Shopping Di Groupon Malaysia Dan Dapat Cashback Dengan Shopback!

February 17, 2016

Percaya tak kalau aku cakap korang boleh dapat duit dengan bershopping? Dengar macam pelik dan tak logik kan tapi yes, korang boleh. Meh aku nak bagitau korang pasal ShopBack Malaysia ni. Sambil korang beli barang dengan harga jimat, korang jugak boleh dapat cashback paling banyak sampai 12.0%!


ShopBack.my

Dekat ShopBack ni, korang boleh dapat cashback dengan shopping macam-macam jenis barang – makanan, pakaian, barangan elektronik dan pakej percutian. Dan ada banyak sangat vendor dari jenama-jenama hebat. Ada Zalora, Lazada, Agoda, Foodpanda, Hermo dan macam-macam lagi.
 

ShopBack.my

Senang je untuk dapatkan cashback daripada ShopBack ni. Korang cuma perlu masuk ke website ShopBack, pilih vendor mana yang korang nak shopping, beli dan tunggu cashback masuk ke akaun ShopBack korang dalam masa 48 jam.

ShopBack.my

Sekarang ni aku tengah gila shopping dekat Groupon sebab aku boleh enjoy Groupon vouchers and promo codes yang banyak dekat Groupon lepas tu aku boleh dapat cashback sampai 7.0% daripada ShopBack. Cara nak shopping melalui ShopBack ni pun senang. Aku klik je dekat button “Shop Now” untuk vendor Groupon ni dekat website ShopBack.

ShopBack.my

Lepas tu aku akan di’direct’kan ke website Groupon.

ShopBack.my

Lepas tu aku shopping lah. Pilih barang apa yang aku berkenan dan beli. Kan sekarang ni aku dalam proses nak pindah rumah. Jadi, aku plan nak beli barang-barang rumah juga lah.

ShopBack.my

Okay, bila dah beli ni, dalam masa 48 jam, cashback daripada pembelian ni akan masuk ke akaun ShopBack korang.

ShopBack.my

Seronok kan? Dah lah kita shopping barang dengan harga jimat, dapat pulak cashback lepas tu. Lepas cukup RM10 dalam akaun, korang boleh cashout earning korang tu.

ShopBack.my

Aku pun ada tengok-tengok jugak promosi annual Matta Fair yang menarik dekat ShopBack ni. Banyak sangat promosi Matta yang tengah berjalan sekarang ni. Rambang pulak mata aku tengok. Sebenarnya boleh je kalau nak pergi PWTC masa Matta Fair 11-13 Mac nanti tapi aku ni tak suka bersesak-sesak dengan orang ramai. Jadi, baik aku tengok je promosi Matta Fair dekat ShopBack ni. Senang kan?

Kalau nak lebih faham lagi pasal ShopBack ni, korang boleh tengok video dekat bawah ni.  


Aku baru tahu yang ShopBack dah setahun dah dekat Malaysia ni. Kesian kan aku baru tau. Huhuhu. Aku tahu pun sebab dieorang akan buat HUGE SALE sempena Ulangtahun Pertama ShopBack di Malaysia. Sempena dengan HUGE SALE SHOPBACK ni, dieorang ada offer 100% cashback selama 24 jam. Selain tu jugak akan ada contest dan free stuff untuk dimenangi pada hari tu jugak. Mesti korang tertanya-tanya bila kan?

HUGE SALE (1st Anniversary ShopBack Malaysia)
22 Februari 2016
100% Cashback 24 jam!


Sejak aku tau pasal ShopBack ni, hidup aku dah berubah. Sekarang aku lebih berbelanja dengan bijak. Bukan dengan mengurangkan beli online, tapi beli online melalui ShopBack. Bukan setakat dapat beli dengan harga diskaun, dapat cashback pulak lagi tu. Siapa tak nak kan? Jadi, aku seru korang beramai-ramai yang suka shopping online tu, jomlah kita bershopping melalui ShopBack. Aku pasti korang mesti suka. Macam aku. Hehehe. Jom! Shopping online dengan ShopBack!


You Might Also Like

36 comments

  1. I have to say it is so much fun indulging in shopping for what you need and also getting money back from shopback....

    ReplyDelete
    Replies
    1. True. This website makes me wanna shop more :D

      Delete
  2. i love shopback too!! :D can save alot from there and i can continue shopping without worries hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. I bet all girls love this shopback website hahahaa

      Delete
  3. I love shopback for their cashback features! :D

    ReplyDelete
  4. i just used it this morning, awaiting my shopback money hehe. love using it so much.

    ReplyDelete
  5. looks like a great place to shop. time to shop online

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're gonna loveee this wilson

      Delete
  6. Shopback seem a great website! Might be check it out soon.

    ReplyDelete
  7. Great deal. I love to use shopback.. Cash back is super good!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I never knew we can get cashback by buying stuff online before

      Delete
  8. bahaya shopback ni..boleh buat sy tak brenti shopping...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha itu lah yang bestnye kak alyza :P

      Delete
  9. hi dear. I just signed up too. happily online shopping now :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Great move. You wont regret this hehehe

      Delete
  10. ohhhh! thanks for sharing this great tips! I always shopping in Groupon, learn the tips to save money though :) cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
    Replies
    1. You should use shopback instead sienny. worth every penny

      Delete
  11. Didn't know about this Shopback website until I read your post, thanks for the info sharing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem. Things like this, we need to spread it outttt

      Delete
  12. I love using shopback too! Great to get cash back when shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. True that. Why didnt I know about this earlier crap~

      Delete
  13. I heard about this but I have not try to shop and get the coupon from them yet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You should try this kelly. If you dont, you gonna regret your whole life hahahha

      Delete
  14. belum pernah shopping kat sini lagi...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete
  15. cash back is good. Boleh shopping lebih especially when every cent of savings matters these days!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes yes that true. I love how they give back to us

      Delete
  16. This is very nice, great shopping with Shopback!

    ReplyDelete

Facebook

INSTAGRAM

Twitter