Rahsia Kejayaan Bisnes Online

Rahsia Kejayaan Bisnes Online | Aku rasa ramai antara kita yang ada bisnes online sendiri kan? Aku pun macam tu jugak. Ada beberapa bisnes online yang aku buat. Ada yang baru ada yang lama. Tapi kebanyakan bisnes online yang aku buat selalu tak dapat banyak untung sampailah aku jumpa website yang ajar aku teknik kejayaan bisnes online ni.  

5 Rahsia Kejayaan Bisnes Online

Rahsia Kejayaan Bisnes Online

Buat bisnes online bukannya perkara yang senang nak-nak lagi bagi orang yang baru je terlibat dalam bidang ni. Selain daripada mentor, ilmu-ilmu pasal bisnes pun kena kuat. So, aku nak kongsikan dengan korang RAHSIA BUAT DUIT BERSAMA TEAM

Selain daripada belajar cara-cara uruskan bisnes online sendiri, korang pun boleh buat macam aku. Sediakan servis uruskan bisnes orang lain - bina squeeze page, bina landing page dan servis promosi di facebook

Oh, sesiapa yang berminat untuk dapatkan servis buat squeeze page dan landing page dengan harga yang berpatutan, boleh hubungi aku melalui email di fadzirazak@gmail.com

Tapi, kalau korang rasa nak jimat duit dan buat sendiri, korang boleh dapatkan pakej MyBestTeam ni sendiri. Dalam pakej ni, korang akan dapat kesemua E-book 5 Rahsia Kejayaan Bisnes Online dekat bawah ni dan korang boleh belajar sendiri macam mana nak buat promosi di Facebook, squeeze page dan landing page. Dapatkan Pakej E-book MyBestTeam di SINI. 

Pakej Buat Duit Online

Dalam setiap pakej MyBestTeam ni, korang akan dapat 5 e-book.

1. EZ Squeeze Page

Aku paling suka bila dapat e-book EZ Squeeze Page ni. Baru aku tau betapa senangnya nak buat squeeze page. Kalau aku tau macam ni senangnya, awal-awal lagi aku dah bukak service untuk buat squeeze page.  

2. EZ Landing Page

E-book ni pun sama. E-book EZ Landing Page buat landing page. Lepas buat squeeze page, buat lah die punya landing page pulak. Nampak professional sikit. Dan yang paling best, kedua-dua squeeze page dan landing page ni boleh buat guna platform blogspot free je. Jimat!
 

3. Teknik Promosi Di Facebook Grup 2016

Dalam e-book Teknik Promosi Di Facebook Grup 2016, korang akan belajar cara untuk tarik trafik untuk bisnes korang tanpa kos. Maksudnya tak payah korang susah-susah keluar duit untuk guna FB Ads dan sebagainya. Korang cuma perlu aplikasikan apa yang diajar step by step dalam e-book ni.  

4. Rahsia MyBestTeam

Dalam e-book Rahsia MyBestTeam ni, korang akan diajar cara untuk jana duit melalui program affiliate. Sebenarnya MyBestTeam ni salah satu program affiliate jugak. So, selain daripada dapat ilmu pasal online bisnes, korang pun boleh join program affiliate MyBestTeam. Kalau berminat nak jadi affiliate MyBestTeam, korang boleh daftar dekat SINI.

5. Manual Penggunaan MyBestTeam  

Dalam e-book Manual Penggunaan MyBestTeam, korang akan diajar satu persatu macam mana nak menggunakan sistem website MyBestTeam ni. Jadi, nanti tak adalah terkial-kial untuk navigate dalam website tu. 

5 Rahsia Kejayaan Bisnes Online

So, sesiapa yang berminat nak belajar rahsia kejayaan bisnes online ni, korang boleh terus dapatkan Pakej E-book MyBestTeam ni di SINI

Atau kalau korang malas nak belajar, boleh upah aku buat squeeze page dan landing page untuk korang. Upah murah-murah je. RM100 untuk setiap page. Kalau berminat boleh email aku dekat fadzirazak@gmail.com.

***pssst: nanti aku update squeeze page dan landing page yang aku dah buat.

 

{ 14 comments.. read them below or add one }

Nor Adzwaty Rokkafella Nor Adzwaty Rokkafella 26 January, 2016
sy mcm familiar je nama Boon Lee dekat bawah page Mybesteam tu...dia bukan founder niaga affiliate tu ke
Shiqin Sunshine Shiqin Sunshine 26 January, 2016
Nice sharing kak....cuma rajin ngn tak je mood ni hehe
MG schmidt MG schmidt 26 January, 2016
promosi kena kuat kalau nak bisnes online ni and produk nak kena power :)




JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html
Rawlins GLAM Rawlins GLAM 26 January, 2016
Cam minat je nak tau lebih lanjut. Menarik ni. Kan sekarang kena ada #2Kerja kan
Syafiera Yamin Syafiera Yamin 27 January, 2016
Squeeze page ngan landed page tu apa ?
Fadzi Razak Fadzi Razak 27 January, 2016
Niagaaffiliate tu die dah tamatkan. ganti dengan mybestteam ni. mybestteam ni saya nampak lebih bermanfaat sebab dia ada beri ebook percuma yang memang berbaloi nak dibaca
Fadzi Razak Fadzi Razak 27 January, 2016
Hahahha tak pe tak pe. Nanti dah ade mood dan rajin, boleh cuba
Fadzi Razak Fadzi Razak 27 January, 2016
Betul tu. Macma yang MG tengah buat ni. Pun salah satu promosi kan :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 27 January, 2016
Hehehhe Rawlins, nanti saya update entry baru untuk terang kan lagi pasal ni
Fadzi Razak Fadzi Razak 27 January, 2016
Nanti saya update satu entry untuk soalan ni ok? :)
Ms Qiya Saad Ms Qiya Saad 21 February, 2016
Hai Fadzi.saya suka baca entry fadzi.simple dan mudah faham.sampai da bookmark da blog fadzi ni tau..teringin nak belajar face to face dgn fadzi especially ttg paid to click program (PTC). Belajar sendiri pening la..:)

http://qiyasaad.blogspot.my
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
Boleh qiya. Nampak qia dah aktif promote involveasia. Great job!
Jay Jay 27 March, 2016
Bagus info ni.sangat berguna utk buat duit kalau ada list dan panduan ebook.sya berminat.pernah daftar tersalah eja email.bila nk betulkn dh tk diterima alasan nama dn no. Hp dh di guna.


Agen dropship jus kesihatan wanita

Whatsapp: 0177225397
Fadzi Razak Fadzi Razak 28 March, 2016
Ha, biasanya kalau info dah guna, memang susah nak register semula