EatKeBoom - Sandwich Delivery Ke Rumah Anda!

December 25, 2015

Dulu masa bercinta dengan Zul, aku pernah buat sandwich telur masa pergi dating tengok wayang. Kedek gila kan aku. Punya lah tak nak beli makanan dekat wayang tu sebab mahal. Hahaha. Tapi, lepas kawen ni, malas bebenor nak buat sandwich. Nasib baik sekarang ni dah ada orang jual sandwich siap buat delivery ke rumah lagi - EatKeBoom.

EatKeBoom

EatKeBoom ni ada buat 4 jenis sandwich. Bukan sandwich biasa tau. Roti dia 3 layer. Terkejut masa aku dapat kota sandwiches EatKeBoom ni. Aku ingat macam sandwich biasa 2 layer tu je. Rupenye sampai 3 layer. Okay meh aku tunjuk dekat korang 4 sandwich yang EatKeBoom buat.

Beef Tasty Sandwich
Beef Tasty
Gambar Beef Tasty tak sempat ambik. Aku dah masuk siap-siap dalam perut. Kalau korang order Beef Tasty ni korang akan sandwiches yang ada lengkap roti + beef salami + mayonis + lettuce + tomato + cheese slice + marjerin.

Chicken Tasty Sandwich
Chicken Tasty
Ini sandwich dia yang aku paling suka. Serius sedap. Chicken Tasty ni kalau korang order, korang akan dihidangkan dengan roti + chicken slice + mayonise + lettuce + tomato + cheese slice + marjerin.

Super Hot Tuna Sandwich
Super Hot Tuna
Ini aku tak rekemen untuk budak-budak sebab pedas. Kalau korang yang gila pedas, sangat-sangat direkemen. Hehhe. Setiap order Super Hot Tuna ni korang akan dapat roti + tuna + mayonis + lettuce + tomato + cili + majerin.

Cheese Egg Sandwich
Cheese Egg
Cheese Egg ni pulak korang akan dapat roti + telur + mayonis + lettuce + tomato + cheese slice + marjerin. Kalau korang nak tau, sos mayonis dieorang ni, resepi sendiri. Kalau korang makan, memang rasa lain daripada mayonis yang ada dekat luar.

Mix Boom Delivery Sandwich
Mix Boom
Kalau korang nak rasa semua sekali sandwich yang dekat atas ni, aku cadangkan korang ambil MIX BOOM ni. Memang berbaloi-baloi. Semua jenis sandwich korang akan dapat rasa nanti.

Masa aku dapat EatKeBoom sandwich ni, aku dah kenyang sebab baru lepas makan. So, aku letak la dalam peti ais. Malamnya baru aku makan. Sandwich EatKeBoom ni pun, makan sejuk-sejuk sedap jugak. 

Korang boleh dapatkan sandwich EatKeBoom ni dalam 2 saiz iaitu Box L (ada 20 pieces) dan Box M (12 pieces). Korang boleh pilih sama ada nak self collect atau delivery. Tapi, aku rasa delivery lah senang kan. Kite kan pemalas. Hewhewhewh.

Okay lah, cakap banyak tak guna. Kalau korang nak beli sandwich delivery EatKeBoom ni, korang boleh order dekat bawah:

Facebook | Instagram | Whatsapp 0196791242



You Might Also Like

44 comments

  1. mcm2 sandwich skrg ni ya! yang pernah dgr garsa kitchen, smpi skrg tk order2 hahha...entah bila nk order tk tau la..;-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah jugak dengar garsa kitchen tu tp tak pernah cuba lagi :D

      Delete
  2. Rasa nak nangis dan sangat menyesal kerana terbuka entri ni... tujuan nak stalker tapi gigih baca sampai habis.... Aku dah laaa gila sandwich... rasa macam zalim kat diri sendiri je lepas baca :( adoiiiii (lap air liur)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alooo, hahahha jangan la gitu. Serba salah aku dibuatnye >.<

      Delete
  3. nampak sedap tue...ade macam2 flavour & siap dengan delivery lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Delivery tu penting, for lazy people like me hahaha

      Delete
  4. So convenient!
    It's great to have healthy food deliver to your door step

    ReplyDelete
  5. What an awesome idea to provide sandwich delivery! I love their choices as well.

    ReplyDelete
    Replies
    1. They are having new items in list now. They are selling croissant as well.

      Delete
  6. eatkeboom? nice, something refreshing and new.. love sandwiches too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sandwiches is the most easiest meal to do yet i prefer to buy them hahaha

      Delete
  7. Perfect idea for my lunch or dinner if I don't have time to cook, will check this out soon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuo, great option for fast and healthy food

      Delete
  8. Waaa healthy snack and with delivery some more definitely a good choice for snack! Thanks for the introduce!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem. Glad i can help :)

      Delete
  9. Hi Sandwich tu nampak sedap nyum!!! Good for diet ni
    http://www.unlimitedbeautysecret.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe memang sesuai untuk orang diet :p

      Delete
  10. Good choice for small eater like me :)

    ReplyDelete
  11. The food looks super yummy and healthy and to have this delivered at the doorstep is all one could ask for.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe true that. We can be lazy and healthy at the same time :p

      Delete
  12. this is gonna in my list for office delivery options : ) I like the sandwiches choices offering :) cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  13. The Sandwich look yummy and healthy. The ingredient is thick too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea, I was so shock when I first open the box. The sandwich is thick!

      Delete
  14. what a cute name... eatkeboom... hahah but the sandwiches look nice , fresh and yummy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup it is fresh. It still taste good even when I kept them refrigerated

      Delete
  15. Alamak memang kita pemalas! Sandwich pun nak tapow LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha kan kan kan. Kalau boleh semua benda nak tapau je

      Delete
  16. haa i'm also lazy to make any such nice sandwich, just peanut butter je bolehla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha peanut butter is the easiest one :p just spread only

      Delete
  17. Sedap kan! Ada rasa jugak..tiba-tiba rasa macam nak repeat..haha

    ReplyDelete
  18. Delivery is good.. Lazy to go out.. Haha!

    ReplyDelete
  19. Nowadays got a lot of food delivery service coming out. However, only some of them cover my area..

    ReplyDelete
    Replies
    1. WHere are you staying now sin yee?

      Delete
  20. So sedap! Boleh deliver ke Singapura ke tidak? Passport saya lagi dua hari expire, lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahaha i don't think dieorang boleh deliver ke singapore la aisyah :D

      Delete
  21. nice! such a great news for a sandwich lover like me. woohoo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Great. Have have them a try :)

      Delete
  22. I love sandwiches! These sandwiches look so good!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, looks good and taste great too

      Delete

Facebook

INSTAGRAM

Twitter