Shopping Di Groupon Malaysia Dan Dapat Cashback Dengan Shopback!

Percaya tak kalau aku cakap korang boleh dapat duit dengan bershopping? Dengar macam pelik dan tak logik kan tapi yes, korang boleh. Meh aku nak bagitau korang pasal ShopBack Malaysia ni. Sambil korang beli barang dengan harga jimat, korang jugak boleh dapat cashback paling banyak sampai 12.0%!


ShopBack.my

Dekat ShopBack ni, korang boleh dapat cashback dengan shopping macam-macam jenis barang – makanan, pakaian, barangan elektronik dan pakej percutian. Dan ada banyak sangat vendor dari jenama-jenama hebat. Ada Zalora, Lazada, Agoda, Foodpanda, Hermo dan macam-macam lagi.
 

ShopBack.my

Senang je untuk dapatkan cashback daripada ShopBack ni. Korang cuma perlu masuk ke website ShopBack, pilih vendor mana yang korang nak shopping, beli dan tunggu cashback masuk ke akaun ShopBack korang dalam masa 48 jam.

ShopBack.my

Sekarang ni aku tengah gila shopping dekat Groupon sebab aku boleh enjoy Groupon vouchers and promo codes yang banyak dekat Groupon lepas tu aku boleh dapat cashback sampai 7.0% daripada ShopBack. Cara nak shopping melalui ShopBack ni pun senang. Aku klik je dekat button “Shop Now” untuk vendor Groupon ni dekat website ShopBack.

ShopBack.my

Lepas tu aku akan di’direct’kan ke website Groupon.

ShopBack.my

Lepas tu aku shopping lah. Pilih barang apa yang aku berkenan dan beli. Kan sekarang ni aku dalam proses nak pindah rumah. Jadi, aku plan nak beli barang-barang rumah juga lah.

ShopBack.my

Okay, bila dah beli ni, dalam masa 48 jam, cashback daripada pembelian ni akan masuk ke akaun ShopBack korang.

ShopBack.my

Seronok kan? Dah lah kita shopping barang dengan harga jimat, dapat pulak cashback lepas tu. Lepas cukup RM10 dalam akaun, korang boleh cashout earning korang tu.

ShopBack.my

Aku pun ada tengok-tengok jugak promosi annual Matta Fair yang menarik dekat ShopBack ni. Banyak sangat promosi Matta yang tengah berjalan sekarang ni. Rambang pulak mata aku tengok. Sebenarnya boleh je kalau nak pergi PWTC masa Matta Fair 11-13 Mac nanti tapi aku ni tak suka bersesak-sesak dengan orang ramai. Jadi, baik aku tengok je promosi Matta Fair dekat ShopBack ni. Senang kan?

Kalau nak lebih faham lagi pasal ShopBack ni, korang boleh tengok video dekat bawah ni.  


Aku baru tahu yang ShopBack dah setahun dah dekat Malaysia ni. Kesian kan aku baru tau. Huhuhu. Aku tahu pun sebab dieorang akan buat HUGE SALE sempena Ulangtahun Pertama ShopBack di Malaysia. Sempena dengan HUGE SALE SHOPBACK ni, dieorang ada offer 100% cashback selama 24 jam. Selain tu jugak akan ada contest dan free stuff untuk dimenangi pada hari tu jugak. Mesti korang tertanya-tanya bila kan?

HUGE SALE (1st Anniversary ShopBack Malaysia)
22 Februari 2016
100% Cashback 24 jam!


Sejak aku tau pasal ShopBack ni, hidup aku dah berubah. Sekarang aku lebih berbelanja dengan bijak. Bukan dengan mengurangkan beli online, tapi beli online melalui ShopBack. Bukan setakat dapat beli dengan harga diskaun, dapat cashback pulak lagi tu. Siapa tak nak kan? Jadi, aku seru korang beramai-ramai yang suka shopping online tu, jomlah kita bershopping melalui ShopBack. Aku pasti korang mesti suka. Macam aku. Hehehe. Jom! Shopping online dengan ShopBack!

{ 36 comments.. read them below or add one }

Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 19 February, 2016
I have to say it is so much fun indulging in shopping for what you need and also getting money back from shopback....
FiSh. ohFISHiee FiSh. ohFISHiee 19 February, 2016
i love shopback too!! :D can save alot from there and i can continue shopping without worries hahah
Caroline Ng May Ling Caroline Ng May Ling 19 February, 2016
I love shopback for their cashback features! :D
Leona Lim Leona Lim 19 February, 2016
i just used it this morning, awaiting my shopback money hehe. love using it so much.
Wilson Ng Wilson Ng 19 February, 2016
looks like a great place to shop. time to shop online
Shini Lola Shini Lola 19 February, 2016
Shopback seem a great website! Might be check it out soon.
Kylie wenn Kylie wenn 19 February, 2016
Great deal. I love to use shopback.. Cash back is super good!
Alyza Fisol Alyza Fisol 19 February, 2016
bahaya shopback ni..boleh buat sy tak brenti shopping...hahaha
kakalina wak kakalina wak 19 February, 2016
hi dear. I just signed up too. happily online shopping now :)
仙妮 仙妮 19 February, 2016
ohhhh! thanks for sharing this great tips! I always shopping in Groupon, learn the tips to save money though :) cheers, siennylovesdrawing
Ivy Kam Ivy Kam 20 February, 2016
Didn't know about this Shopback website until I read your post, thanks for the info sharing :)
Miriam Goh Miriam Goh 20 February, 2016
I love using shopback too! Great to get cash back when shopping
Sunshine Kelly Sunshine Kelly 21 February, 2016
I heard about this but I have not try to shop and get the coupon from them yet.
Mia Liana Mia Liana 22 February, 2016
belum pernah shopping kat sini lagi...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html
Missy Missy Missy Missy 22 February, 2016
cash back is good. Boleh shopping lebih especially when every cent of savings matters these days!
Inspirasi Huda Inspirasi Huda 22 February, 2016
This is very nice, great shopping with Shopback!
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
True. This website makes me wanna shop more :D
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
I bet all girls love this shopback website hahahaa
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
Everybody doess hahahaa
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
Wah so fast using it already
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
You're gonna loveee this wilson
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
I am in love with shopback
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
I never knew we can get cashback by buying stuff online before
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
Hahaha itu lah yang bestnye kak alyza :P
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
Great move. You wont regret this hehehe
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
You should use shopback instead sienny. worth every penny
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
No problem. Things like this, we need to spread it outttt
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
True that. Why didnt I know about this earlier crap~
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
You should try this kelly. If you dont, you gonna regret your whole life hahahha
Fadzi Razak Fadzi Razak 02 March, 2016
Yes yes that true. I love how they give back to us
Fadzi Razak Fadzi Razak 11 March, 2016
Yup, Malaysia pun dah ada :)