Lazada Online Revolution Special - Box of Joy

November 15, 2016

Lazada Online Revolution Special - Box of Joy | Antara online website yang aku selalu pergi untuk shopping online adalah Lazada. Seingat-ingat aku dah banyak juga barang yang aku beli dekat sini. Zul pun banyak juga beli barang dekat sini. Sebabnya senang tak payah keluar, jimat masa, jimat minyak dan jimat tenaga. Lagipun, dekat Lazada ni macam-macam barang yang ada dari pelbagai jenis jenama. 

Lazada Online Revolution 2016

So, baru-baru ni aku dapat satu kotak dari Lazada namanya Box of Joy. Kalau korang tengok Box of Joy ni, macam-macam jenis barang yang ada dari makanan, minuman, barangan kecantikan, perkakasan dapur dan juga aksesori komputer. Bila bukak Box of Joy ni memang rasa enjoy sangat dengan barang-barang yang ada dalam tu. Dalam gambar ni pun aku termiss satu lagi barang iaitu beg Ola Bola dari Milo.

Lazada Online Revolution 2016

Antara barangan yang aku dapt dalam Box of Joy dari Lazada. Ada Tefal Hand Manual, Nescafe White Coffee Rasa Pandan, Maggi Royale White Tom Yam, Mamypoko Baby Wipes, SanDisk Ultra Dual Drive m3.0, Loreal Mythic Oil, beg Ola Bola Milo dan Logitech Wireless Speaker.

Menarik kan? Kalau korang nak dapatkan barangan di atas dengan harga diskaun, better korang pergi tengok website Lazada sekarang sebab sekarang ni diaorang tengah buat online sale besar-besaran – Lazada Online Revolution. Semua barang dalam kotak ni korang boleh dapat dengan harga dan deal yang berbaloi-baloi. Waktu ni je yang ada untuk korang berjimat beli barang dengan harga diskaun di Lazada. Bukan setakat barang-barang yang aku sebut di atas je yang ada diskaun. Barang-barang dapur dari Tesco pun korang boleh beli dengan harga murah melalui Lazada.

Lazada Online Revolution 2016

Lazada Online Revolution - Lazada Online Revolution ni adalah online sale yang paling besar di Malaysia dan Asia Tenggara. Banyak jenama-jenama besar yang korang boleh dapatkan dekat sini contohnya Nestle, Loreal, Mamypoko, Tefal, Bosch, Maggi, SanDisk dan Tesco. Setiap hari akan ada banyak diskaun, flash sale, combo deal, buy 1 free 1 dan macam-macam lagi hot deals yang korang boleh dapat. Rugi kalau tak grab sekarang.

Lazada Online Revolution

11.11.2016 hingga 14.12.2016


You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook