Gigi Cantik Dengan Diskaun Rawatan Invisalign RM2000

Kalau korang ada follow blog aku ni, aku pernah cerita pada korang yang sekarang ni aku tengah buat rawatan Invisalign iaitu rawatan untuk meluruskan susunan gigi aku ni. Meh baca kat sini -> #MyInvisalignJourney: Checkup Pertama Rawatan Invisalign. Dan kalau korang masih tak pasti Invisalign tu apa, korang boleh baca dekat entri Braces vs Invisalign. Aku dah ceritakan perbezaan antara pakai braces dan pakai Invisalign

Hari ni  aku bukan nak cerita pasal #MyInvisalignJourney aku tu, tapi aku nak kongsikan pada korang diskaun hebat yang Klinik Gigi Dental Avenue Putra Heights ni buat untuk rawatan Invisalign.

Discount RM2000 Invisalign Treatment

Untuk individu baru yang nak buat invisalign treatment ni, Klinik Gigi Dental Avenue Putra Heights akan bagi diskaun RM2000 pada korang. Mak aih, serius diskaun RM2000 tu memang banyak gilaaaaa.

Macam mana nak dapatkan diskaun RM2000 untuk rawatan Invisalign ni? Senang saja. Korang boleh gunakan PROMO CODE di bawah ni untuk tebus diskaun RM2000 untuk invisalign treatment.


PROMO CODE

Fadzi #smile Invisalign


Macam mana nak guna PROMO CODE ni? Korang cuma perlu telefon Klinik Gigi Dental Avenue Putra Heights (03-5103 7779), quote kan PROMO CODE di atas ni untuk redeem diskaun RM2000 untuk rawatan Invisalign dan jadualkan appointment korang untuk buat rawatan invisalign ni.

Diskaun Rawatan Invisalign RM2000
 
Tapi sebelum tu, korang kena baca terma dan syarat untuk dapatkan diskaun RM2000 rawatan invisalign ni dulu.

Terma & Syarat PROMO CODE Diskaun RM2000 Rawatan Invisalign Klinik Gigi Dental Avenue Putra Heights

1. Hanya sah untuk rawatan Invisalign sahaja.
2. Hanya sah untuk rawatan Invisalign di Klinik Gigi Dental Avenue Putra Heights sahaja.
3. Hanya sah untuk appointment yang dibuat dari 1 Jun 2015 hingga 30 Jun 2015 sahaja.
4. Installment plan disediakan untuk individu yang nak buat invisalign treatment di Klinik Gigi Dental Avenue Putra Heights sahaja.


Rasa-rasa macam berminat nak buat jugak rawatan ni? Jangan lengah-lengah masa lagi, korang terus call Klinik Gigi Dental Avenue Putra Heights di talian 03-5103 7779 dan buat set appointment korang sekarang.


Dental Avenue
38G, Jalan Putra Mahkota 7/7A,
Putra Heights, Subang Jaya, 
47650 Selangor  
03-51037779 

  

Post a Comment

2 Comments

  1. hi kak code ni boleh guna lg ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Asyikin, sorry code ni tak tak valid dah. maybe asyikin boleh call klinik Dental Avenue in case dieorang ada buat lagi promosi lain

      Delete