BabyLove Playpants - Diaper Dengan Teknologi NanoPower

BabyLove Playpants - Diaper Dengan Teknologi NanoPower | Sekarang ni dah banyak jenama diapers yang ada dekat pasaran, betul tak? Ni pertama kali aku dengar jenama BabyLove Playpants. 

BabyLove Playpants

Ni ha packaging untuk BabyLove Playpants. Yang ini saiz L ada 16 keping. Dekat Lazada korang boleh dapat harga satu pack ni RM25.90. Yang menarik tentang diaper ni dia punye corak. Dalam satu pack ni ada 2 corak yang berbeza. 

BabyLove Playpants
Corak yang ada untuk saiz L ni warna merah dan kuning. Sesuai lah kot nak bagi budak-budak rasa seronok pakai diapers dengan corak macam ni. Nak pakai malam atau siang pun boleh.

BabyLove Playpants:

  • Bubble Soft Sheet - Lebih cepat kering dan lembut
  • Quick Absorbent Layer - Cepat serap kebasahan
  • NanoPower - Ada gel beads yang serap cecair dengan cepat 


BabyLove Playpants

Saiz BabyLove Playpants ni ada 5 saiz iaitu 

  • Small (S) untuk 4-8 kg
  • Medium (M) 7-12 kg
  • Large (L) untuk 9-14kg
  • Extra large (XL) 12-17kg
  • Extra Extra Large (XXL) untuk 15-25 kg


Korang boleh pilihlah saiz mana yang sesuai untuk anak-anak korang berdasarkan size guide yang dah diberikan dekat atas ni.

Korang boleg beli BabyLove Playpants NanoPower Plus+ ni dekat LAZADA dan boleh dapat offer BUY ONE FREE ONE (well, selagi stock masih ada dan kena ikut terms dan conditions dia lah). Nak senang, korang klik je link dekat bawah ni untuk beli.



2 comments.. read them below or add one