Pati HerbaMadu Penawar Masalah Kolesterol

Pati HerbaMadu Penawar Masalah Kolesterol | Ada tak di antara korang yang ada masalah kolesterol? Ada tak yang rasa sakit-sakit dada, kebas-kebas tangan, cepat mengantuk dan selalu sakit dada belah kiri? Itu sebenarnya adalah antara tanda-tanda dan simptom kolesterol tinggi. Kalau korang tengah mencari ubat kolesterol untuk menurunkan tahap kolesterol dalam badan korang, meh sini aku perkenalkan Pati HerbaMadu

Pati HerbaMadu Penawar Masalah Kolesterol  
Pati HerbaMadu ini adalah jus kesihatan yang boleh membantu untuk menurunkan kolesterol secara semulajadi.  Ianya mampu membantu untuk mencegah masalah kolesterol dan baik untuk kesihatan jantung.
 
Antara kelebihan produk Pati Herba Madu ini:
1. Menurunkan Kadar Kolesterol
2. Membersihkan saluran jantung yg tersumbat
3. Menurunkan Berat Badan
4. Melancarkan process pembuangan
5. Baik untuk pesakit darah tinggi dan kencing manis
6. Membuang angin dalam badan

Kandungan bahan yang terdapat di dalam Pati Herba Madu:
1. Madu lebah asli
2. Halia
3. Bawang Putih
4. Jus Lemon
5. Cuka epal
6. Kurma 

Testimoni Pati HerbaMadu
Dah ramai pengguna yang ada masalah kolesterol tinggi, jantung tersumbat, sakit jantung, gout, resdung, darah tinggi dan stroke mencuba Pati HerbaMadu ni dan rata-rata memang berpuas hati dengan produk ini. Korang boleh baca testimoni untuk Pati HerbaMadu ni dekat sini -> TESTIMONI PATI HERBA MADU.

Untuk pengetahuan korang semua, Pati HerbaMadu ni 100% asli tanpa pengawet, ada GMP KKM, Mesti KKM, ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia. Harga untuk sebotol Pati HerbaMadu ini pulak adalah RM69 semenanjung/ RM79 Sabah Sarawak. Setiap botol mengandungi 250ml jus.



Untuk maklumat lebih lanjut berkenaan dengan Pati HerbaMadu yang penuh dengan khasiat ni, korang boleh rujuk pada website, blog dan FB Clear Herbs.


Atau hubungi terus mereka di alamat dan nombor telefon: 

Clear Herbs Sdn Bhd & Clear Herbs Trading
D27-1 Jln TKS 2, 
Taman Kajang Sentral, 
43000 Kajang Selangor
 0192535796 / 0133627775 / 0125157396

Kalau korang nak mencuba kelebihan Pati HerbaMadu ni, korang juga boleh dapatkan produk ini melalui agen-agen ayng berdekatan dengan korang, Senarai agen korang boleh tengok dekat sini -> SENARAI AGEN PATI HERBA MADU.


Mencegah Lebih Baik Daripada Merawat. Setuju?



{ 58 comments.. read them below or add one }

husna zahidi husna zahidi 18 January, 2016
menarik! at least ada jugaj supplement yg diamalkan..:)
Nur Misnan Nur Misnan 18 January, 2016
kalau tgk dr bahan2 memang bagus dan banyak khasiatnya.. kena cuba juga utk belikan org tua..
AyuArjuna BiGoshh AyuArjuna BiGoshh 19 January, 2016
orang kuat makan cam akk kena beli produk ni..

