Cara Tambah Tinggi Cepat Dengan Hi-Plus

December 27, 2017
Cara Tambah Tinggi Cepat Dengan Hi-PlusPercaya tak kalau Fadzi cakap ketinggian dan rupa paras yang helok mampu buat korang lebih menyerlah dan lebih mudah untuk lulus temuduga, sertai pasukan beruniform, lebih mudah untuk jadi artis atau model dan jadi pramugari. Tambah lagi, orang yang tinggi-tinggi ini lebih yakin diri dan mudah mencari pasangan ideal nak nak lagi bagi seorang lelaki. 


Tips tinggikan badan

Fadzi ada baca bila dah umur dalam 20 ke atas, dah tak boleh nak tinggi dah. Sebab tu biasanya budak-budak seboleh-bolehnya dipaksa untuk minum susu. Katanya untuk membesar dan jadi lebih tinggi. Tapi sebenarnya ada cara yang korang boleh buat untuk tambah ketinggian walaupun korang dah berumur lebih daripada 20 tahun. Antara cara yang korang boleh buat untuk tambah ketinggian adalah:

  • Tidur yang mencukupi
  • Diet yang seimbang
  • Senaman khusus yang konsisten  

Tapi nak konsisten buat perkara-perkara dekat atas tu, bagi Fadzi susah kot. Ye lah, hidup kita kan busy. Banyak kerja. Selalu tidur lewat semata-mata nak siapkan kerja (Fadzi lah tu). Nak makan diet yang seimbang pula, mana sempat nak masak kan. Kalau nak makan makanan diet seimbang dekat luar pula, harga puhhh mahal. Nak buat senaman apetah lagi. Mana ada masa. Tapi korang boleh cuba satu suplemen tambah tinggi badan ni nama dia Hi-Plus. Senang, cepat dan berkesan. 


Cara Tambah Tinggi Cepat


Tambah Tinggi Dengan Hi-Plus

Hi-Plus adalah sejenis suplemen tambah ketinggian yang boleh digunakan untuk lelaki dan juga perempuan. Hi-Plus ini dikatakan boleh mempercepatkan lagi proses tambah ketinggian badan. 

Hi-Plus datang dalam bentuk tablet. Satu botol Hi-Plus ada 60 biji tablet yang boleh digunakan selama sebulan. Korang cuma perlu ambil satu tablet di waktu pagi dan satu tablet di waktu petang.


Suplemen Hi-Plus Selamat

Dalam website Hi-Plus ada cakap Hi-Plus selamat sebab dihasilkan daripada tumbuh-tumbuhan seperti ekstrak susu soya, ekstrak spirulina, ekstrak Alfalfa, ekstrak buah epal hijau, ekstrak goji berry dan juga ekstrak daun zaitun.     

Selain daripada tumbuh-tumbuhan, dalam Hi-Plus ini juga ada bahan-bahan aktif seperti:

  • L-Arginine - Menggalakkan dan merangsang tumbesaran tulang dan metabolisme anabolik di seluruh badan
  • L-Lysine - Membantu badan menyerap kalsium dan memainkan peranan penting dalam pembentukan kolagen, tulang dan tisu penghubung termasuk kulit, tendon dan rawan.
  • L-Glysine - Membantu proses pemulihan otot dan juga pembentukan tulang
  • Kalsium - Membekalkan tulang anda dengan sejumlah yang diperlukan untuk memaksimumkan pertumbuhan tulang dan ianya telah terbukti secara klinikal
  • Vitamin D - Merupakan vitamin penting yang membolehkan tubuh badan menyerap kalsium dengan lebih efektif


Nak rasa lebih yakin dan selamat? Kalau korang nak tau, Hi-Plus juga telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga sijil status Halal daripada JAKIM. Ia juga tidak ada sebarang kesan sampingan.


Cara Tambah Tinggi Cepat
 Nombor siri Kementerian Kesihatan Malaysia untuk suplemen Hi-Plus: 130317/02/152

Cara Tambah Tinggi Cepat
Sijil status Halal Hi-Plus daripada JAKIM


Testimoni Hi-Plus

Hi-Plus ini dikatakan boleh membantu korang dalam pelbagai cara dan yang paling utamanya ia dapat menolong:

  • Tingkatkan ketinggian dengan pantas
  • Jadi lebih bertenaga dan tidak penat
  • Bekalkan nutrisi pada tulang

Dah banyak testimoni daripada pengguna-pengguna Hi-Plus ni. Kata mereka, lepas amalkan Hi-Plus memang bertambah ketinggian mereka.

Cara Tambah Tinggi Cepat
 Testimoni Hi-Plus 1

Cara Tambah Tinggi Cepat
Testimoni Hi-Plus 2

Harga Hi-Plus

Okay, bila nak cerita pasal harga Hi-Plus, Fadzi macam terkejut sikit. Untuk mendapatkan tinggi badan idaman korang, korang kena invest RM179. Nampak macam mahal kan. Tapi sebenarnya berbaloi. Dengan harga RM179 tu, korang buka saja dapat sebotol suplemen Hi-Plus tapi juga 6 bonus dan free gift yang lain! 

