, SuriJelita ni ada jual Layla Instant Shawl by Emma Maembong dan juga Telekung Suri Mawar yang sangat cantik dan selesa untuk pakaian harian ataupun untuk hadiah hari yang istimewa. Kalau telekung tu nak buat hantaran untuk bertunang ke untuk kahwin ke, memang sesuai sangat. Telekung dieorang ni selesa sangat dekat bahagian muka sebab dia ada dua lapis tutup di bahagian leher.

Nah, aku dah bagi korang idea nak beli jubah dekat mana. Kalau korang nak dapatkan jubah Irdina dan jubah Adeeva, telekung atau shawl instant by Emma Maembong, korang boleh dapatkan dekat SuriJelita. Cepat-cepat, dieorang tengah buat promotion sale sekarang ni:
 
Facebook | Instagram 
 
Oh and, sekarang ni, SuriJelita tengah cari dropship. Kalau korang berminat untuk tambah sumber pendapatan korang, apa kata korang hubungi SuriJelita sekarang jugak sebab dieorang just ambil 10 orang dropship terawal. Whatsapp SuriJelita di nombor 0132761800.

{ 26 comments.. read them below or add one }

FiSh. ohFISHiee FiSh. ohFISHiee 12 December, 2015
Cantiknya jubah :) love the silk material!
Jacqueline Khoo Jacqueline Khoo 13 December, 2015
Wow all these jubah look so elegant ya dear. If match with simple accessories, definitely perfect!
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 13 December, 2015
Pretty good stuff for new mums... Should recommend this to our pregnant Malay moms...
Emily Emily 13 December, 2015
Sometimes, I wonder how my Muslim friends can cover their head in Malaysia's hot weather. Luckily, there's kain sejuk. I never knew this!
Miriam Goh Miriam Goh 13 December, 2015
This is going to be very popular with breastfeeding mothers. So convenient and also stylish
5 little angels 5 little angels 14 December, 2015
Looks like a good quality jubah. Will recommend to my Malay friends
Sherry Sherry 14 December, 2015
great info to those wanna buy dresses. I breastfed my sons before so I know its important to find clothes that convenient to use.
Wai Yee aka Rane Wai Yee aka Rane 14 December, 2015
Looking great in the pics. Will let my Muslim friend know :)

http://www.ranechin.com/
Ivy Kam Ivy Kam 15 December, 2015
Nice jubah dresses, will share your post with my muslim friends :)
仙妮 仙妮 15 December, 2015
love the colours, so vibrant! Very thoughtful design for the breastfeed mummies :)
cheers, siennylovesdrawing
Isaac Tan Isaac Tan 16 December, 2015
nice jubah. love the different and bright colours.
Arisa Chow Arisa Chow 16 December, 2015
nice range of colours, gives a a wide variety of choices compared to the usual boring tones
Ayue Idris Ayue Idris 17 December, 2015
SUka jubah kaler mustard tu :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 December, 2015
Kan. I love the material too :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 December, 2015
It's plain but it definitely looks good with accessories. That's true
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 December, 2015
Thank you. Do spread this out ya. :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 December, 2015
Yup, they are using very good material. doesn't feel that hot actually
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 December, 2015
Yup, very convenient because of the breastfeed thingy
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 December, 2015
Thanks jane. I hope this helps those who needed
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 December, 2015
Right? We really need a convenient cloth to wear while breastfeeding
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 December, 2015
Thank you. Please spread the word :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 December, 2015
Thanks Ivy, Really appreciate it
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 December, 2015
Yes, the colors are pretty isn;t it?
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 December, 2015
Yep, the colors are really nice
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 December, 2015
Yup, we need more vibrant colors for stand out right? :D