Peluang Menang Smartphone Huawei P9 2016

Dulu bila sebut brand Huawei, aku ingat dia punya broadband device jek sebab mak aku pakai toggle broadband jenama Huawei dulu. Tapi dulu la. Sekarang ni, dah siap ada Huawei P9 yang menjadi idaman aku. Sebab kamera dia sangat cantik ambil gambar. Aku pun selalu jugak duk usha-usha kalau ada contest yang bagi hadiah smartphone Huawei P9 dan aku dah jumpa!

Contest Capture The Beauty of Malaysia

Menang Smartphone Huawei P9 2016

Cara untuk join kontest ni pun sangat-sangat senang. Cuma perlu vote dan jadi the lucky one untuk menang Huawei P9 tu.

Tempoh Peraduan:

8 Ogos hingga 15 Ogos 2015

Cara Sertai:

2. Login dan daftar sebagai pengundi
3. Mula mengundi!

Menang Smartphone Huawei P9 2016

Hadiah-hadiah:

Top 3 voters: 
Sebuah Huawei P9 setiap seorang

Saguhati: 
e-Voucher RM250 setiap seorang

Menang Smartphone Huawei P9 2016

Aku tengok cantik-cantik jugak gambar yang ada dekat website tu. Oh ye, tips untuk menang kontest voting ni, korang cuma perlu login setiap hari untuk vote. Satu hari korang boleh vote 3 kali maximum. Lepas dah vote 3 kali, korang kene tunggu besoknya pulak untuk vote lagi. Setiap vote tu ada point masing-masing. Jadi, jadilah orang terbanyak kumpul points supaya boleh jadi top 3 voters.

Untuk maklumat lanjut pasal kontest ni, korang boleh tengok website Huawei.

Website Huawei Capture The Beauty of Malaysia 2016


Oh and, kalau nak tahu lebih banyak contest Malaysia dan tips-tips untuk menang, boleh usha blog KakiKontest Malaysia.




{ 7 comments.. read them below or add one }

Precious Cla Precious Cla 12 August, 2016
Wow ni macam best ...nak try juga manatau terrrmenang..hehe
Cheryn Cheryn 12 August, 2016
I want a leica camera!!! Hahah. Going to join this contest!
Angel Poi Woon Angel Poi Woon 12 August, 2016
a chance mean a hope. Can try. who know can win a free phone. :DD
Jane Chua Jane Chua 12 August, 2016
Will start my voting soon. Hope to win Huawei 9 home.
Kylie wenn Kylie wenn 15 August, 2016
Syok nya ada chance win phone.. I pun mau participate!
Arisa Chow Arisa Chow 15 August, 2016
I should share this with my friend who recently bought a Huawei phone!
RainbowDiaries Singapore RainbowDiaries Singapore 15 August, 2016
Great contest! Prizes are attractive.