Cara Tambah Tinggi Cepat

Dalam pakej ini korang akan dapat 1 botol suplemen Hi-Plus, 1 botol suplemen Hi-Max, 1 unit Buku Rahsia Tambah Ketinggian, 1 set Kad Checklist & Maklumat Nutrisi Untuk Tinggi, Siri Video Senaman Tambah Ketinggian, Jaminan Wang Dikembalikan Jika Tiada Penambahan Tinggi Badan dan Penghantaran Percuma! Serius sangat berbaloi harga tu dengan semua yang korang dapat. 

Tapi the trick is, korang kena cepat. Sebab harga RM179 tu adalah harga promosi. Hanya 200 orang pertama yang order akan dapat harga tersebut dengan segala pakej yang ada.

Bagi korang yang nak tambah tinggi badan tu, korang boleh capai tinggi idaman korang dengan mendapatkan Hi-Plus melalui website atau Facebook diaorang. Link Fadzi share dekat bawah.



You Might Also Like

36 comments

  1. Kalau guna produk ni pun sebab nak jaga tulang. Yang penting dah ada kelulusan KKM dan sijil halal. Kalau nak tambah tinggi rasa saya dah stop nak tinggi dah kot. Hee Hee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, tulang pun kite kene jaga nak nak orang perempuan ni

      Delete
  2. Akak dulu teringin sangat nak tinggi cam model. tapi apa kan daya.. dah masuuk 5 seris ni baru lah ada kuar produk ni.. so kita lupakan ajalah niat tu huhu
    Jom tingkatkan trafik blog anda dengan 12 tip sempoi ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tapi tinggi ni pun dah bersyukur kak su

      Delete
  3. Rasanya sudah mencapai umur maksimum untuk jadi lebih tinggi, kan?

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Uik..supplement tambah tinggi pun ada..tapi bagus la untuk mereka yang tak berapa nak tinggi..supplement ni dapat kelulusan KKM dan halal..baik untuk kesihatan juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak nak tinggi pun lebih kepada nak menjaga tulang ni

      Delete
  5. First time ana dgr produk boleh tambah tinggi. Ingat dah tua ni tak leh tambah ketinggian. Sesuai utk org mcm ana yg renek ni. Bagus produk ni sbb ada sijil halal dan KKM. Tu yg penting nak tahu selamat atau tak kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhehe kalau tak nak tinggi pun elok untuk jaga tulang

      Delete
  6. Serious makan ni boleh tinggi? Lia nak tinggi skit lagi. Heheh bagus lah produk ni. Yang penting kelulusan KKM.

    ReplyDelete
  7. sebenarnya tak tahu nak yakin ek tak produk ni boleh tinggikan badan tapi kalau nak minum utnuk kuatkan tulang tu boleh lah kan.. tapi.. kalau ada kawan2 terdekat yang dah try dan kata berkesan.. hahaha.. meh TB lak try.. kih3

    ReplyDelete
  8. Sesuao la tu untuk yang renek macam den ni ha 😂😂 baguslah ada lulusan KKM. Yang penting selamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha tak baik cakap diri sendiri renek

      Delete
  9. Agaknya dapat tak kita naikkan tinggi di usia 28 tahun ni? Produk ni macam untuk kuruskan badankan. Tapi dia untuk tinggikan ...hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kalau ikutkan ini untuk tinggikan badan ni

      Delete
  10. betul ke berkesan untuk tambahkan tinggi? kalau betul, boleh cuba juga untuk tambah ketinggian hehe

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh lah nak cuba tengok keberkesanannye :D

      Delete
  11. wahhhh.. ada sijil halal kan tapi dah besudia sikit nie boleh ke naik tinggi lagi? ada kelulusan tu nak cuba la mcm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila sila. Saya tak boleh tambah tinggi dah, kalau tak husband pendek pulak

      Delete
  12. Ada jugak produk untuk tambah ketinggian yer. Yang nak tinggi tu boleh lah try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kalau ada rasa tak cukup tinggi, nak tinggi jugak, boleh cuba

      Delete
  13. Alhamdulilah walaupun saya pendek. Saya bersyukur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhehe kan saya pun bersyukur. Cuma ada yang rasa rendah diri bila pendek ni

      Delete
  14. Haaa...mcm kak ni tak blh tinggi dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehheeh tak pe. Cuma ada lagi yang kat luar sana rasa rendah diri bila pendek. At least ade cara untuk dieorang cuba jadi tinggi

      Delete
  15. ala..macam umur skang ni, memang susah nak tambah tinggi dah kot..yg tak cukup tinggi, bolehla consume hi plus ni kan..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah bila dah umur makin banyak ni, susah sikit nak tinggi

      Delete
  16. bagaimana mendapatkan produk ini , adakah di online shop?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tengok dekat link saya share dalam article

      Delete
  17. Nasiblah perempuan senang pakai heal nk nampak tinggi 🤗. Hehe.. bagus ntk siapa yg nak tambah ketinggian..

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. Boleh order dekat website hi-plus atau facebook hiplusmalaysia

      Delete