Jubah Wudhuk Dan Breastfeed Friendly by SuriJelita

October 14, 2015

Lately aku rasa suka gila pakai jubah. Tak tau lah kenapa. Feeling Mak Mak kot. Bahahaha. So, sekarang sambil-sambil menyusukan Aneeq, tangan aku gigih scroll macam-macam website, Facebook dan IG yang ada jual jubah dan aku end up jumpa jubah yang aku suka dekat SuriJelita. Jubah-jubah dia memang sesuai untuk wanita-wanita muslimah yang tengah cari jubah tu.

SuriJelita

6 Sebab Jubah by SuriJelita Sesuai Untuk Wanita Muslimah

  • Wudhuk friendly
  • Breastfeed friendly
  • Span di bahu
  • Tidak melekap
  • Kain sejuk dan lembut
  • Labuh
Jubah Wudhuk Dan Breastfeed Friendly
Ini salah satu jubah yang SuriJelita ada jual. Untuk jubah Irdina ni, dieorang guna material Santana dan ada 5 pilihan warna yang menarik:
  • Emerald green
  • Light brown
  • Purple
  • Pink
  • Red
Jubah Wudhuk Dan Breastfeed Friendly
Selain daripada jubah Irdina, SuriJelita ada jugak jual jubah Adeeva. Yang jubah Adeeva ni pulak dieorang guna material Paloma. Jubah ni pulak ada 3 pilihan warna:
  • Lavender
  • Pink belacan
  • Mustard

Jubah Wudhuk Dan Breastfeed Friendly
Beza antara jubah Adeeva dengan Irdina ni – Jubah Adeeva ada lace dekat dada dan jubah Irdina pulak ada lace dekat tangan. Yang pentingnya kedua-dua jubah ni memang sangat selesa dan sejuk bila pakai. Jubah diorang ni kalau korang pakai, korang boleh feeling ala-ala princess gitu. Kalau korang nak pakai baju sedondon untuk bridesmaid masa kahwin tu lagi lah sesuai nak dapatkan jubah dari SuriJelita ni.

Instant Shawl Emma Maembong
Selain daripada jubah, SuriJelita ni ada jual Layla Instant Shawl by Emma Maembong dan juga Telekung Suri Mawar yang sangat cantik dan selesa untuk pakaian harian ataupun untuk hadiah hari yang istimewa. Kalau telekung tu nak buat hantaran untuk bertunang ke untuk kahwin ke, memang sesuai sangat. Telekung dieorang ni selesa sangat dekat bahagian muka sebab dia ada dua lapis tutup di bahagian leher.

Nah, aku dah bagi korang idea nak beli jubah dekat mana. Kalau korang nak dapatkan jubah Irdina dan jubah Adeeva, telekung atau shawl instant by Emma Maembong, korang boleh dapatkan dekat SuriJelita. Cepat-cepat, dieorang tengah buat promotion sale sekarang ni:
 
Facebook | Instagram | Shoppe
 
Oh and, sekarang ni, SuriJelita tengah cari dropship. Kalau korang berminat untuk tambah sumber pendapatan korang, apa kata korang hubungi SuriJelita sekarang jugak sebab dieorang just ambil 10 orang dropship terawal. Whatsapp SuriJelita di nombor 0132761800.

You Might Also Like

26 comments

  1. Cantiknya jubah :) love the silk material!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. I love the material too :D

      Delete
  2. Wow all these jubah look so elegant ya dear. If match with simple accessories, definitely perfect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's plain but it definitely looks good with accessories. That's true

      Delete
  3. Pretty good stuff for new mums... Should recommend this to our pregnant Malay moms...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Do spread this out ya. :D

      Delete
  4. Sometimes, I wonder how my Muslim friends can cover their head in Malaysia's hot weather. Luckily, there's kain sejuk. I never knew this!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, they are using very good material. doesn't feel that hot actually

      Delete
  5. This is going to be very popular with breastfeeding mothers. So convenient and also stylish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, very convenient because of the breastfeed thingy

      Delete
  6. Looks like a good quality jubah. Will recommend to my Malay friends

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks jane. I hope this helps those who needed

      Delete
  7. great info to those wanna buy dresses. I breastfed my sons before so I know its important to find clothes that convenient to use.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Right? We really need a convenient cloth to wear while breastfeeding

      Delete
  8. Looking great in the pics. Will let my Muslim friend know :)

    http://www.ranechin.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Please spread the word :D

      Delete
  9. Nice jubah dresses, will share your post with my muslim friends :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ivy, Really appreciate it

      Delete
  10. love the colours, so vibrant! Very thoughtful design for the breastfeed mummies :)
    cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, the colors are pretty isn;t it?

      Delete
  11. nice jubah. love the different and bright colours.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, the colors are really nice

      Delete
  12. nice range of colours, gives a a wide variety of choices compared to the usual boring tones

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, we need more vibrant colors for stand out right? :D

      Delete
  13. SUka jubah kaler mustard tu :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook