Menang Duit RM180 000 Dengan Main Dota 2 Atau Hearthstone

Kaki main Dota mesti suka kalau aku bukak cerita pasal kontest main game ni. Sekarang ni ada kontest untuk korang-korang yang kaki main Dota. Dan kalau korang menang, korang boleh dapat duit sebanyak RM180 000!

Dota 2 Atau Hearthstone

Untuk game Dota 2. cash yang korang boleh menang adalah sebanyak RM150 000. Hearthstone pulak RM30 000. Untung betul siapa pandai main game-game ni. Kalau aku tau main game boleh menang hadiah masyuk macam ni, dah lama aku belajar main game instead of belajar betul-betul. Hahahhaa.

Dota 2 Atau Hearthstone

Dew Challenge Dota 2 bukan untuk korang yang lembik-lembik ni. Siapa yang berani dalam kontest Dew Challenge berkumpulan ni? Kumpulkan pasukan korang hari ini, ganjaran mendebarkan menanti. Kontest akan berlansung di kafe siber di seluruh Malaysia dengan Grand Finale di Kuala Lumpur.

Direka untuk individu yang berani untuk menonjol. Join Dew Challenge ini dengan Nation Dew dari mana-mana anda suka. Ni jenis kalau korang tak suka nak share hadiah cash tu dengan team lah. Hahahha. Main sesorang.

So kalau korang kaki main game dan memang terror, apa kata join kontest ni. Untung-untung bodoh-bodoh je boleh menang. Kalau korang nak join, korang boleh register dekat sini -> Mountain Dew Challenge!



{ 12 comments.. read them below or add one }

Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 03 November, 2015
Siapa yang memang 'kaki' game pastinya takkan lepaskan peluang ni
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 November, 2015
lieyana ada banyak tarikh and tempat. cube tengok dekat terma and condition die dekat sini http://goo.gl/oe2iYh
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 November, 2015
Yup betul tu. Memang makanan dieorang ni :D
Diana Rashid Diana Rashid 03 November, 2015
main game pun boleh memang hadiah sampai lumayan macam tu..sekarang ni memang minat je dah boleh buat duit..ehhe
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 November, 2015
Untung kan. Alhamdullilah blogging ni pun dari hobi boleh buat duit :D
anajingga anajingga 03 November, 2015
wah hebat gak ni fadzi, kalau menang memang lumayan kan :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 04 November, 2015
Hadiah die memang masyuk gile kak ana :D
Maria Firdz Maria Firdz 08 November, 2015
tak berapa nak rajin main game dah sejak beranak pinak nih.. hehe
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 November, 2015
sama lah. saya pun dah tak menyempat nak main game sekarang ni :D