Dapat Free Photobook Dengan CheQQme Treasure Trove

December 21, 2016

Dapat Free Photobook Dengan CheQQme Treasure Trove | Aku sejak jadi mak mak orang ni kan, suka sangat dengan photobook sebab nak simpan kenangan-kenangan Aneeq masa dia membesar. Aku rasa semua mak mak macam tu kan? Kalau aku cakap korang boleh menang free photobook, korang nak tak?


Dapat Free Photobook Dengan CheQQme Treasure Trove

Ada lebih kurang 3000 buah Photobook bersaiz 6x6 inci yang bernilai RM79 untuk korang menang. Cara nak menang pun senang je. make sure korang follow step dekat bawah ni betul-betul untuk dapatkan crown tu. Crown tu pun penting jugak ibarat macam duit untuk redeem barang best. 

Cara Menang Free Photobook Dengan CheQQme Treasure Trove
Nak menang photobook ni senang je. Korang ikut step dekat bawah. 
1. Download CheQQme mobile apps dekat Google Playstore atau Apps Store
2. Register dan jangan lupa letak code 001875 untuk dapat 2500 crown*
3. Klik ikon "My Treasure" dekat bawah skrin
4. Klik pada tresure chest dan berpeluang untuk menang free Photobook

Dapat Free Photobook Dengan CheQQme Treasure Trove

*Crown tu guna nya untuk redeem macam-macam voucher dan mobile reload. Jimat duit nak beli kredit tau.

Dapat Free Photobook Dengan CheQQme Treasure Trove

Dapat Free Photobook Dengan CheQQme Treasure Trove

Aku dah try dan menang pun. Korang buat lah jugak. Dah redeem dah pun. Sekarang tengah tunggu voucher code yang akan dihantar ke email untuk buat photobook untuk Aneeq umur satu tahun. Huhuhu.

Dapat Free Photobook Dengan CheQQme Treasure Trove

Kalau korang nak tau, CheQQme ni salah satu mobile apps reward yang korang boleh guna untuk redeem voucher dan mobile reload. Bukan tu je, korang pun boleh dapat hadiah menarik dan voucher diskaun untuk food and beverage. Aku memang suka apps yang macam ni sebab boleh jimat banyak.

So, korang jangan lambat-lambat. Jom register CheQQme dan redeem free photobook dan macam-macam voucher lagi.





You Might Also Like

2 comments

Facebook

INSTAGRAM

Twitter