A&W Aloha Chicken Burger Combo

March 21, 2016

Aku sebenarnya dah lama tak makan A&W. Disebabkan weekend ni aku malas sangat nak masak, jadi aku dengan Zul pun pergilah singgah A&W dekat Petronas Seksyen 7 Shah Alam konon-konon nak mengidam nak minum root beer dia. Tengok-tengok sekarang ni ada menu burger baru iaitu Aloha Chicken Burger.

A&W Aloha Chicken Burger


Aloha Chicken Burger

Aloha Chicken Burger ni korang boleh beli sama ada secara combo - ada Aloha Chicken Burger + Root Beer (RB) gelas besar dan jagung. Atau korang boleh je beli ala carte. Tapi aku rasa kalau beli combo punye lagi berbaloi kot sebab dapat RB dengan jagung tu.

Harga ala carte: RM10.99
Harga combo: RM12.99

Set combo ni kalau korang beli, korang akan dapat burger arang hitam, isi dia ayam bahagain dada, hirisan nanas, mayonis, BBQ sos, tomato dan lettuce sekali dengan air RB dan jagung. Konsep dia ala-ala Hawaii la sikit. Hehehhe.

A&W Aloha Chicken Burger Combo

Tapi kalau korang tak suka jagung tu, korang boleh tukar dengan curly fries. Tapi kena tambah sikit lah RM2.50.

A&W Aloha Chicken Burger Combo

Dan dan dan, Aloha Chicken Burger ni ada limited time offer je dari 8 Mac 2016 hingga 9 Mei 2016. Kalau korang ni jenis macam aku, suka cuba macam-macam jenis makanan baru, cepat-cepat pergi ke mana-mana outlet A&W terdekat dengan korang. Nanti dah habis time, melepas pulak. lagipun, dieorang ada buat contest tau sekarang ni.

Aloha Trivia Contest

Cara nak join kontest ni senang je. Beli set combo Aloha Chicken Burger ni dan simpan resit dia tau. lepas tu pergi ke link dekat bawah ni dan jawab beberapa soalan. Hadiah dia, korang mungkin dapat menang tiket travel ke BALI! Wuhoo!


A&W Aloha Chicken Burger

Jangan cakap hakak tak payung okeh. :D :D :D


You Might Also Like

30 comments

  1. Replies
    1. haha diet diet. Dah nak kawen kan

      Delete
  2. I mau makan burger sekarang.. So tempting!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go eat now. nanti later tak sempat nak try this burger out

      Delete
  3. The meat looks delicious. Times for me to dine-in at A&W again.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, so long haven't eaten at A&W. Now they have new combo meal

      Delete
  4. so long didnt hear about A&W! I miss their food now, and tempted to try the burger too

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, i miss A&W meal to especially the Root Beer :D

      Delete
  5. Wah the aloha chicken burger looks really appetizing. I want to try it too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go go grab them faster. they got time limit

      Delete
  6. tu dia burer hitam, memang sedap lah tu, lama tak makan A&W, rindu dia punya vanilla float heheheh harga pun not bad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa float A&W memang terngiang-ngiang dekat lidah. Dunno why hahaha

      Delete
  7. wa new menu! Love A&W will try it out soon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes yes new menu. Go and check them out

      Delete
  8. WOW. That burger looks so YUMMEH! Will try it out one day!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go try faster. they got time limit up until may

      Delete
  9. Huish lamanya tak merasa A&W, agak susah juga nak jumpa kan? kalau nk makan kena gi shah alam atau PJ la gamaknya gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tau A&W ade dekat Shah Alam dengan PJ tu je. yang lain tak pasti ade dekat mane. huhuhu. Tu la agak susah nak cari outlet die sekarang ni

      Delete
  10. Gosh! havent had a&w since ages! i guess it's time to visit them !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me too. i just went there for the first time after like.. i dunno when is the last time i went there hahaha

      Delete
  11. Lama tak makan A&W... teringin pulak lepas tengok Fadzi share... hahahah... semua salah Fadzi.. sekarang Fadzi kena belanja akak makan... hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiyak hahahhaha jangan la macam ni kak miera :D

      Delete
  12. This is very tempting - I haven't had A&W in a long white- should go to the one in PJ and see what's new ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's been a long time since i step into A&W PJ. So nostalgic

      Delete
  13. Long time didn't eat at A&W, will pay a visit again soon to try this new burger :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Better go soon. It's limited and only available until May 9th :)

      Delete
  14. lama tak makan a&w!
    makan sambil menang, besst nya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I always love that kind of contest. Eat and win :D

      Delete
  15. waaaa...sdapnya! tak da rezeki lagi nk cuba..takpa2, nk try jgk nnt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhuh tak pe ayue. nanti cuba tau

      Delete

Facebook

INSTAGRAM

Twitter