Aneeq Join Johnson's Baby Of The Year Contest

Aneeq Join Johnson's Baby Of The Year Contest | Bila ada anak ni kan, kerja paling selalu buat adalah ambil gambar anak. Penuh phone dengan gambar anak je kan. Apa kata dari membazir simpan gambar dalam phone, korang join Johnson's Baby Of The Year Contest ni.

Johnson's Baby Of The Year Contest 2018

Johnson's Baby Of The Year Contest 2018

Sebelum ini Fadzi pun pernah cuba hantar gambar Aneeq untuk Johnson's Baby Of The Year Contest tapi tak ingat tahun bila. Itu pun sebab kakak Fadzi ada beli barang Johnson's. Alang-alang Fadzi cuba sajalah. Tapi tak menang.

Tahun ni, Fadzi nak cuba naib Aneeq sekali lagi lah. Tema yang diaorang buat untuk Johnson's Baby Of The Year Contest pada tahun ini adalah - "The Royal Celebration for Johnson's 125 Years with Your Princes & Princesses".

Mak aih, dah 125 tahun rupanya brand Johnson's ni wujud dekat dunia. Lama betul kan?

Johnson's Baby Of The Year Contest ni mcam tahun-tahun lepas, akan melancarkan sticker GIF dan bingkai foto elektronik dalam empat tema istana - Royal Adventure, Magical Show, Stardust Fairies dan Modern Monarchy

Korang boleh guna sticker-sticker yang ada untuk hias gambar-gambar anak korang kalau nak join kontest ni. 

Hadiah Johnson's Baby Of The Year Contest

Hadiah yang Johnson's sediakan pada tahun ini untuk Johnson's Baby Of The Year Contest 2018 bukan sebarangan tau. Kalau korang cuba, anak-anak korang mungkin salah seorang antara pemenang yang mungkin boleh bawa balik hadiah bernilai sehingga RM80 000.

Johnson's Baby Of The Year Contest ini terbahagi kepada 3 kategori iaitu:
  • Umur 0 hingga 12 bulan
  • Umur 1 hingga 3 tahun
  • 4 hingga 6 bulan


Hadiah Johnson's Baby Of The Year Contest

Dua orang pemenang akan dipilih untuk setiap kategori. Seorang lelaki dan seorang perempuan. Jadi total ada 6 pemenang. Setiap pemenang akan bawa pulang:
  • Wang tunai bernilai RM5000 
  • Hamper Johnson's bernilai RM400
  • Dipaparkan di muka depan majalah


Kalau tak menang hadiah utama pun tak apa. Anak-anak korang masih berpeluang untuk menjadi antara 10 pemenang setiap kategori untuk hadiah saguhati. Total 30 orang pemenang! Setiap pemenang akan bawa pulang:
  • Wang tunai RM500
  • Hamper Johnson's bernilai RM400 


Cara Nak Sertai Johnson's Baby Of The Year Contest

Korang ada anak berumur 0 hingga 6 tahun tahun? Apa kata cuba nasib jugak. Nak join Johnson's Baby Of The Year Contest ni senang sangat. Korang cuma perlu buat step macam di bawah ni.

Cara Nak Sertai Johnson's Baby Of The Year Contest
  1. Beli mana-mana produk bayi Johnson's mulai 1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018
  2. Ambil gambar anak korang dan layari www,johnsonbaby.com/boty2018
  3. Pilih bingkai foto dan sticker bertemakan istana yang korang suka dan muat naik gambar
  4. Lengkapkan borang dan hantar penyertaan korang


Senang kan? Korang boleh hantar sebanyak mana pun gambar untuk penyertaan. Tak ada limit. 

Dalam proses pemilihan, 36 peserta akan disenarai pendek (12 penyertaan dari setiap kategori) dan akan dimuat naik ke laman Facebook Johnson's untuk diundi oleh para pengguna. Korang boleh tengok dekat Facebook diaorang sama ada anak korang terpilih atau tidak.

