Apple Fiber Plus - Cara Mudah Kempiskan Perut Buncit

Apple Fiber Plus - Cara Mudah Kempiskan Perut Buncit | Dulu aku yakin sangat cakap lepas bersalinkan Aneeq aku tak kan jadi gemuk sebab menyusukan Aneeq sampai dia umur 2 tahun. Tapi kan, lepas je Aneeq mula makan nasi semua tu, perut aku makin buncit sebab Aneeq makin kurang menyusu dan kalau Aneeq tak habis je makan, mesti aku yang habiskan makanan dia. 

Selalu je aku mengadu dekat suami kata perut dah buncit. Dia suruh lah exercise, makan sikit-sikit tapi kerap semua. Tapi tu yang susah aku nak buat. Aku malas nak exercise sebab busy kot (alasan). Tapi kan, sekarang ni kalau malas nak exercise atau tak sanggup nak berdiet tapi nak kurus, boleh je cuba supplement kuruskan badan macam Apple Fiber Plus ni.


Apple Fiber Plus

Apple Fiber Plus

Apple Fiber Plus ni adalah sejenis kapsul herba yang boleh tolong korang untuk kuruskan badan dan juga kempiskan perut buncit dengan berkesan.  

Apple Fiber Plus ni dihasilkan daripada ekstrak apple, buah cambogia, halia dan acai berry yang berkesan untuk mengurangkan berat badan. 

Apple Fiber Plus

Sebenarnya kan, Apple Fiber Plus ni bukan boleh tolong korang kurangkan berat badan je. Dalam masa yang sama juga, ia membantu untuk tambah tenaga, stabilkan hormon, kurangkan kolesterol. buang toksin dalam badan, halang pembentukan lemak, kawal selera makan, baikpulih peredaran darah dan juga kurangkan asma

Cara Pemakanan Apple Fiber Plus

Cara pengambilan Apple Fiber Plus ni senang je. Ambil satu kapsul belah pagi sebelum makan breakfast dan satu kapsul lagi  belah malam sebelum tidur. Kalau yang ada gastrik tu, korang sarapan dulu sebelum ambil Apple Fiber Plus ni okay. 

Apple Fiber Plus
Ambil 1 biji kapsul Apple Fiber Plus sebelum breakfast dan malam pulak 1 biji lagi sebelum tidur.

Combo Set Apple Fiber Plus 

Kalau korang dapatkan Combo Set Apple Fiber Plus, korang akan dapat 3 botol Apple Fiber Plus dan percuma Losyen Apple yang boleh membantu untuk kuruskan badan dan kempiskan perut. Losyen ni sangat selesa untuk disapu pada bahagian-bahagian yang berlemak contohnya dekat perut, bawah lengan dan peha. Bila sapu pada bahagian-bahagian tu, korang akan rasa macam panas-panas sejuk tapi makin lama makin selesa.

Combo Set Apple Fiber Plus

Kalau ikutkan harga untuk sebotol Apple Fiber Plus ni RM69 sebotol dan satu tube Losyen Apple ni pula RM50. Tapi kalau korang beli Combo Set Apple Fiber Plus, harganya cuma RM110 untuk 3 botol Apple Fiber Plus dan percuma satu tube Losyen Apple. Korang boleh jimat banyak dekat situ. 

Losyen Apple

Kalau korang berminat jugak untuk dapatkan AppleFiber Plus ni, korang boleh tengok maklumat lanjut dekat bawah ni.



0 comment... add one now