Minyak Herba Asma Mujarab Rawatan Alternatif Untuk Asma, Lelah, Batuk Dan Penyakit Lain

July 25, 2016

Minyak Herba Asma Mujarab Rawatan Alternatif Untuk Asma, Lelah, Batuk Dan Penyakit Lain | Aku kalau waktu memasak, memang tak sah terpercik minyak panas dekat tangan atau muka. Selalu jugak terkena kuali panas pada tangan. Paling teruk bila tengah siang ikan, ayam dengan sayur, mesti terhiris jari sampai luka. Pedih weh. 

Minyak Herba Asma Mujarab

Biasanya bila aku luka jari kena hiris dek pisau atau terkena minyak panas atau kuali panas, aku sapu Minyak Herba Asma Mujarab ni. Bau dia ada macam bau minyak gamat tapi rasa macam ada rasa minty minty sikit. Warna minyak ni hitam dan ada serdak-serdak sikit.   

Kegunaan Minyak Herba Asma Mujarab

Biasanya kalau ada kulit terluka dekat bahagian lain pada badan, tangan, kaki atau sakit gigi atau terseliuh tergeliat ke, aku sapu je Minyak Herba Asma Mujarab ni. Kalau Aneeq kena gigit dek nyamuk pun aku sapu jugak. Sesuai lah jugak nak sapu minyak ni kalau kena gigit binatang berbisa atau terkena api

Minyak Herba Asma Mujarab

Bila awal-awal sapu ni, tak ada rasa apa-apa sangat. Tapi lepas biar dalam 5 minit macam tu, aku rasa macam sejuk-sejuk pedas, berangin. Ha, boleh bayang kan tak? Tapi dia tak ada lah rasa panas ke apa. Budak-budak kecik pun boleh je pakai Minyak Herba Asma Mujarab ni. Minyak ni sesuai untuk kegunaan satu family dari baby sampai tua. 

Minyak Herba Asma Mujarab ni sesuai kalau nak digunakan untuk sapu dekat perut kalau perut tengah kembung atau sakit perut. Kalau yang biasa ada penyakit lelah, asma atau batuk pun sesuai jugak untuk redakan dalam waktu-waktu kecemasan kan. Mana tau yang ada asma tu tak bawak healer. Boleh lah sapu Minyak Herba Asma Mujarab ni. 



Minyak Herba Asma Mujarab

Harga Minyak Herba Asma Mujarab

Harga untuk sebotol Minyak Herba Asma Mujarab ni sebotol RM39. Isi kandungan dia sebanyak 30ml. Aku rasa kita pun pakai kadang-kadang je kan minyak macam ni kecuali yang ada asma dan lelah yang agak selalu pakai. So aku rasa sebotol ni memang boleh tahan lama. Berbaloi lah RM39 tu. 

Cara Mengenali Produk Original Herba Asma Mujarab

Bila aku Google pasal Minyak Herba Asma Mujarab ni, baru aku tau ada jugak yang cuba buat minyak tiruan. Untuk elakkan daripada terbeli Minyak Herba Asma Mujarab ni, korang boleh buat perbandingan antara minyak original dengan minyak tiruan ikut macam cara dekat bawah ni.

So, kalau korang nak beli Minyak Herba Asma Mujarab ni, tengok lah label di belakang botol. Scan QR kod yang ada padalabel tu dan nanti akan keluar sistem keselamatan pada phone korang. Ada juga logo S berputar di bahagian atas label tu. Kalau ada tanda-tanda semua tu, korang boleh tanpa ragu-ragu beli. Tapi kalau tak, nah, link Facebook dan website Minyak Herba Asma Mujarab ni kalau korang nak beli direct daripada dieorang.

Minyak Herba Asma Mujarab

WebsiteFacebook


Kalau tak pun, korang boleh je terus call untuk buat tempahan atau tanya dekat HQ Minyak Herba Asma Mujarab ni:
Puan Nurul 017 623 9935 (Produk Owner)
Encik Hafis 013 480 6787 (Bahagian pemasaran) 


You Might Also Like

11 comments

  1. anak jue kena bucu meja calar.. 3 hari guna dah ok.. tanggal abis dia nyer kudis parut tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha bagus kan minyak ni. Saya selalu luka masa masak, memang pakai minyak ni.

      Delete
  2. sally pakai masa kaki bengkak masuk angin, elok surut! alhamdulillah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah. Minyak ni sapu dekat perut baby pun okay jugak

      Delete
  3. X de asma but boleh try kutt for my brother. Thanks for sharing, very informative

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem. Hope this can help your brother :)

      Delete
  4. Never try this minyak before.. How it smells like? Looks effective!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Smell slightly different from normal minyak gamat. But it smell better

      Delete
  5. Nak try minyak ini, hopefully can subside the cough and tiredness.

    ReplyDelete
  6. Ohh! good product! It is really hard for me to get minyak gamat as I would use it back when I was a child, but now this would be a great option! thanks for sharing!

    ReplyDelete
  7. Minyak ni memang bagus..tapi dah banyak tak ori tu yg risau tu kan

    ReplyDelete

Like us on Facebook