Shopping Online Baju Muslimah Murah Di Norie Signature

January 25, 2016

Aku ni selalu je window shopping pakaian muslimah online tapi nak membeli tu agak payah sebab kebanyakan design yang ada kurang menarik dan tak sesuai bagi aku yang nak nampak ringkas tapi tetap bergaya. Eceyh, gitu. Dan biasanya bila aku jumpa website yang jual baju-baju muslimah yang aku berkenan, aku pulak tak bookmark. Lepas tu bila nak cari balik, aku lupa. Jadi, disebabkan hari ni aku jumpa satu online shop pakaian muslimah yang memang kena dengan gaya aku, aku nak share dekat blog. Nanti kalau nak cari, baca je blog sendiri balik. Tak payah nak bookmark. Idea yang bernas kan? Huhuhu.

Pakaian Muslimah Norie Signature

Sebenarnya aku jumpa Norie Signature ni sebab aku ternampak blouse Helena ni. Aku ni biasalah, nampak benda menarik terus korek info sampai dapat. Rupa-rupanya blouse Helena ni ada jual dekat Norie Signature.


Aku tak tau kenapa aku berkenan sangat bila tengok blouse Helena ni. Susah nak cari blouse cantik macam ni sekarang. Yang labuh, design cantik tapi simple dan pilihan warna yang sangat menarik.

Bila dah sampai ke website Norie Signature ni, aku tengok lah jugak baju-baju muslimah lain yang diaorang ada dan ada satu jubah ni memang lain design dia daripada design jubah yang ada dalam pasaran sekarang ni. 

 

Baju Muslimah Murah Di Norie Signature

Jubah Wardah ni design dia simple je. Dia ada letak sikit je lace dekat pergelangan tangan dan tengah-tengah jubah dari atas sampai bawah. Simple tapi memang elegan. Aku rasa jubah ni sesuai nak bawak ke mana-mana majlis pun. Pilihan warna dia pun comel je.

Selain daripada jubah-jubah cantik dan blouse murah, Norie Signature ni pun ada jual shawl plain chiffon yang tak perlu pakai pin dan printed shawl yang lebar, palazzo murah, baju kurung moden dan tunic tops yang cantik. Sekarang ni Norie Signature tengah buat clearance sale. Diaorang buat sale ada yang sampai 51% diskaun. Half price tu!

So, lepas ni aku tau dah lah mana nak cari jubah murah, blouse murah, shawl murah dan segala benda murah. Cari dekat Norie Signature je. Kalau korang pun nak tengok-tengok dan beli pakaian muslimah dari Norie Signature ni, korang boleh tengok online shop diaorang.


You Might Also Like

38 comments

  1. cantik simple...ida kalau cari nk yg bf puye je..heheh..cerewet skit tmbh bab material die

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah. Same kite memang memilih. Saya suka design plain dah labuh. Tapi nak mencari design plain labuh tu susah benor

      Delete
  2. Replies
    1. Betul tu. Tak kelip mata tengok

      Delete
  3. dh usha baju2 nya...harga pun berbaloi..zaza berkenan kt helena blouse tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun suka helena tu. Geram betul tengok warna-warna dia

      Delete
  4. Lepas nie makin rancak la memilih ye. Baju tu memang nampak cantik pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan memang cantik sangat. Rasa nak borong semua je

      Delete
  5. great info on where to shop online. Now can let my friends who like shop this style to check the website.

    ReplyDelete
  6. yup design simple tapi cantik :) berwarna-warni jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, simple yet sangat cantik warna-warna dia

      Delete
  7. Love the muslimah wear you shared. Look beautiful.

    http://www.ranechin.com/

    ReplyDelete
  8. Jubah nampak cantik. WIll recommend to my Muslim friends and I'm sure they will love it too.

    ReplyDelete
  9. cantik baju2 nanti Miera tahulah mana nak shopping baju jubah etc... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhehe nak jugah tengok miera pakai jubah :D

      Delete
  10. This is a very classy collection. love it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You should try one too. would be pretty on you :D

      Delete
  11. wah wah look simple tapi very cantik...love it...

    ReplyDelete
  12. susah nak pilih ... semuanya cantik!

    ReplyDelete
  13. Macam best ya. I shall share this to my muslim friend~ Thanks for the info!

    ReplyDelete
  14. so pretty all the jubah on this online side :) online shopping makes our life so easy :) cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
    Replies
    1. True that. Nothing makes me happy more than online shopping hahahaha

      Delete
  15. Wow cantik juga baju di online store ini, harga I tengok ok juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, baju cantik. Harga pun ok

      Delete
  16. it's so convenient ya to shop online nowadays.

    ReplyDelete
  17. Nice collection, will share this with my Muslim friends, I'm sure they will like it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ivy :D appreciate that

      Delete
  18. Although I am not muslim but I love the jubah. Simple and I think girls who wear will be very elegant. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. True that. Those people who wear jubah look pretty much modest

      Delete
  19. What a nice variety dear - will definitely share this out with my friends. Online shopping is just really convenient :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook