Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka

August 21, 2017

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka | Suka join kontest tak? Fadzi memang kaki kontest. Dah banyak hadiah yang Fadzi menang hanya dengan masuk kontest tapi lately Fadzi busy sangat melayan Aneeq sampai tak da masa nak join. Sekarang dah macam okay sikit, jadi Fadzi nak mula balik join kontest. 

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka

Disebabkan Fadzi nak mula balik berkontest, Fadzi nak kongsikan dengan korang satu kontest yang korang boleh join bersama-sama Fadzi. Korang boleh cuba masuk Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka ini.  

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka

Jom kita join kontest yang dianjurkan oleh Pokka bersempena dengan Sambutan Hari Kemenrdekaan.

Cara-Cara Menyertai

Cara-cara nak menyertai pertandingan ini mudah saja. Korang cuma perlu ikut step by step di bawah:
1. Beli mana-mana produk Pokka bernilai RM12 minimum (resit tunggal) di Giant sahaja.
2. Hantar penyertaan melalui :
- Melalui Pos (boleh dapatkan boring penyertaan di Giant)
- Melalui Whatsapp

Untuk hantar penyertaan melalui Whatsapp saja, korang cuma perlu buat langkah-langkah di bawah ini saja:
1. Ambil gambar resit dengan jelas.
2. Whatsapp butir-butir di bawah dan lampirkan gambar resit ke 013-6017211 :
- Nama 
- No. Kad Pengenalan
- No. Resit
 - Jawapan kepada soalan : Lengkapkan ayat di bawah :

                                             “ Asli lagi menyegarkan, itulah ____________ !”

Slogan korang kena buat sekreatif mungkin tapi pastikan tidak lebih daripada 50 patah perkataan. Dan korang kena simpan resit sebagai bukti pembelian untuk tujuan penebusan hadiah (sekiranyan terpilih sebagai pemenang)

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka

Hadiah-Hadiah Pertandingan

Hadiah-hadiah yang dieorang sediakan menarik weh. Kesemua hadiah yang ditawarkan bernilai RM10 500. Memang semua hadiah menarik belaka.

Hadiah Utama 
Peti Sejuk Bernilai RM5,000 x 1 pemenang

Hadiah Kedua
Peti Sejuk bernilai RM3,000 x 1 pemenang

Hadiah Ketiga 
Ketuhar Stim bernilai RM1,500 x 1 pemenang

Hadiah Saguhati 
Baucar Giant bernilai RM100 x 10 pemenang

Tarikh Pertandingan

Pertandingan ini berlangsung dari:

 1 Ogos 2017 sampailah 30 September 2017

Walaupun nampak macam lambat lagi nak habis, tapi Fadzi cadangkan korang kena mula hantar dari sekarang untuk berpeluang menang hadiah-hadiah yang dieorang tawarkan tu.

Terma Dan Syarat Pertandingan

Untuk terma dan syarat pertandingan ini pula, korang boleh rujuk dekat bawah ini. 

                   
Nak maklumat lanjut lagi? Korang boleh pergi ke website atau Facebook Pokka Malaysia.




You Might Also Like

2 comments

Facebook

INSTAGRAM

Twitter