Tarikh Cuti Sepanjang Tahun 2017

January 03, 2017

Tarikh Cuti Sepanjang Tahun 2017 | Aku biasanya kalau masuk thaun baru ni memang kena cari jadual tarikh cuti sebab nak plan cuti balik mana. Zul punya kerja pun kadang-kadang waktu cuti pun tak cuti, jadi kena lah plan awal-awal kan.

Tarikh Cuti Sepanjang Tahun 2017


Nah aku share dengan korang cuti untuk tahun ni. Dan ada jugak idea untuk dapatkan cuti panjang dengan cara ambil AL korang.

Since Aneeq pun kecik lagi dan tak sekolah, tak adalah nak kisah sangat pasal cuti sekolah. Dan suti-suti selain cuti Hari Raya Aidilfitri tu memang kiteorang tak kisah sangat sebab selalu nya memang Zul kerja waktu tu. Plan nya nak ambil cuti panjang waktu Hari Raya Aidilfitri nanti lah.

Korang dah plan ke cuti tahun ni?

You Might Also Like

4 comments

  1. erm... cuti raya cina tak sama kt kedah... cumah hari Ahad jer yg cuti kt sini.... plan nk blk kg raya cina terpaksa ambil cuti tahunan

    ReplyDelete
  2. syok cuti byk bersambung2

    ReplyDelete
  3. Banyak cuti bersambung sambung tu :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook