Buffet Ramadan Shah Alam 2019 - Citarasa Dua Sempadan Laman Kayangan

April 24, 2019
Buffet Ramadan Shah Alam 2019 - Citarasa Dua Sempadan Laman Kayangan | Kalau korang tercari-cari tempat mana untuk berbuka dalam bulan puasa tak lama lagi, mungkin korang boleh consider berbuka puasa di Laman Kayangan.

Buffet Ramadan Shah Alam 2019

Buffet Ramadan Shah Alam 2019 - Citarasa Dua Sempadan Laman Kayangan 

Terdapat lebih kurang 80 menu yang akan disediakan di buffet Ramadan di Laman Kayangan sepanjang Ramadan ini.  

Antaranya adalah Thaiyani Chicken, Pattani Grilled Beef dan Laksa Ikan Sekoq yang merupakan antara ‘signature dish’  yang bakal  menjadi tarikan utama pengunjung  yang datang berbuka puasa di Laman Kayangan nanti. 

Buffet Ramadan Shah Alam 2019
Kalau tak ada kambing panggang rasa macam tak sah pulak kan pergi buffet ramadan 

Buffet Ramadan Shah Alam 2019
 Antara lauk pauk yang ada nanti

Buffet Ramadan Shah Alam 2019

Buffet Ramadan Shah Alam 2019

Buffet Ramadan Shah Alam 2019
 Miang Kam - pembuka selera makanan Thai


Buffet Ramadan Shah Alam 2019

Buffet Ramadan Shah Alam 2019

Buffet Ramadan Shah Alam 2019
 Aneka makanan Melayu

Buffet Ramadan Shah Alam 2019
Kuih-muih Melayu

Juga menampilkan pelbagai menu yang menarik dari Utara semenanjung Malaysia hingga ke Selatan Thailand yang pastinya akan membuat korang rambang mata nak makan mana satu.

Kemudahan Yang Ada Di Laman Kayangan
- Lokasi selesa
- Parking percuma
- Surau disediakan
- Berhawa dingin
- Pelbagai menu istimewa
- Persembahan ghazal
 
Buffet Ramadan Shah Alam 2019

Buffet Ramadan Shah Alam 2019

Harga Buffet Ramadan Citarasa Dua Sempadan Laman Kayangan 

Harga untuk Buffet Ramadan Citarasa Dua Sempadan Laman Kayangan adalah seperti di bawah.


Early Bird (pembelian awal sehingga 28 April 2019)
RM 59 Dewasa
RM 35 Kanak-kanak dan warga emas

Harga Normal
RM 69 Dewasa
RM 39 Kanak-kanak / warga emas

Selain daripada pembelian individu, korang jugak boleh beli pakej korporat. Biasanya pakej korporat ini untuk berbuka puasa secara beramai-ramai contohnya untuk event atau untuk satu ofis macam tu. 

Pakej Korporat
BELI 50 MEJA 
PERCUMA:
5 MEJA 
5 PAX
5 SETTING MEJA VIP
500 CENDERAHATI ISTIMEWA
5 HAMPER
1 BACKDROP 10’X10’
PENGGUNAAN PA SYSTEM & PROJECTOR
DISKAUN 15% UNTUK PEMBELIAN BERIKUTNYA.

BELI 40 MEJA
PERCUMA :-
4 MEJA
5 PAX
4 SETTING MEJA VIP
400 CENDERAHATI ISTIMEWA
4 HAMPER
1 BACKDROP 10’X10’
PENGGUNAAN PROJECTOR DAN PA SYSTEM
DISKAUN 15% UNTUK PEMBELIAN BERIKUTNYA

BELI 30 MEJA
PERCUMA :-
3 MEJA
5 PAX
3 SETTING MEJA VIP
3 HAMPER RAYA
1 BACKDROP 10’X10’
PENGGUNAAN PROJECTOR DAN PA SYSTEM
DISKAUN 15% UNTUK PEMBELIAN BERIKUTNYA

BELI 20 MEJA
PERCUMA :-
2 MEJA
5 PAX
2 SETTING MEJA VIP
PENGGUNAAN PROJECTOR DAN PA SYSTEM
DISKAUN 15% UNTUK PEMBELIAN BERIKUTNYA

BELI 10 MEJA
PERCUMA :-
1 MEJA
5 PAX
DISKAUN 15% UNTUK PEMBELIAN BERIKUTNYA


Korang boleh mula berbuka puasa di Buffet Ramadan Citarasa Dua Sempadan Laman Kayangan pada waktu seperti di bawah.

9 Mei hingga 2 Jun 2019

Untuk tempahan atau pun sebarang pertanyaan, korang boleh hubungi:

En Azahari 019-2331351
Pn Hasmal 019-2503090 / 012-2533973

Follow di Facebook: Buffet Ramadhan Malaysia 
Instagram: @buffetramadhanmalaysia

Laman Kayangan d/a
Dataran Karyawan Kompleks Belia & Kebudayaan
Negeri Selangor, Seksyen 7,4000
Shah Alam, Selangor

Buffet Ramadan Shah Alam 2019

Kalau korang yang tak pernah datang ke Laman Kayangan ni, korang mesti suka bila datang sini. Sebab tempat dia memang cantik. Biasanya diaorang buat event perkahwinan dan macam-macam event lagi.

Tempat cantik, makanan sedap, servis okay. Mesti pengalaman korang berbuka dekat sini berbaloi. Cepat cepat beli voucher berbuka sempena promosi sampai 28 April ni tau.




You Might Also Like

12 comments

  1. Pernah ke Laman Kayangan sebelum ni. Memang cantik tempat ni macam dalam taman! Good to know ada buffet Ramadan juga sbb mesti ambiance dia berbuka kat sini syok! Makanan semua pun nampak menarik juga tu!

    ReplyDelete
  2. Wah. Harga dia bawah RM100. Pastu nampak makanan Thai yang Rawlins suka plak tu - Mieng Kam tu memang best! Kalau dapat laksa Thai memang terbaaik la!

    ReplyDelete
  3. this is good to know because bulam Ramadan is near. Especially good for ppl in Shah Alam. The food at Citarasa Dua Sempadan Laman Kayangan look delicious. I wish to try too

    ReplyDelete
  4. Wah nama pun dah best Laman Kayangan. Harga Buffet pun berpatutan bawah RM100. bukan senang nak cari buffet harga macam tu. Kalau dapat harga early bird pun berbaloi.

    ReplyDelete
  5. Kambing dan buffet ramadhan berpisah tiada. Hahaha .mana mana buffet mesri ada kambing kan .Murah je harga yang ditawarkan. Berbaloi. Tapi tuhlah jauh pulak nak berbuka kat sana .

    ReplyDelete
  6. Miangkam yu dah buat tergoda, laksa thai lagi. Hihihi harga buffet berbuka di laman layangan ni mmg berpatutan dan menu pun menarik. Dengan suasa tempat makan yang selesa, mmg seronok nak berbuka dekat sini. Yang duduk berhampiran mmg kena cuba berbuka dekat sini

    ReplyDelete
  7. Kambing panggang jadi tarikan utama kan hehe. Banyak juga makanan yang disediakan, macam-macam ada. Miang kam pun ada haaa. Boleh tahan juga harganya, nak murah kena booking awal ni

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  8. Grandnya tempat buffet ramadhan niiiiii. Kambing golek dia mmg star betui la. Makan dgn roti canai kecik bolat comey tu mst paduuu.

    ReplyDelete
  9. unik je pembuka selera dia masakan Thai tu.. nama pun unik.. Tb tak pernah lagi sampai ke Laman Kayangan ni.. sebab jauh ke Shah Alam tu.. hehe.. tapi tengok pada menu-menu memang nampak lazat semua

    ReplyDelete
  10. Ewahnya tengok menu2 tu. Terkeliur air liur kite. Dari main course smp ke dessert mmg menyelerakan. Klu dekat boleh try dah. Harga pun acceptable with price offer.

    ReplyDelete
  11. Besar jugak laman kayangan ni. Ingatkan kecik je sebab harga buffet dia tak mahal. Menu pun banyak. Macam berbaloi je kalau bukak pose kat sini. Nanti nk ckp dekat husband la.

    ReplyDelete
  12. Onie pernah buka puasa kat sini, selesa ya rabbi. Surau semua ada. Makanan dia pun not bad gak la. Harga tu pun sangatlah berbaloi. Tak tahu tahun ni sempat berbuka kat sini ke dok lagi,hehe :D

    ReplyDelete