Jom Menang Hadiah Bernilai RM10 000 Dengan Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold

Jom Menang Hadiah Bernilai RM10 000 Dengan Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold | Fadzi dah lama tak join contest. Kalau dulu, memang Fadzi suka sangat join contest ni nak nak lagi kalau yang dapat hadiah masyuk-masyuk.

Lepas raya ni, rasa nak join contest makin kuat pulak. Gigih tau Fadzi cari contest dan peraduan yang nak join. Antara peraduan yang Fadzi jumpa bagi hadiah masyuk adalah Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold ni.

Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold


Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold

Peraduan Wefie Raya ni senang je tapi hadiah dia memang berbaloi. Tapi korang kena cepat sebab tarikh tutup penyertaan dah tak lama dah.

Tarikh Peraduan: 17/5/2018 - 1/7/2018 (10 malam)
Tarikh Umum Pemenang: 1/7/2018 melalui Facebook Seraimas HQ

Peraduan ini terbuka kepada semua pelanggan tetap Jus Hidayah Gold. Kalau korang belum pernah lagi beli barangan Seraimas pun boleh je korang nak join. Korang cuma perlu dapatkan Jus Hidayah Gold dekat mana-mana toko jamu, website Seraimas ataupun melalui Facebook Seraimas HQ.


Cara Penyertaan:
1. Beli Jus Hidayah Gold
2. Ambil gambar wefie dengan Jus Hidayah Gold sebagai bukti
3. Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold
4. Isi butiran lanjut dan masukkan 'original code'. Korang boleh tengok cara untuk masukkan maklumat seperti yang tertera di laman web www.seraimas.my
5. Masukkan slogan "Saya sertai Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana....." Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan
6. Muat naik gambar wefie raya di platform yang disediakan. Dengan memuatnaik gambar di platform ini anda telah mengakui bahawa:
- Gambar adalah milik anda
- Tiada sebarang pelanggaran hak cipta atau seumpamanya
- Anda bertanggungjawab sepenuhnya terhadap gambar dan maklumat yang dimuatnaik
- Membenarkan pihak penganjur menggunakan atau menyiarkan gambar anda di sebarang media bagi tujuan pengiklanan dan promosi produk Seraimas.
7. Untuk anda berpeluang memenangi hadiah, penyertaan anda mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.
8. Dengan menyertai peraduan ini, anda adalah dengan ini dianggap telah menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold. Sila klik link ini

Korang boleh hantar seberapa banyak pun penyertaan tapi dengan syarat setiap penyertaan mesti ada gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.

Pemenang dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif dan dipilih oleh pihak juri yang dilantik. Mesti korang nak tau apa hadiah dia kan?

Hadiah Peraduan
Seramai 5 orang akan terpilih untuk memenangi hadiah-hadiah berikut:

Tempat Pertama:
Gold Bar (20g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Kedua:
Gold Bar (10g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ketiga sehingga kelima:
1 dinar emas + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Memang berbaloi sangat kalau join dan menang contest ni. Bukan senang nak dapat hadiah gold bar sampai 20g ni tau. Setakat yang Fadzi tau, Seraimas je yang ada bagi hadiah gold bar seberat macam ni untuk contest wefie. 

Seraimas Herbs

Untuk pengetahuan korang, Serai Mas Herbs Sdn Bhd dah lama ditubuhkan iaitu sejak dari tahun 2005 lagi. Pengarah Urusan Syarikat iaitu Datin Hajjah Sunita Bibi Ali Akhbar menyediakan pelbagai rangkaian produk kesihatan dan juga kecantikan yang bermutu tinggi.

Antara produk terawal keluaran SeraiMas adalah Losyen Terapi Anggun Dan Dara Mas Cucian Wanita, Serai Mas Herb serta Astanita Collagen Skinz dan C'Bidadari Juice Khas untuk kaum wanita yang mementingkan kecantikan luaran dan dalaman.

Kemudian baru Seraimas berkembang apabila memperkenalkan produk lain seperti Jus Hidayah, Kismis Hidayah, Raudhah Energy Drink, Rest Slimm Mango Drink dan Bengkung Puteri Mas.


Seraimas Herbs

Jus Hidayah Gold

Antara produk Seraimas yang paling hot stuff adalah Jus Hidayah Gold ni. Fadzi selalu tengok diaorang promote Jus Hidayah Gold dekat dalam Wanita Hari Ini. Jus Hidayah Gold ni adalah minuman kesihatan yang menggabungkan 23 jenis herba antaranya:

  • Madu
  • Buah Tin
  • Kismis
  • Kurma Merah
  • Apricot
  • Delima
  • Lada Pintal
  • Cengkih
  • Buah Pala
  • Senduduk Putih
  • Mahkota Dewa
  • Habbatus Sauda
  • Mengkudu
  • Teja Lawang 

Gabungan 23 herba yang terpilih ni terdiri daripada makanan sunnah dan herba yang memang dari dulu lagi nenek moyang kita guna untuk ubati penyakit luar dan dalam. 

Produk yang berasaskan herba alam semulajadi macam Jus Hidayah Gold ini boleh dijadikan alternatif untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan serta mengubat penyakit. Orang tua-tua kata, cegah sebelum kena. 
Jus Hidayah Gold

Imam Muda Asyraf

Seraimas juga telah memilih Imam Muda Asyraf sebagai duta produk Jus Hidayah Gold yang terkenal dengan tagline 'Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal'.

