Shopping Online Baju Muslimah Murah Di Norie Signature

Aku ni selalu je window shopping pakaian muslimah online tapi nak membeli tu agak payah sebab kebanyakan design yang ada kurang menarik dan tak sesuai bagi aku yang nak nampak ringkas tapi tetap bergaya. Eceyh, gitu. Dan biasanya bila aku jumpa website yang jual baju-baju muslimah yang aku berkenan, aku pulak tak bookmark. Lepas tu bila nak cari balik, aku lupa. Jadi, disebabkan hari ni aku jumpa satu online shop pakaian muslimah yang memang kena dengan gaya aku, aku nak share dekat blog. Nanti kalau nak cari, baca je blog sendiri balik. Tak payah nak bookmark. Idea yang bernas kan? Huhuhu.

Pakaian Muslimah Norie Signature

Sebenarnya aku jumpa Norie Signature ni sebab aku ternampak blouse Helena ni. Aku ni biasalah, nampak benda menarik terus korek info sampai dapat. Rupa-rupanya blouse Helena ni ada jual dekat Norie Signature.


Aku tak tau kenapa aku berkenan sangat bila tengok blouse Helena ni. Susah nak cari blouse cantik macam ni sekarang. Yang labuh, design cantik tapi simple dan pilihan warna yang sangat menarik.

Bila dah sampai ke website Norie Signature ni, aku tengok lah jugak baju-baju muslimah lain yang diaorang ada dan ada satu jubah ni memang lain design dia daripada design jubah yang ada dalam pasaran sekarang ni. 

 

Baju Muslimah Murah Di Norie Signature

Jubah Wardah ni design dia simple je. Dia ada letak sikit je lace dekat pergelangan tangan dan tengah-tengah jubah dari atas sampai bawah. Simple tapi memang elegan. Aku rasa jubah ni sesuai nak bawak ke mana-mana majlis pun. Pilihan warna dia pun comel je.

Selain daripada jubah-jubah cantik dan blouse murah, Norie Signature ni pun ada jual shawl plain chiffon yang tak perlu pakai pin dan printed shawl yang lebar, palazzo murah, baju kurung moden dan tunic tops yang cantik. Sekarang ni Norie Signature tengah buat clearance sale. Diaorang buat sale ada yang sampai 51% diskaun. Half price tu!

So, lepas ni aku tau dah lah mana nak cari jubah murah, blouse murah, shawl murah dan segala benda murah. Cari dekat Norie Signature je. Kalau korang pun nak tengok-tengok dan beli pakaian muslimah dari Norie Signature ni, korang boleh tengok online shop diaorang.


{ 38 comments.. read them below or add one }

NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR 25 January, 2016
cantik simple...ida kalau cari nk yg bf puye je..heheh..cerewet skit tmbh bab material die
zaza zehra zaza zehra 26 January, 2016
dh usha baju2 nya...harga pun berbaloi..zaza berkenan kt helena blouse tu..
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
Itu lah. Same kite memang memilih. Saya suka design plain dah labuh. Tapi nak mencari design plain labuh tu susah benor
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
Betul tu. Tak kelip mata tengok
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
Saya pun suka helena tu. Geram betul tengok warna-warna dia
Rawlins GLAM Rawlins GLAM 26 January, 2016
Lepas nie makin rancak la memilih ye. Baju tu memang nampak cantik pun
Sherry Sherry 26 January, 2016
great info on where to shop online. Now can let my friends who like shop this style to check the website.
FiSh. ohFISHiee FiSh. ohFISHiee 26 January, 2016
yup design simple tapi cantik :) berwarna-warni jugak
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
Kan memang cantik sangat. Rasa nak borong semua je
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
Great! Thank you Sherry!
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
Yup, simple yet sangat cantik warna-warna dia
Wai Yee aka Rane Wai Yee aka Rane 26 January, 2016
Love the muslimah wear you shared. Look beautiful.

http://www.ranechin.com/
Jane Chua Jane Chua 26 January, 2016
Jubah nampak cantik. WIll recommend to my Muslim friends and I'm sure they will love it too.
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 27 January, 2016
cantik baju2 nanti Miera tahulah mana nak shopping baju jubah etc... hehehe
Fadzi Razak Fadzi Razak 27 January, 2016
Hehhehe nak jugah tengok miera pakai jubah :D
Aliza Sara Aliza Sara 27 January, 2016
This is a very classy collection. love it!
Cindy Tong Cindy Tong 27 January, 2016
wah wah look simple tapi very cantik...love it...
Hanim Hashim Hanim Hashim 27 January, 2016
susah nak pilih ... semuanya cantik!
Sin Yee Sin Yee 27 January, 2016
Macam best ya. I shall share this to my muslim friend~ Thanks for the info!
仙妮 仙妮 27 January, 2016
so pretty all the jubah on this online side :) online shopping makes our life so easy :) cheers, siennylovesdrawing
Sunshine Kelly Sunshine Kelly 28 January, 2016
Wow cantik juga baju di online store ini, harga I tengok ok juga.
Leona Lim Leona Lim 28 January, 2016
it's so convenient ya to shop online nowadays.
Ivy Kam Ivy Kam 28 January, 2016
Nice collection, will share this with my Muslim friends, I'm sure they will like it :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 29 January, 2016
You should try one too. would be pretty on you :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 29 January, 2016
Right? Simple yet very classy
Fadzi Razak Fadzi Razak 29 January, 2016
Betul tu. Rambang mata tengok
Fadzi Razak Fadzi Razak 29 January, 2016
True that. Nothing makes me happy more than online shopping hahahaha
Fadzi Razak Fadzi Razak 29 January, 2016
Yup, baju cantik. Harga pun ok
Fadzi Razak Fadzi Razak 29 January, 2016
Thank you Ivy :D appreciate that
theChency theChency 29 January, 2016
Although I am not muslim but I love the jubah. Simple and I think girls who wear will be very elegant. :)
Pen My Blog Pen My Blog 29 January, 2016
What a nice variety dear - will definitely share this out with my friends. Online shopping is just really convenient :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 01 February, 2016
True that. Those people who wear jubah look pretty much modest