10 Barang Yang Ada Dalam Lazada Supri5e Box

March 23, 2017

10 Barang Yang Ada Dalam Lazada Supri5e Box  |  Hi korang semua. Aku masih tak boleh move on dengan Lazada Surprise Box yang aku baru terima last week. Korang boleh tengok video unboxing Lazada Surprise Box aku dekat SINI.

Lazada Supri5e Box


Lazada Surprise Box

Ada 10 barang yang ada dalam Lazada Surprise Box aku. Thank you sangat pada Lazada dan semua sponsor untuk barang-barang ni. 10 barang yang ada tu adalah: 


Personal Blender Pensonic
Personal Blender Pensonic 
Personal Blender Pensonic ini didatangkan dengan dua botol, dua penutup botol dan mesin pengisar. Korang boleh guna personal blender Pensonic ni untuk blend buah-buahan, sayur-sayuran dan jugak ais. KOrang boleh dapatkan dekat sini Personal Blender Pensonic . 

Cornell Hair Dryer
Cornell Hair Dryer 
Hair Dryer Cornell ni aku dapat yang warna kuning emas. Boleh dilipat dan disangkut untuk jimat penggunaan space. Tahap kelajuan dia ada 2 dan tahap kepanasan pulak ada 3. So, kalau rasa sayang rambut tak mau panas sangat, set je lah tahap paling minimum kan. Kalau nak dapatkan hair dryer ni boleh klik sini Cornell Hair Dryer .


Hushpuppies
Hushpuppies
Aku baru tau dekat Lazada boleh beli barangan Hushpuppies jugak. Korang boleh beli beg, kasut, wallet dan selipar Hushpuppies. Kasut-kasut Hushpuppies ni memang terkenal dengan keselesaannya. Dalam Lazada Surprise Box ni, aku dapat pewangi dan plushy Hushpuppies yang comel ni. Korang boleh beli barang Hushpuppies dekat sini Hushpuppies. 

Nestle Omega Plus
Nestle Omega Plus
AKu tak pernah lagi minum Bestle Omega Plus sebelum. Nestle Omega Plus ni boleh membantu mengurangkan tahap kolesterol dalam badan. Ni first time aku cuba dan aku suka rasa dia. Korang boleh bancuh Nestle Omega Plus ni dengan air panas atau air sejuk. Kalau nak campur dengan minuman lain contohnya coklat pun boleh. Korang boleh beli dekat sini Nestle Omega Plus.

Nestum Banana Caramel
Nestum Banana Caramel
Yang ini pun aku tak pernah cuba tapi banyak review dekat luar sana kata memang sedap. Dan aku rasa memang serius sedap pun. Dalam Nestum 3in1 Banana Caramel ni ada 10 sachetdan setiap satu sachet 28g. Pagi-pagi memang sedap buat breakfast. Korang boleh dapatkan dekat sini Nestum Banana Caramel.


Notebook Bottle
Notebook Bottle
Notebook bottle ni sebenarnya aku dah lama nak beli sebab biasanya masa aku keluar, memang aku bawak botol air. Tapi botol air aku jenis yang bulat dan bila letak dalam beg, memang jadi berat sebelah. Kalau guna notebook botol ni, tak ada lah rasa macam berat dekat sebelah je. Cari botol pilihan korang dekat sini Notebook Bottle.


Photobook Malaysia
Photobook Malaysia
Aku memang kaki buat Photobook kot. Bila dapat voucher ni, memang seronok lah. Dekat Lazada ni ada macam-macam jenis dan saiz photobook yang korang boleh tempah. Bukan setakat photobook je, mug, tote bag, greeting cards, bantal, pelapik gelas, ornament, phone case dan kad bisnes pun boleh. All in one orang kata. Nak buat photobook? Klik sini Photobook Malaysia.


Himalaya Nourishing Skincare
Himalaya Nourishing Skincare
Aku suka Himalaya Nourishing Skin Care ni sebab dia tak berminyak tapi dalam masa yang sama dia berikan kelembapan pada kulit aku. Saiz dia yang compact pun buat kita senang untuk bawak ke mana-mana. Sebelum pakai cream ni, aku cadangkan better cuci muka bersih-bersih dulu lepas tu baru apply. Kalau nak pakai jadi base untuk make up pun boleh. Klik sini kalau korang nak dapatkan Himalaya Nourishing Skincare. 


Kinohimitsu Collagen Diamond
Kinohimitsu Collagen Diamond
Perempuan mana tak nak minum kolagen kan. Dalam satu kotak ni ada 16 botol. Lelaki atau perempuan semua pun boleh ambil Kinohimitsu Collagen ni. Kinohimitsu Collagen ni lebih kepada untuk menyegarkan badan untuk mengelakkan masalah kolesterol, kulit berkedut, kulit kering, kulit kusam, parut, rambut rosak, kuku rosak dan liang pori besar. Boleh klik sini kalau nak beli Kinohimitsu Collagen Diamond.


Signature Snack
Signature Snack
Untuk snack dari Signature Snack ni aku dapat 2 perisa iaitu Milo Gula Melaka Cashew Granola dan Salted Vanilla Cashew Crumble. Yang Milo Gila Melaka tu boleh tahan manis dia tapi sedap. Tak sedar bila dah habis. Yang Salted Vanilla tu crunchy habis. Nasib baik aku sedar diri dan tinggalkan sikit untuk suami dan anak. Huhuhu. Kalau berminat untuk beli klik sini Signature Snack


Fuh, memang best kesemua 10 barang yang ada dalam Lazada Surprise Box yang aku dapat ni. Korang semua jangan lupa untuk pergi ke website Lazada pada 22 hingga 24 Mac ni sebab Lazada akan buat sale besar-besaran sempena dengan 5th Lazada Anniversary.



You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook