Shizens Sheer Tint Loose Powder Matte Finish

Shizens Sheer Tint Loose Powder Matte Finish | Lately ni aku berminat sangat nak pakai make up. Tak tahu lah kenapa. Sikit-sikit aku cuba dapatkan barang make up macam lipstick, foundation, face powder dan lipbalm. Baru-baru ni aku ada order Sheer Tint loose Powder Matte Finish daripada Shizens dan bedak ni best sangat. Serius aku suka.

Sebelum ni, sejujurnya aku just pakai bedak muka dalam botol je. Dari diploma sampai dah beranak ni still lagi pakai bedak dalam botol. Sebab tu aku nak buat kelainan sikit, nak cuba Sheer Tint Loose Powder Matte Finish Shizens ni.


Shizens Sheer Tint Loose Powder Matt Finish

Masa mula-mula dapat parcel ni, aku rasa Shizens ni buat kerja bagus betul. Die punya bubble wrap tu, punyalah susah aku nak bukak. Ye la, dieorang lilit banyak kali sebab takut barang yang aku beli tu pecah. Lepas dah boleh bukak bubble wrap tu, aku rasa suka sangat. Packaging Shizens ni cantik siap beriben lagi. Rasa macam ada orang bagi hadiah je pada aku. 


Shizens Sheer Tint Loose Powder Matt Finish
See, Aneeq pun beria sangat nak kotak ni, Tapi of course aku tak bagi sebab kotak dia cantik. Hehehhe.


Shizens Sheer Tint Loose Powder Matt Finish

Disebabkan kalau aku keluar berjalan-jalan, muka aku akan nampak berminyak dekat bahagian hidung dan dahi. Nanti nampak bersinar-sinar. Tapi, bila pakai Sheer Tint Loose Powder Matte Finish ni, kalau berjalan lama dekat luar pun tak berapa risau sangat sebab dah kurang nampak berminyak. Just in case kalau aku keluar lama sangat dan muka mula berminyak semula, aku akan re-apply powder ni pada bahagian yang nampak berminyak tu. Dah setel.


Shizens Sheer Tint Loose Powder Matt Finish

Aku paling suka pasal Sheer Tint Loose Powder Matte Finish sebab dia sertakan sekali dengan berus kabuki yang besar ni. Bila sapu dekat muka, coverage dia memang besar. Lagipun berus dia lembut je bila sapu pada muka. Bila apply powder ni guna berus kabuki tu, rasa lebih sekata dan muka tak nampak bercapuk dengan bedak.

Sheer Tint Loose Powder Matte Finish
Harga: RM179.00
Saiz: 13g

Aku ada RM50 voucher code kalau korang nak beli barang make up dekat Shizens ni. Korang just perlu pergi ke website www.shizens.com dan apply voucher code dekat bawah ni masa nak buat payment. Banyak lagi barang-barang make dan penjagaan kecantikan yang ada dekat situ yang korang boleh pilih. Minimum pembelian adalah RM200.


>>ESHIZENS16<<

Happy shopping guys!

1 comment... add one now

Fhatin Amelia Fhatin Amelia 16 October, 2016
wah cantik sangat bekas dia !
Singgah dari Senarai Rakan Blogger Di Facebook Mia
Done follow
jemput join
https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html