Fadzi suka tengok Imam Muda Asyraf ni bila dia bercakap. Lembut je tapi dalam lembut tu kadang-kadang ada sentap juga. Yang bestnya, dia tak try hard untuk buat lawak tapi ada terselit juga geli hati bila dia bercakap tu.

Imam Muda Asyraf merupakan juara musim pertama program pencarian imam dalam kalangan generasi muda. Walaupun program pencarian imam muda dah habis, korang masih boleh tengok Imam Muda Asyraf berdakwah melalui program bual bicara iaitu Hidayah Talk.

Program Hidayah Talk ini mengupas topik-topik semasa tentang kekeluargaan dan kesihatan. Korang boleh tengok program ini melalui laman Facebook Seraimas HQ. Ianya akan disiarkan tiga kali dalam sebulan. 

Imam Muda Asyraf

Kalau korang nak tau lebih lanjut lagi pasal Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold ini, korang boleh tengok website, Facebook atau Instagram Seraimas. Dekat situ jugak korang boleh tengok macam-macam lagi maklumat pasal produk-produk Seraimas.

Website: www.seraimas.my
Facebook: https://www.facebook.com/seraimasHQ
Instagram: https://www.instagram.com/seraimashq/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCsF5_oUDCasxKNYheAZNu7g
No telefon: +6012 7848364


{ 42 comments.. read them below or add one }

Fara Fara 23 June, 2018
Wow.. nk join la contest
Mrs Puex Mrs Puex 23 June, 2018
boleh tahan jugak hadiah hadiah tu.. jom la cuba nasib.. kot termenang ke kan.. wangg besarrr!! hehehee..
el el 23 June, 2018
menariklah jus hidayah ni..nti nk beli..dan boleh masuk contest..manalah tau rezeki menang gold bar tu kan lumayan
Wawa Ashihara Wawa Ashihara 24 June, 2018
wow..menarik gila hadiah dia...rm10k siapa tak nak kan???
Suzlin Azreena Nordin Suzlin Azreena Nordin 24 June, 2018
Kita nak pergi cari lah Jus Hidayah ni. Nak menang Gold bar! Mak Lin singgah sini ;) - www.ceritamak.com
Dunia Zumal Dunia Zumal 24 June, 2018
Wah, nanti nak wefie juga la...
AJ AJ 24 June, 2018
Dah alang2 bwr wefie raya tu.. beli Jus Hidayah Gold snap satu dan join contest kan.. mana tahu rezeki menanng Gold Bar kan :)
JMR JMR 24 June, 2018
untung sabut timbul, untung kita takde sapa tahu kan..best kalau dalam gold bar 20g tu..hehe
Atikah Norbaki Atikah Norbaki 25 June, 2018
senang sangat contest gini. Ber'wefie'je boleh menang. Harap dapat menang la... eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon... kan? kang x valid plak nnt...
Hanny Abdullah Hanny Abdullah 25 June, 2018
Ni byk open house ni..boleh lah bwk kotak jus kemana mana..boleh wefie gan geng kan..hehehe
Nadia Johari Nadia Johari 25 June, 2018
satu botol pelbagai herba untuk kesihatan kita, bagusla..satu keluarga boleh minum..nak cubala peraduan dia.
Yeop Maz Yeop Maz 25 June, 2018
wauuu macam best jeeee.. rugilah sapa yang terlepas ni.
namia cinta namia cinta 25 June, 2018
menarik sangat hadiah nya kalau menang blh melancong
Lin liena Lin liena 25 June, 2018
wah...hadiah best...rugi kalau tak join...
Mama Darwiish Mama Darwiish 26 June, 2018
Pehh hadiah nya...macam kena join ni...😅kena wefie je kan ...hehe..
Yanie Omar Yanie Omar 26 June, 2018
Nampaknya ada alasan kuat untuk lebih rajin ber wefie hehe 😁😁
irra yyan irra yyan 27 June, 2018
Mommy nak beli lah jus hidayah gold ni. Siapa ada jual eh. Nak join juga peraduan
Jueliza Jamani Jueliza Jamani 27 June, 2018
syok sapa menang niii.. gold bar tuuu.. best
Sue Izza Sue Izza 28 June, 2018
Ni kalaumenang beraya betul ni lumayan hadiahnya
Ummi Zarra Ummi Zarra 28 June, 2018
Lumayan hadiah yang disediakan. Kalau menang rezeki sangat lepas raya ni.
Zharif Azis Zharif Azis 29 June, 2018
Mudah betul nak join ! Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Wang beso! Wang beso! hhahahaa
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Kak el sempat tak join hari tu?
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Mak mak mak sempat join ke
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Betul tu. Untung untung boleh menang
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Hehehhe sape lah yang bertuah menang tu
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Sempat tak join hari tu?
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Hahha abetul tu. Kak hanny sempat tak join
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Sape sape yang memang pengguna ni rugi sungguh kalau tak join
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Best kan kalau menang yang tu
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Sape sape yang selalu minum ni kalau tak join memang rugi
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Kerje senang kan tapi hadiah masyuk
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Kihkihkih betul sangat tu
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
Mommy sempat join tak hari tu
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
gold bar dah lah mahal kan
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
untung lah sape yang menang
Fadzi Razak Fadzi Razak 07 August, 2018
rezeki betul la tu sape yang menang