Tonton Drama Awak Sangat Nakal Online Full Episod

Tonton Drama Awak Sangat Nakal Online Full Episod | Aku ni bukan lah peminat Sharnaaz Ahmad atau Ayda Jebat tapi aku rasa setiap kali dieornag dua orang ni berlakon mana-mana cerita pun, nampak natural sangat gaya dieornag berlakon. Tu rasa macam seronok je tengok. Baru-baru ni dieorang berdua berlaok dalam satu drama yang sama iaitu Awak Sangat Nakal.


Tonton Drama Awak Sangat Nakal Online Full Episod

Tajuk: Awak Sangat Nakal
Channel: Astro Ria
Mula Tayangan:  7 November 2016
Masa: Setiap Isnin-Khamis 10 malam
Jumlah Episode : 16
Lagu Tema: Awak Sangat Nakal - Ayda Jebat

Pelakon: Ayda Jebat, Sharnaaz Ahmad, Afiq Muiz, Ika Nabella, Hefny Sahad, Aleza Shadan, Rahim Jailani, Tash Yong, Fadilah Mansor, Farouk Hussain, Ku Faridah, GBob, Henzi Andalas, Erry Putra, Syaffiq Sahli

Sinopsis Drama Awak Sangat Nakal
Drama Awak Sangat Nakal mengisahkan tentang Erine Johanna yang bertemu dengan Johan Rizqin ketika dia ditinggalkan oleh ibu dan ayahnya di bawah jagaan Mak Munah yang juga merupakan orang gaji keluarganya. Kerana biasa hidup dibandar, Erine Johanna berasa bosan dengan suasana kampung dan sebagai menghiburkan hatinya, dia menjadikan Johan Rizqin mangsa usikkannya.

Kehadiran Erine Johanna yang kerap mengusiknya membuatkan perasaan  Johan Rizqin serba tak kena. Dia yang telah pun bertunang dengan Ain Humaira yang merupakan anak angkat Mak Munah mula berubah hati. Tetapi demi untuk mengejar cinta Erine, Johan perlu berdepan dengan pelbagai cabaran.

Erine juga mula jatuh hati pada Johan tetapi dia tidak dapat menerima cinta Johan kerana dia merasakan seolah dia menjadi penghalang amanah arwah suami Mak Munah kepada Johan.

Sikap nakal dan ingin tahu yang ada pada diri Erine membuatkan dia berjaya merungkai banyak rahsia yang berjaya disimpan oleh Mak Munah selama hampir 30 tahun. Demi untuk menyelamatkan Johan dari dibunuh, Erine merancang dan membuat satu pakatan sulit.

Kalau korang nak tengok drama Awak Sangat Nakal ni secara online, korang boleh klik link dekat bawah ni. Yang dah bold tu maksudnya dah ada link dah boleh tengok. Yang belum bold tu, kena tunggu episod tu siar di TV dulu, baru akan diupdate dekat sini. 


Tonton Drama Awak Sangat Nakal Online Full Episod


Awak Sangat Nakal Episod 1
Awak Sangat Nakal Episod 2
Awak Sangat Nakal Episod 3
Awak Sangat Nakal Episod 4
Awak Sangat Nakal Episod 5
Awak Sangat Nakal Episod 6
Awak Sangat Nakal Episod 7
Awak Sangat Nakal Episod 8
Awak Sangat Nakal Episod 9
Awak Sangat Nakal Episod 10
Awak Sangat Nakal Episod 11
Awak Sangat Nakal Episod 12
Awak Sangat Nakal Episod 13
Awak Sangat Nakal Episod 14
Awak Sangat Nakal Episod 15
Awak Sangat Nakal Episod 16

Link yang belum ada akan diupdate dari semasa ke semasa.

Aku suka tengok keserasian Ayda Jebat dengan Sharnaaz Ahmad dalam cerita ni. Tengok iklan pun aku dah terbahak, ape lagi tengok drama die kan?

0 comment... add one now