Tonton 3 Juara 27 November 2016 Online

November 27, 2016

LINK UPDATED! Battle 3 Juara 27 November 2016 | Hari ni dah masuk battle 3 Juara minggu ke 3 dah. Yang aku tiap-tiap minggu, suara-suara yang masuk ni dah boleh nampak mana yang power gila dan mana yang okay okay saja. Yang boleh menang pun dah boleh agak. Tapi, kita layan kan je lah jugak. 


3 Juara 27 November 2016

Pasangan Kategori Yang Akan Berentap Dalam 3 Juara Battle

Setiap minggu, semua pasangan setiap kategori akan berentap untuk rebut markah untuk sampai ke final. Setiap minggu diaorang akan bertukar pasangan. Pasangan battle untuk 3 Juara 27 November 2016 kali ini.

Kategori Rock
Kudien vs Arill
Eva Maria vs Ayien
Indra vs Arul

Kategori Balada
Salma vs Eeza
Aqeem vs Azumi
Hady vs April

Kategori Irama Malaysia
Nura vs Tyka
Hazra vs Zayani
Azizul vs Rahman

Keputusan Carta Undian Battle Round 2

Kategori Rock


Kategori Irama Malaysia


Kategori Balada




Korang boleh tengok Battle 3 Juara 20 November 2016 dekat sini 

Live Streaming 3 Juara 27 November 2016


Untuk episod sebelum-sebelum ni punya, korang boleh klik link dekat bawah.

You Might Also Like

1 comments

  1. husna langsung tak tengok 3 juara.. jadi tak terikut sgt perkembangannya..

    ReplyDelete

Like us on Facebook