Pemenang Giveaway Garnier Micellar Cleansing Water by Fadzi Razak

Pemenang Giveaway Garnier Micellar Cleansing Water by Fadzi Razak | A quick announcement! Hari ni aku nak umum kan pemenang untuk Giveaway Garnier Micellar Cleansing Water by Fadzi Razak. Drum rolllllllll~

Giveaway Garnier Micellar Cleansing Water by Fadzi Razak

Pemenang Giveaway Garnier Micellar Cleansing Water by Fadzi Razak Blog
http://adna2029.blogspot.my/2016/10/giveaway-garnier-micellar-cleansing_25.html -

Pemenang Giveaway Garnier Micellar Cleansing Water by Fadzi Razak Instagram
- https://www.instagram.com/radhia87/ -

Pemenang Giveaway Garnier Micellar Cleansing Water by Fadzi Razak Facebook
- https://www.facebook.com/syazwan.khaidi -

Tahniah kepada semua pemenang. Mungkin kali ni aku buat giveaway terlalu pendek masanya dan tak ramai yang join. Tapi, aku pegang pada janji tetap nak bagi hadiah kepada pemenang. Tak baiklah kan kalau buat giveaway tapi nak kene ada minimum peserta. Kesian pada yang dah join.

So, kepada pemenang-pemenang di atas, nanti aku akan PM sorang-sorang untuk dapatkan maklumat. Sila PM nama penuh, alamat dan nombor telefon ke Facebook Fadzi Razak. Tahniah dan terima kasih!


2 comments.. read them below or add one