Aneeq Join Johnson's Baby Of The Year Contest

September 24, 2018
Aneeq Join Johnson's Baby Of The Year Contest | Bila ada anak ni kan, kerja paling selalu buat adalah ambil gambar anak. Penuh phone dengan gambar anak je kan. Apa kata dari membazir simpan gambar dalam phone, korang join Johnson's Baby Of The Year Contest ni.

Johnson's Baby Of The Year Contest 2018

Johnson's Baby Of The Year Contest 2018

Sebelum ini Fadzi pun pernah cuba hantar gambar Aneeq untuk Johnson's Baby Of The Year Contest tapi tak ingat tahun bila. Itu pun sebab kakak Fadzi ada beli barang Johnson's. Alang-alang Fadzi cuba sajalah. Tapi tak menang.

Tahun ni, Fadzi nak cuba naib Aneeq sekali lagi lah. Tema yang diaorang buat untuk Johnson's Baby Of The Year Contest pada tahun ini adalah - "The Royal Celebration for Johnson's 125 Years with Your Princes & Princesses".

Mak aih, dah 125 tahun rupanya brand Johnson's ni wujud dekat dunia. Lama betul kan?

Johnson's Baby Of The Year Contest ni mcam tahun-tahun lepas, akan melancarkan sticker GIF dan bingkai foto elektronik dalam empat tema istana - Royal Adventure, Magical Show, Stardust Fairies dan Modern Monarchy

Korang boleh guna sticker-sticker yang ada untuk hias gambar-gambar anak korang kalau nak join kontest ni. 

Hadiah Johnson's Baby Of The Year Contest

Hadiah yang Johnson's sediakan pada tahun ini untuk Johnson's Baby Of The Year Contest 2018 bukan sebarangan tau. Kalau korang cuba, anak-anak korang mungkin salah seorang antara pemenang yang mungkin boleh bawa balik hadiah bernilai sehingga RM80 000.

Johnson's Baby Of The Year Contest ini terbahagi kepada 3 kategori iaitu:
  • Umur 0 hingga 12 bulan
  • Umur 1 hingga 3 tahun
  • 4 hingga 6 bulan


Hadiah Johnson's Baby Of The Year Contest

Dua orang pemenang akan dipilih untuk setiap kategori. Seorang lelaki dan seorang perempuan. Jadi total ada 6 pemenang. Setiap pemenang akan bawa pulang:
  • Wang tunai bernilai RM5000 
  • Hamper Johnson's bernilai RM400
  • Dipaparkan di muka depan majalah


Kalau tak menang hadiah utama pun tak apa. Anak-anak korang masih berpeluang untuk menjadi antara 10 pemenang setiap kategori untuk hadiah saguhati. Total 30 orang pemenang! Setiap pemenang akan bawa pulang:
  • Wang tunai RM500
  • Hamper Johnson's bernilai RM400 


Cara Nak Sertai Johnson's Baby Of The Year Contest

Korang ada anak berumur 0 hingga 6 tahun tahun? Apa kata cuba nasib jugak. Nak join Johnson's Baby Of The Year Contest ni senang sangat. Korang cuma perlu buat step macam di bawah ni.

Cara Nak Sertai Johnson's Baby Of The Year Contest
  1. Beli mana-mana produk bayi Johnson's mulai 1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018
  2. Ambil gambar anak korang dan layari www,johnsonbaby.com/boty2018
  3. Pilih bingkai foto dan sticker bertemakan istana yang korang suka dan muat naik gambar
  4. Lengkapkan borang dan hantar penyertaan korang


Senang kan? Korang boleh hantar sebanyak mana pun gambar untuk penyertaan. Tak ada limit. 

Dalam proses pemilihan, 36 peserta akan disenarai pendek (12 penyertaan dari setiap kategori) dan akan dimuat naik ke laman Facebook Johnson's untuk diundi oleh para pengguna. Korang boleh tengok dekat Facebook diaorang sama ada anak korang terpilih atau tidak.

Johnson's Baby of the Year 2018 ini akan diadakan dalam tarikh di bawah. 

1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018

Jangan lupa join :)

You Might Also Like

34 comments

  1. Replies
    1. Hahahha mana ada hebat. Kalau menang baru hebat ;p

      Delete
  2. Wahhh..rajin mak dia masuk kontest, moga aneeq menang..:D.
    Barangan johnsons memang best, anak sis masa kecik2 dulu pun pakai produk ni..sampai la ni ada jugak beli barangan johnsons untuk aeysha cam sabun mandi..sedap je bau..:D

    ReplyDelete
  3. Wahhh seronoknya Aneeq. Gud luck tau! Anyway memang kalau ada anak fon penuh dgn gambar anak je..hehe jd jangan bazirkan bakat! Bestnya hadiah utk contest ni..good luck aneeq!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Belambak sangat gambar aneeq dalam phone ni. Cuba lah nasib satu dua ke

      Delete
  4. wow very nice .. recall last time my son joined too. Good luck yeah !

    ReplyDelete
  5. dah tengok dah orang ramai join contest ni. kita tunggu baby keluar nanti la baru dapat join contest macam ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha xpe deiorang tiap tiap tahun buat kontest ni.

      Delete
  6. Peraduan yang melibatkan anak anak ni menawarkan hadiah yang lumayan untu pemenang kan. Boleh jadi kenang kenangan juga untuk anak kita di kemudian hari

    ReplyDelete
  7. Join suka suka je kan sis fadzi. kalau menang tu dah kira bonus haha. Sambil menyelam minum air. Rezeki orang mana tau selagi tak usaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Saja saja join. Kalau ada rezeki boleh lah menang. Kalau tak ada rezeki pun tak apa hehehe

      Delete
  8. agak lumayan juga hadiah-hadiah yang ditawarkan yer. untunglah mereka2 yang sudah ada anak tu. Boleh join pertandingan nie. Good luck ye Fadzi !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan meriah betul hadiah yang dieorang nak bagi

      Delete
  9. alahai... ijat da 6 thn :)
    takde kategori dah, fadzi hih i hi hi...
    gambar dia berlambak dlm phone ni.
    join suka-suka. menang tu bonus. alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. Baru tau johnsons ni rupanya dah 125 tahun..lama btl bertahan. Tu bermakna produk johnsons ni sangat bagus kan. Hadiah contest pun menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama betul kan. Dah 125 tahun. Kagum sangat lam adieorang boleh bertahan

      Delete
  11. Rajin fadzi join contest..good luck fadzi n son..mana tau rezeki ibu mngandung kan

    ReplyDelete
  12. huhu.. macam nak join je.. kena beli produk johnson la ni yea.. best jugak saja suka-suka join kan.. fon TB pun memang usah cerita.. penuh dengan gambar dan video harraz aje.. apa apa pun.. good luck Aneeq!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kena beli produk die untuk qualify

      Delete
  13. Kan amik gambr anakselalau..baik join contest ni kan..menang hadiah lagi...nak join juga

    ReplyDelete
  14. Alah takde baby lagi. Kalau ambik gambar anak buah boleh ke 😋😋 hadiah pun lumayan untuk contest ni . Jenama ni siapa tak kenal kan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak kena anak sendiri kot sebab nanti dalam borang kena ic bagai semua

      Delete
  15. Nak cuba nasib la!Adira still layak nak join tu.Banyak kot hadiah2 dia.Lumayan kalau menang ni hehehehe.

    ReplyDelete