Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 2015

May 29, 2015

Siapa suka makan sate dekat sini? Sate memang makanan aku dah. Eh, macam semua benda kat dunia ni makanan aku je. Tolak babi je. Yang lain semua aku makan. Hahahha. Ok ok, kalau korang suka makan sate, apa kata bermula hari ni (29 Mei 2015) sampai hari Ahad nanti, korang pergi ke Stadium Kajang. Ada makan sate percuma sempena Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 2015.

Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 2015.

Info Ringkas Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 2015


Tarikh: 29 Mei 2015-31 Mei 2015
Masa: 8.30 pagi - 11.30 malam
Tempat: Stadium Kajang
Aktiviti:
  • Ceramah
  • Pertandingan
  • Penampilan Artis
  • Aktiviti permotoran
  • Sukaneka
  • Hot Air Baloon
  • Games

Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 2015
Sebenarnya diaorang ni tengah nak cipta satu rekod baru untuk dimasukkan ke dalam The Malaysia Book Of Records sebagai rekod Pembakaran Sate Terpanjang (50 000 Cucuk). Dah ada 50 000 batang cucuk sate, kau ingat orang yang membakar tu mampu ke nak habiskan. So, faham-faham sendiri lah. Korang pergilah malam Sabtu antara pukul 6 petang hingga 8 malam kalau nak makan sate percuma. Kehkehkeh.

Amboi aku cakap pasal makan free je, mesti korang seronok. Ha, meh sini aku nak cerita. Kalau korang nak lagi benda yang seronok, baik korang baca ni -> 18 Benda Yang Seronok Untuk Dicuba.

Yang nombor 17 tu aku pernah buat waktu aku sekolah menengah dulu. Aku kan kreatif haktui. Kehkehkeh. Oh ye, jangan lupa pergi ke Karnival 1001 Sate Kajang 2015 ni. Lepas tu sapa duduk Shah Alam dan pergi sini, tapau sikit untuk aku. Terima kasih.

 


 

 


You Might Also Like

2 comments

  1. Saya tertarik dengan tulisan anda "Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 2015". Saya juga mempunyai tulisan yang sejenis mengenai Indonesia yang bisa anda kunjungi di Informasi Seputar Indonesia

    ReplyDelete

Facebook

INSTAGRAM

Twitter