Johnson's Baby of the Year 2018 ini akan diadakan dalam tarikh di bawah. 

1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018

Jangan lupa join :)

{ 23 comments.. read them below or add one }

Fadzi Razak Fadzi Razak 24 September, 2018
Hahahha mana ada hebat. Kalau menang baru hebat ;p
Hanny Abdullah Hanny Abdullah 24 September, 2018
Wahhh..rajin mak dia masuk kontest, moga aneeq menang..:D.
Barangan johnsons memang best, anak sis masa kecik2 dulu pun pakai produk ni..sampai la ni ada jugak beli barangan johnsons untuk aeysha cam sabun mandi..sedap je bau..:D
Cik Min Cik Min 24 September, 2018
Wahhh seronoknya Aneeq. Gud luck tau! Anyway memang kalau ada anak fon penuh dgn gambar anak je..hehe jd jangan bazirkan bakat! Bestnya hadiah utk contest ni..good luck aneeq!
Sherry Go Sharing Sherry Go Sharing 24 September, 2018
wow very nice .. recall last time my son joined too. Good luck yeah !
Shesyira As Shesyira As 24 September, 2018
dah tengok dah orang ramai join contest ni. kita tunggu baby keluar nanti la baru dapat join contest macam ni haha
Ibu Syurga Ibu Syurga 24 September, 2018
Peraduan yang melibatkan anak anak ni menawarkan hadiah yang lumayan untu pemenang kan. Boleh jadi kenang kenangan juga untuk anak kita di kemudian hari
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 September, 2018
Hehheeh thank you kak hanny
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 September, 2018
Kan? Belambak sangat gambar aneeq dalam phone ni. Cuba lah nasib satu dua ke
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 September, 2018
My son too but he didnt win anything
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 September, 2018
Hahaha xpe deiorang tiap tiap tahun buat kontest ni.
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 September, 2018
Betul tu. Seronok buat kenangan
Mama Hakim Mama Hakim 24 September, 2018
Join suka suka je kan sis fadzi. kalau menang tu dah kira bonus haha. Sambil menyelam minum air. Rezeki orang mana tau selagi tak usaha
Zharif Azis Zharif Azis 25 September, 2018
agak lumayan juga hadiah-hadiah yang ditawarkan yer. untunglah mereka2 yang sudah ada anak tu. Boleh join pertandingan nie. Good luck ye Fadzi !
adianiez AIDA adianiez AIDA 25 September, 2018
alahai... ijat da 6 thn :)
takde kategori dah, fadzi hih i hi hi...
gambar dia berlambak dlm phone ni.
join suka-suka. menang tu bonus. alhamdulillah...
idayu nim idayu nim 25 September, 2018
Baru tau johnsons ni rupanya dah 125 tahun..lama btl bertahan. Tu bermakna produk johnsons ni sangat bagus kan. Hadiah contest pun menarik
alia farhan Said alia farhan Said 25 September, 2018
Rajin fadzi join contest..good luck fadzi n son..mana tau rezeki ibu mngandung kan
tenku butang tenku butang 25 September, 2018
huhu.. macam nak join je.. kena beli produk johnson la ni yea.. best jugak saja suka-suka join kan.. fon TB pun memang usah cerita.. penuh dengan gambar dan video harraz aje.. apa apa pun.. good luck Aneeq!
Nadia Johari Nadia Johari 25 September, 2018
Kan amik gambr anakselalau..baik join contest ni kan..menang hadiah lagi...nak join juga
Lia Hasty Lia Hasty 25 September, 2018
Alah takde baby lagi. Kalau ambik gambar anak buah boleh ke 😋😋 hadiah pun lumayan untuk contest ni . Jenama ni siapa tak kenal kan .
Dunia Farisya Dunia Farisya 26 September, 2018
Nak cuba nasib la!Adira still layak nak join tu.Banyak kot hadiah2 dia.Lumayan kalau menang ni hehehehe.