EatKeBoom - Sandwich Delivery Ke Rumah Anda!

Dulu masa bercinta dengan Zul, aku pernah buat sandwich telur masa pergi dating tengok wayang. Kedek gila kan aku. Punya lah tak nak beli makanan dekat wayang tu sebab mahal. Hahaha. Tapi, lepas kawen ni, malas bebenor nak buat sandwich. Nasib baik sekarang ni dah ada orang jual sandwich siap buat delivery ke rumah lagi - EatKeBoom.

EatKeBoom

EatKeBoom ni ada buat 4 jenis sandwich. Bukan sandwich biasa tau. Roti dia 3 layer. Terkejut masa aku dapat kota sandwiches EatKeBoom ni. Aku ingat macam sandwich biasa 2 layer tu je. Rupenye sampai 3 layer. Okay meh aku tunjuk dekat korang 4 sandwich yang EatKeBoom buat.

Beef Tasty Sandwich
Beef Tasty
Gambar Beef Tasty tak sempat ambik. Aku dah masuk siap-siap dalam perut. Kalau korang order Beef Tasty ni korang akan sandwiches yang ada lengkap roti + beef salami + mayonis + lettuce + tomato + cheese slice + marjerin.

Chicken Tasty Sandwich
Chicken Tasty
Ini sandwich dia yang aku paling suka. Serius sedap. Chicken Tasty ni kalau korang order, korang akan dihidangkan dengan roti + chicken slice + mayonise + lettuce + tomato + cheese slice + marjerin.

Super Hot Tuna Sandwich
Super Hot Tuna
Ini aku tak rekemen untuk budak-budak sebab pedas. Kalau korang yang gila pedas, sangat-sangat direkemen. Hehhe. Setiap order Super Hot Tuna ni korang akan dapat roti + tuna + mayonis + lettuce + tomato + cili + majerin.

Cheese Egg Sandwich
Cheese Egg
Cheese Egg ni pulak korang akan dapat roti + telur + mayonis + lettuce + tomato + cheese slice + marjerin. Kalau korang nak tau, sos mayonis dieorang ni, resepi sendiri. Kalau korang makan, memang rasa lain daripada mayonis yang ada dekat luar.

Mix Boom Delivery Sandwich
Mix Boom
Kalau korang nak rasa semua sekali sandwich yang dekat atas ni, aku cadangkan korang ambil MIX BOOM ni. Memang berbaloi-baloi. Semua jenis sandwich korang akan dapat rasa nanti.

Masa aku dapat EatKeBoom sandwich ni, aku dah kenyang sebab baru lepas makan. So, aku letak la dalam peti ais. Malamnya baru aku makan. Sandwich EatKeBoom ni pun, makan sejuk-sejuk sedap jugak. 

Korang boleh dapatkan sandwich EatKeBoom ni dalam 2 saiz iaitu Box L (ada 20 pieces) dan Box M (12 pieces). Korang boleh pilih sama ada nak self collect atau delivery. Tapi, aku rasa delivery lah senang kan. Kite kan pemalas. Hewhewhewh.

Okay lah, cakap banyak tak guna. Kalau korang nak beli sandwich delivery EatKeBoom ni, korang boleh order dekat bawah:

