Lirik Lagu Maaf - Biru Band

May 04, 2017

Lirik Lagu Maaf - Biru Band | Kalau ikutkan, aku ni dah lama tak layan lagu-lagu dari seberang. Last aku layan pun masa diploma dulu. Tapi baru-baru ni aku ada terdengar satu lagu dari band Indonesia ni - Biru Band. Tajuk lagu dia Maaf. Kalau korang dengar mesti layan punya lah. Nak nak lagi yang tengah dalam relationship yang agak-agak goyah tu huhuhuhu.

Lirik Lagu Maaf - Biru Band

Aku ingatkan ini band baru tapi sebenarnya dieorang ni dah lama dah dekat Indonesia. Cuma pelik kenapa waktu-waktu zaman diploma dulu aku tak pernah kenal dieorang. Selain dari lagu Maaf ni, ada jugak lagu-lagu lain yang sedap untuk didengar - Pacar Yang Hilang, Kangen, Putri Khayangan. Tapi paling aku layan lagu Maaf. Korang boleh dengar lagu Maaf ni dekat video bawah ni.


MAAF (BIRU BAND)


Sayangku maafkanlah
Aku yang harus sendiri..
Sendiri tinggalkan dirimu
Maafkan bila aku pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah

*Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

Sayangku maafkanku
Pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah
Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

**Sungguh aku tak bisa mempertahankan semua
Kerna ini yang terbaik tuk kita

Ulang *
Ulang **
Ulang * & **
Maafkan aku



(1) Ringtone download code

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*563937# tekan Call/Hantar
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1330489# tekan Hantar/Call
Celcom CallMeTones -- Dial *323*282685# tekan Call/Hantar
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 6371645 dan hantar ke 28383

(2) Related links:

Hashtag #insictechMusicland #BiruBand #Maaf


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook