Lazada Malaysia Big Baby Fair

March 29, 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair | Aku rasa baru je lepas Lazada buat 5th Lazada Anniversary Sale, diaorang sambung pula dengan Lazada Malaysia Big Baby Fair. Aduh aduh aduh. Bahaya dan bahagia betul rasa hahahaha.

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Dan bersempena dengan Lazada Malaysia Baby Fair ni, Lazada ada buat contest untuk para blogger sekalian. Cara dia mudah je. Cuma kena buat satu artikel pasal Lazada Malaysia Big Baby Fair ni dan jawab tiga soalan di bawah.

a. What favourite brand of diapers for your baby (or future baby)?
- Apakah jenama lampin pakai buang kegemaran untuk anak?

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Mamypoko Air Fit Pants

Well well, sejujurnya aku paling suka Mamypoko Air Fit Pants untuk Aneeq. Aku pernah pakai dan aku rasa sangat best sebab ianya lembut, nipis, ada petanda kebasahan lampin, kapas bahagian dalam nya lembut, boleh mengembang dengan elok dan boleh tahan sampai 12 jam.
   
b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)? 
- Apakah pilihan susu tepung formula kegemaran untuk anak?

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Dutch Lady Curious

Sekarang ni Aneeq masih lagi minum susu badan dan dalam pada masa yang sama aku dah campur dengan susu formula. Aku dah cuba macam-macam jenis susu formula. Ada yang Aneeq boleh terima dan ada yang dia reject terus. Dan antara yang Aneeq paling suka dan aku pun suka adalah Dutch Lady. Aneeq mula minum dengan Dutch Lady Curious.  

c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children). 
- Pilih satu produk daripada Lazada Malaysia yang ingin diberikan kepada anak.
Lazada Malaysia Big Baby Fair

Nikon Coolpix W100

Disebabkan sekarang ni Aneeq suka sangat ambil phone aku dah acah-acah ambil gambar, aku teringin nak belikan Aneeq kamera dia sendiri supaya dia boleh asah lagi skill ambil gambar dia. Aku dah survey dan kamera yang paling sesuai untuk Aneeq adalah Nikon Coolpix W100 sebab ianya waterproof hingga kedalaman 10 meter, shockproof hingga paras 5.9 kaki, dustproof, weatherproof hingga suhu -10C dan ada built in wifi.  

Mak bapak semua, ini peluang korang untuk berjimat dengan penuh berhemah beli barang anak. Serius. Baru-baru ni aku ada beli diapers Petpet L42 4 packs dengan harga RM74 free shipping masa Lazada 5th Anniversary Sale. Rupanya kan, masa Lazada Malaysia Big Baby Fair ni harga dia lagi murah! RM69 free shipping. Aku sepatutunya tunggu je baby fair ni baru beli kan.

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Pada setiap hari bermula 29 Mac 2017 sampailah 2 April 2017 nanti akan ada flash sale pada pukul 12pm hingga 4 pm dan 4 pm sampai 8 pm. Aku rasa waktu ni memang kaw kaw betul flash sale nya. Adalah beberapa item yang aku nak beli. Harap-harap barang yang aku nak beli tu ada harga RM1 masa flash sale. Klik sini untuk pergi ke page Lazada Baby Fair Daily Flash Sale.

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Kalau korang rasa flash sale dengan baby fair sale ni tak cukup lagi diskaunnya, korang boleh guna voucher code. Macam-macam jenis voucher untuk perlabagi jenama ada dekat sini termasuklah Petpet, Sweet Cherry, Poney dan Tesco. Boleh klik sini untuk tengok voucher yang ada Lazada Baby Fair Vouchers.

So guys, korang kena kena kena kena pergi juga ke website Lazada untuk beli barang-barang baby masa ni sebab memang berbaloi sangat.

Lazada Malaysia Big Baby Fair

http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/

29 Mac hingga 2 April 2017

Hingga 85% diskaun



You Might Also Like

3 comments

  1. Good luck! menarik entry ni :)
    Camera tu macam best pula hehe.

    ReplyDelete
  2. bestnya, banyak discount & vouchers boleh beli some baby stuffs during this period.

    ReplyDelete

Like us on Facebook