Pati HerbaMadu Penawar Masalah Kolesterol

January 18, 2016

Pati HerbaMadu Penawar Masalah Kolesterol | Ada tak di antara korang yang ada masalah kolesterol? Ada tak yang rasa sakit-sakit dada, kebas-kebas tangan, cepat mengantuk dan selalu sakit dada belah kiri? Itu sebenarnya adalah antara tanda-tanda dan simptom kolesterol tinggi. Kalau korang tengah mencari ubat kolesterol untuk menurunkan tahap kolesterol dalam badan korang, meh sini aku perkenalkan Pati HerbaMadu

Pati HerbaMadu Penawar Masalah Kolesterol  
Pati HerbaMadu ini adalah jus kesihatan yang boleh membantu untuk menurunkan kolesterol secara semulajadi.  Ianya mampu membantu untuk mencegah masalah kolesterol dan baik untuk kesihatan jantung.
 
Antara kelebihan produk Pati Herba Madu ini:
1. Menurunkan Kadar Kolesterol
2. Membersihkan saluran jantung yg tersumbat
3. Menurunkan Berat Badan
4. Melancarkan process pembuangan
5. Baik untuk pesakit darah tinggi dan kencing manis
6. Membuang angin dalam badan

Kandungan bahan yang terdapat di dalam Pati Herba Madu:
1. Madu lebah asli
2. Halia
3. Bawang Putih
4. Jus Lemon
5. Cuka epal
6. Kurma 

Testimoni Pati HerbaMadu
Dah ramai pengguna yang ada masalah kolesterol tinggi, jantung tersumbat, sakit jantung, gout, resdung, darah tinggi dan stroke mencuba Pati HerbaMadu ni dan rata-rata memang berpuas hati dengan produk ini. Korang boleh baca testimoni untuk Pati HerbaMadu ni dekat sini -> TESTIMONI PATI HERBA MADU.

Untuk pengetahuan korang semua, Pati HerbaMadu ni 100% asli tanpa pengawet, ada GMP KKM, Mesti KKM, ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia. Harga untuk sebotol Pati HerbaMadu ini pulak adalah RM69 semenanjung/ RM79 Sabah Sarawak. Setiap botol mengandungi 250ml jus.



Untuk maklumat lebih lanjut berkenaan dengan Pati HerbaMadu yang penuh dengan khasiat ni, korang boleh rujuk pada website, blog dan FB Clear Herbs.


Atau hubungi terus mereka di alamat dan nombor telefon: 

Clear Herbs Sdn Bhd & Clear Herbs Trading
D27-1 Jln TKS 2, 
Taman Kajang Sentral, 
43000 Kajang Selangor
 0192535796 / 0133627775 / 0125157396

Kalau korang nak mencuba kelebihan Pati HerbaMadu ni, korang juga boleh dapatkan produk ini melalui agen-agen ayng berdekatan dengan korang, Senarai agen korang boleh tengok dekat sini -> SENARAI AGEN PATI HERBA MADU.


Mencegah Lebih Baik Daripada Merawat. Setuju?



You Might Also Like

58 comments

  1. menarik! at least ada jugaj supplement yg diamalkan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah supplemen ni boleh digunakan sebagai salah satu amalan untuk elakkan kolesterol tinggi

      Delete
  2. kalau tgk dr bahan2 memang bagus dan banyak khasiatnya.. kena cuba juga utk belikan org tua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, tu la. Terfikir jugak nak beli untuk ayah saya

      Delete
  3. orang kuat makan cam akk kena beli produk ni..

    sbb kolestrol tinggi...tq for sharing this

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan kuat tak pe kak asal bukan makananan berkolesterol tinggi :D

      Delete
  4. Kolesterol ni memang pembunuh senyap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Dia slow-slow je buat orang sakit

      Delete
  5. sebut kolestrol mula la cuak, time makan x hingat
    ..macam nk cuba je produk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe same lah kite. Makan memang seronok je. Nasib baik ada juga produk macam ni untuk tolong elakkan kolerterol tinggi

      Delete
  6. abah saya ada masalah koleterol, macam berminat je nak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intan boleh order dekat Facebook dieorang. Senang sikit

      Delete
  7. produk yg bagus utk menurunkan tahap kolestrol dlm badan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. InsyaAllah boleh membantu pada sesiapa yang ada masalah kolesterol tu

      Delete
  8. sekarang ni macam macam penyakit..pemakanan paling penting kan..kena jaga..pati herba madu ni sbb dia banyak makanan sunnah..tu yg buat tak sabar nak cuba ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Batul. Saya suka sangat sebab ada makanan sunnah dieorang letak sekali dalam produk ni

      Delete
  9. Boleh bagi husband try sbb dia ada gout ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, bahaya nya gout ni. Cepat-cepat bagi husband fiza try k

      Delete
  10. Didnt know of this earlier. Shall let friends to check this

    ReplyDelete
  11. Pretty interesting product... nak try jugak.. saya pun di kalangan orang 2 tua dah.... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha Miera, you're not old laaaa

      Delete
  12. Kolestrol memang kena jaga sebab ganggu semua sistem imunisasi badan. Thanks Fadzi sebab share produk ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Memang banyak masalah nanti kalau kolesterol tak jaga

      Delete
  13. nampak banyak khasiatnya...good for my parents :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. True that. Bila dah berumur memang kena jaga kesihatan

      Delete
  14. Setuju dengan pedoman mencegah lebih baik daripada mengobati. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benar. Lebih baik mencegah daripada mengubati kan? :)

      Delete
  15. A good product for those who have uncontrolled cholesterol. It's really worth the price too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, the price is appropriate and affordable enough for us to buy

      Delete
  16. Im more curious on what it taste like. Kalau tk boleh telan susah jugak. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's more herba + madu taste. Hahahha. If you like madu, i bet you have no problem taking it

      Delete
  17. Mcm mane dgn rasa dia? Good to use natural remedies

    ReplyDelete
    Replies
    1. It taste like herb and honey. I think if you like honey, it wont be any problem :)

      Delete
  18. This is a rather interesting find dear and thanks for the share. Should let my other half give it a go - its good to find a product that will help lower the cholesterol level.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem. I hope this helps :)

      Delete
  19. this is a good sharing esp to those with cholestrol problem :) will share it around. cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  20. Great suggestion to curb with cholesterol problems, will suggest to friends with this problem :)

    ReplyDelete
  21. Prevention is better than cure, this is definitely so true! And I shall share about this product with my friends n family.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Great! Hope this product can help those who needs it

      Delete
  22. First time hear this brand. I will try it out soon.

    http://www.ranechin.com/

    ReplyDelete
  23. My friend suffers quite a lot with his cholesterol problem, will share your post with him :)

    ReplyDelete
  24. Totally agree with you. Prevention is better than cure. Going to buy one for my family. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. True that. It's better start preventing from curing. It's harder to cure than prevent

      Delete
  25. great looking product, i should get for my dad, in fact for myself also

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm getting it for myself too :D

      Delete
  26. setuju :) mencegah lagi bagus

    ReplyDelete
  27. rasa mcm nak try jugak laa

    ReplyDelete
  28. Org ckp minum pati herba madu ni bleh buang angin dlm badan.. teruja sgt.. sbb bnyak angin ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe agak-agak kuat kentut tak nanti :p

      Delete
  29. stokis Phm Penang 👉 0194452572 Fyda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Fyda, semoga bisnes berjalan lancar :)

      Delete

Like us on Facebook