sbb kolestrol tinggi...tq for sharing this
Noriza Rahman Noriza Rahman 19 January, 2016
Kolesterol ni memang pembunuh senyap
Mama Darwiish Mama Darwiish 20 January, 2016
sebut kolestrol mula la cuak, time makan x hingat
..macam nk cuba je produk ni
Fadzi Razak Fadzi Razak 21 January, 2016
InsyaAllah supplemen ni boleh digunakan sebagai salah satu amalan untuk elakkan kolesterol tinggi
Fadzi Razak Fadzi Razak 21 January, 2016
Haah, tu la. Terfikir jugak nak beli untuk ayah saya
Fadzi Razak Fadzi Razak 21 January, 2016
Makan kuat tak pe kak asal bukan makananan berkolesterol tinggi :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 21 January, 2016
Betul tu. Dia slow-slow je buat orang sakit
Fadzi Razak Fadzi Razak 21 January, 2016
Hehehhe same lah kite. Makan memang seronok je. Nasib baik ada juga produk macam ni untuk tolong elakkan kolerterol tinggi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 21 January, 2016
abah saya ada masalah koleterol, macam berminat je nak beli..
Fadzi Razak Fadzi Razak 21 January, 2016
Intan boleh order dekat Facebook dieorang. Senang sikit
Iena Eliena Iena Eliena 21 January, 2016
produk yg bagus utk menurunkan tahap kolestrol dlm badan :)
PinKy MoMMa PinKy MoMMa 22 January, 2016
sekarang ni macam macam penyakit..pemakanan paling penting kan..kena jaga..pati herba madu ni sbb dia banyak makanan sunnah..tu yg buat tak sabar nak cuba ;)
Fiza Rahman Fiza Rahman 22 January, 2016
Boleh bagi husband try sbb dia ada gout ☺
Fadzi Razak Fadzi Razak 22 January, 2016
Betul. InsyaAllah boleh membantu pada sesiapa yang ada masalah kolesterol tu
Fadzi Razak Fadzi Razak 22 January, 2016
Batul. Saya suka sangat sebab ada makanan sunnah dieorang letak sekali dalam produk ni
Fadzi Razak Fadzi Razak 22 January, 2016
Oh, bahaya nya gout ni. Cepat-cepat bagi husband fiza try k
Sherry Sherry 23 January, 2016
Didnt know of this earlier. Shall let friends to check this
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 23 January, 2016
Pretty interesting product... nak try jugak.. saya pun di kalangan orang 2 tua dah.... hahaha
Rawlins GLAM Rawlins GLAM 23 January, 2016
Kolestrol memang kena jaga sebab ganggu semua sistem imunisasi badan. Thanks Fadzi sebab share produk ni.
FiSh. ohFISHiee FiSh. ohFISHiee 23 January, 2016
nampak banyak khasiatnya...good for my parents :)
Bembem Bembem 23 January, 2016
Setuju dengan pedoman mencegah lebih baik daripada mengobati. :)
Emily Emily 23 January, 2016
A good product for those who have uncontrolled cholesterol. It's really worth the price too.
Aliza Sara Aliza Sara 23 January, 2016
Im more curious on what it taste like. Kalau tk boleh telan susah jugak. haha
Miriam Goh Miriam Goh 23 January, 2016
Mcm mane dgn rasa dia? Good to use natural remedies
Pen My Blog Pen My Blog 23 January, 2016
This is a rather interesting find dear and thanks for the share. Should let my other half give it a go - its good to find a product that will help lower the cholesterol level.
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 January, 2016
Hahha Miera, you're not old laaaa
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 January, 2016
Betul tu. Memang banyak masalah nanti kalau kolesterol tak jaga
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 January, 2016
True that. Bila dah berumur memang kena jaga kesihatan
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 January, 2016
Benar. Lebih baik mencegah daripada mengubati kan? :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 January, 2016
Yeah, the price is appropriate and affordable enough for us to buy
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 January, 2016
It's more herba + madu taste. Hahahha. If you like madu, i bet you have no problem taking it
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 January, 2016
It taste like herb and honey. I think if you like honey, it wont be any problem :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 January, 2016
No problem. I hope this helps :)
仙妮 仙妮 24 January, 2016
this is a good sharing esp to those with cholestrol problem :) will share it around. cheers, siennylovesdrawing
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 January, 2016
Great. Thanks seinny LD
Arisa Chow Arisa Chow 25 January, 2016
Great suggestion to curb with cholesterol problems, will suggest to friends with this problem :)
Caroline Ng May Ling Caroline Ng May Ling 25 January, 2016
Prevention is better than cure, this is definitely so true! And I shall share about this product with my friends n family.
Wai Yee aka Rane Wai Yee aka Rane 25 January, 2016
First time hear this brand. I will try it out soon.

http://www.ranechin.com/
Ivy Kam Ivy Kam 26 January, 2016
My friend suffers quite a lot with his cholesterol problem, will share your post with him :)
kakalina wak kakalina wak 26 January, 2016
Totally agree with you. Prevention is better than cure. Going to buy one for my family. :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
Great! Hope this product can help those who needs it
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
Great! Lets give it a try :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
Oh my, I hope he's doing okay
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
True that. It's better start preventing from curing. It's harder to cure than prevent
Leona Lim Leona Lim 26 January, 2016
great looking product, i should get for my dad, in fact for myself also
Fadzi Razak Fadzi Razak 26 January, 2016
I'm getting it for myself too :D
Illy Ariffin Illy Ariffin 26 January, 2016
setuju :) mencegah lagi bagus
Nisa Kay Nisa Kay 29 January, 2016
rasa mcm nak try jugak laa
Jueliza Jamani Jueliza Jamani 29 January, 2016
Org ckp minum pati herba madu ni bleh buang angin dlm badan.. teruja sgt.. sbb bnyak angin ni.. hehehe
Fadzi Razak Fadzi Razak 01 February, 2016
Hehehhe agak-agak kuat kentut tak nanti :p
AnonymousAnonymous 06 February, 2016
stokis Phm Penang 👉 0194452572 Fyda
Fadzi Razak Fadzi Razak 09 February, 2016
Hai Fyda, semoga bisnes berjalan lancar :)