A&W Aloha Chicken Burger Combo

Aku sebenarnya dah lama tak makan A&W. Disebabkan weekend ni aku malas sangat nak masak, jadi aku dengan Zul pun pergilah singgah A&W dekat Petronas Seksyen 7 Shah Alam konon-konon nak mengidam nak minum root beer dia. Tengok-tengok sekarang ni ada menu burger baru iaitu Aloha Chicken Burger.

A&W Aloha Chicken Burger


Aloha Chicken Burger

Aloha Chicken Burger ni korang boleh beli sama ada secara combo - ada Aloha Chicken Burger + Root Beer (RB) gelas besar dan jagung. Atau korang boleh je beli ala carte. Tapi aku rasa kalau beli combo punye lagi berbaloi kot sebab dapat RB dengan jagung tu.

Harga ala carte: RM10.99
Harga combo: RM12.99

Set combo ni kalau korang beli, korang akan dapat burger arang hitam, isi dia ayam bahagain dada, hirisan nanas, mayonis, BBQ sos, tomato dan lettuce sekali dengan air RB dan jagung. Konsep dia ala-ala Hawaii la sikit. Hehehhe.

A&W Aloha Chicken Burger Combo

Tapi kalau korang tak suka jagung tu, korang boleh tukar dengan curly fries. Tapi kena tambah sikit lah RM2.50.

A&W Aloha Chicken Burger Combo

Dan dan dan, Aloha Chicken Burger ni ada limited time offer je dari 8 Mac 2016 hingga 9 Mei 2016. Kalau korang ni jenis macam aku, suka cuba macam-macam jenis makanan baru, cepat-cepat pergi ke mana-mana outlet A&W terdekat dengan korang. Nanti dah habis time, melepas pulak. lagipun, dieorang ada buat contest tau sekarang ni.

Aloha Trivia Contest

Cara nak join kontest ni senang je. Beli set combo Aloha Chicken Burger ni dan simpan resit dia tau. lepas tu pergi ke link dekat bawah ni dan jawab beberapa soalan. Hadiah dia, korang mungkin dapat menang tiket travel ke BALI! Wuhoo!


A&W Aloha Chicken Burger

Jangan cakap hakak tak payung okeh. :D :D :D

{ 30 comments.. read them below or add one }

Fatin Bella Fatin Bella 22 March, 2016
Huwaaaa terus lapar T.T
Kylie wenn Kylie wenn 22 March, 2016
I mau makan burger sekarang.. So tempting!~
Jane Chua Jane Chua 22 March, 2016
The meat looks delicious. Times for me to dine-in at A&W again.
FiSh. ohFISHiee FiSh. ohFISHiee 22 March, 2016
so long didnt hear about A&W! I miss their food now, and tempted to try the burger too
Sunshine Kelly Sunshine Kelly 23 March, 2016
Wah the aloha chicken burger looks really appetizing. I want to try it too.
Syafiera Yamin Syafiera Yamin 23 March, 2016
tu dia burer hitam, memang sedap lah tu, lama tak makan A&W, rindu dia punya vanilla float heheheh harga pun not bad...
Wai Yee aka Rane Wai Yee aka Rane 23 March, 2016
wa new menu! Love A&W will try it out soon
TheMizzEve TheMizzEve 23 March, 2016
WOW. That burger looks so YUMMEH! Will try it out one day!
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 23 March, 2016
Huish lamanya tak merasa A&W, agak susah juga nak jumpa kan? kalau nk makan kena gi shah alam atau PJ la gamaknya gini
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
haha diet diet. Dah nak kawen kan
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
Go eat now. nanti later tak sempat nak try this burger out
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
Yeah, so long haven't eaten at A&W. Now they have new combo meal
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
Yes, i miss A&W meal to especially the Root Beer :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
Go go grab them faster. they got time limit
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
Rasa float A&W memang terngiang-ngiang dekat lidah. Dunno why hahaha
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
Yes yes new menu. Go and check them out
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
Go try faster. they got time limit up until may
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
Saya tau A&W ade dekat Shah Alam dengan PJ tu je. yang lain tak pasti ade dekat mane. huhuhu. Tu la agak susah nak cari outlet die sekarang ni
Caroline Ng May Ling Caroline Ng May Ling 23 March, 2016
Gosh! havent had a&w since ages! i guess it's time to visit them !
Fadzi Razak Fadzi Razak 23 March, 2016
Me too. i just went there for the first time after like.. i dunno when is the last time i went there hahaha
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 24 March, 2016
Lama tak makan A&W... teringin pulak lepas tengok Fadzi share... hahahah... semua salah Fadzi.. sekarang Fadzi kena belanja akak makan... hahahah
Pen My Blog Pen My Blog 24 March, 2016
This is very tempting - I haven't had A&W in a long white- should go to the one in PJ and see what's new ;)
Fadzi Razak Fadzi Razak 25 March, 2016
Aiyak hahahhaha jangan la macam ni kak miera :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 25 March, 2016
It's been a long time since i step into A&W PJ. So nostalgic
Ivy Kam Ivy Kam 27 March, 2016
Long time didn't eat at A&W, will pay a visit again soon to try this new burger :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 28 March, 2016
Better go soon. It's limited and only available until May 9th :)
Wendy Pua Wendy Pua 28 March, 2016
lama tak makan a&w!
makan sambil menang, besst nya!
Ayue Idris Ayue Idris 29 March, 2016
waaaa...sdapnya! tak da rezeki lagi nk cuba..takpa2, nk try jgk nnt :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 06 April, 2016
I always love that kind of contest. Eat and win :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 06 April, 2016
Huhuhuh tak pe ayue. nanti cuba tau