Facebook | Instagram | Whatsapp 0196791242


{ 44 comments.. read them below or add one }

- dieyana - - dieyana - 30 December, 2015
mcm2 sandwich skrg ni ya! yang pernah dgr garsa kitchen, smpi skrg tk order2 hahha...entah bila nk order tk tau la..;-))
Fadzi Razak Fadzi Razak 30 December, 2015
Pernah jugak dengar garsa kitchen tu tp tak pernah cuba lagi :D
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 01 January, 2016
Rasa nak nangis dan sangat menyesal kerana terbuka entri ni... tujuan nak stalker tapi gigih baca sampai habis.... Aku dah laaa gila sandwich... rasa macam zalim kat diri sendiri je lepas baca :( adoiiiii (lap air liur)
FiSh. ohFISHiee FiSh. ohFISHiee 01 January, 2016
nampak sedap tue...ade macam2 flavour & siap dengan delivery lagi
Low Sze Shin Low Sze Shin 01 January, 2016
So convenient!
It's great to have healthy food deliver to your door step
Emily Emily 01 January, 2016
What an awesome idea to provide sandwich delivery! I love their choices as well.
Isaac Tan Isaac Tan 02 January, 2016
eatkeboom? nice, something refreshing and new.. love sandwiches too.
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 January, 2016
Alooo, hahahha jangan la gitu. Serba salah aku dibuatnye >.<
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 January, 2016
Delivery tu penting, for lazy people like me hahaha
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 January, 2016
True, healthy and easy :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 January, 2016
They are having new items in list now. They are selling croissant as well.
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 January, 2016
Sandwiches is the most easiest meal to do yet i prefer to buy them hahaha
Ivy Kam Ivy Kam 02 January, 2016
Perfect idea for my lunch or dinner if I don't have time to cook, will check this out soon :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 January, 2016
Yuo, great option for fast and healthy food
Sharon Lee Sharon Lee 02 January, 2016
Waaa healthy snack and with delivery some more definitely a good choice for snack! Thanks for the introduce!
Miss Ika Miss Ika 02 January, 2016
Hi Sandwich tu nampak sedap nyum!!! Good for diet ni
http://www.unlimitedbeautysecret.com/
Wing Ng Wing Ng 02 January, 2016
Good choice for small eater like me :)
Yamini Tiwari Yamini Tiwari 02 January, 2016
The food looks super yummy and healthy and to have this delivered at the doorstep is all one could ask for.
仙妮 仙妮 02 January, 2016
this is gonna in my list for office delivery options : ) I like the sandwiches choices offering :) cheers, siennylovesdrawing
Betty Liew siaw fan Betty Liew siaw fan 03 January, 2016
The Sandwich look yummy and healthy. The ingredient is thick too.
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 January, 2016
No problem. Glad i can help :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 January, 2016
Hehehehe memang sesuai untuk orang diet :p
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 January, 2016
Yeap, it's even tasty. :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 January, 2016
Hehehe true that. We can be lazy and healthy at the same time :p
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 January, 2016
Great. have fun ordering :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 January, 2016
Yea, I was so shock when I first open the box. The sandwich is thick!
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 03 January, 2016
what a cute name... eatkeboom... hahah but the sandwiches look nice , fresh and yummy...
Fadzi Razak Fadzi Razak 03 January, 2016
Yup it is fresh. It still taste good even when I kept them refrigerated
Hanniz Envato Hanniz Envato 03 January, 2016
Alamak memang kita pemalas! Sandwich pun nak tapow LOL
Fadzi Razak Fadzi Razak 04 January, 2016
Hahahha kan kan kan. Kalau boleh semua benda nak tapau je
Leona Lim Leona Lim 04 January, 2016
haa i'm also lazy to make any such nice sandwich, just peanut butter je bolehla
Ayue Idris Ayue Idris 04 January, 2016
Sedap kan! Ada rasa jugak..tiba-tiba rasa macam nak repeat..haha
Kylie wenn Kylie wenn 04 January, 2016
Delivery is good.. Lazy to go out.. Haha!
Sin Yee Sin Yee 04 January, 2016
Nowadays got a lot of food delivery service coming out. However, only some of them cover my area..
Aisyah Sharil Aisyah Sharil 05 January, 2016
So sedap! Boleh deliver ke Singapura ke tidak? Passport saya lagi dua hari expire, lol.
Fadzi Razak Fadzi Razak 05 January, 2016
Hahhaha peanut butter is the easiest one :p just spread only
Fadzi Razak Fadzi Razak 05 January, 2016
Ha cepat ayue order lagi :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 05 January, 2016
We are in a same page hahaha
Fadzi Razak Fadzi Razak 05 January, 2016
WHere are you staying now sin yee?
Fadzi Razak Fadzi Razak 05 January, 2016
Hahhahaha i don't think dieorang boleh deliver ke singapore la aisyah :D
GengQian GengQian 07 January, 2016
nice! such a great news for a sandwich lover like me. woohoo!
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 January, 2016
Great. Have have them a try :)
reiayunan reiayunan 07 January, 2016
I love sandwiches! These sandwiches look so good!
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 January, 2016
Yep, looks good and taste great too